Konec hotovosti
Jaký je vaš názor jak dlouho ještě bude podle vás existovat hotovost v EU? Stačí jen váš přibližný odhad.
Jaký je vaš názor jak dlouho ještě bude podle vás existovat hotovost v EU? Stačí jen váš přibližný odhad.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Tak se zdá, že v některých zaostalejších zemích už upouští od hotovosti a přecházejí na výměnný obch… Karel04 05.10.2024 18:48 |
Karel04 | |
Pokud budeš mít povolení o hornické činnosti tak budeš moci ten pazourek směňovat. Co je zajímavé na… nerady 05.10.2024 19:17 |
nerady | |
Nám se letos brambor urodilo snad nejvíce za 10 let, ještě že máme co tím krmit :-p L-Core 05.10.2024 19:26 |
L-Core | |
To ti přeji. Já je pěstoval jen jednou a sklidil jsem méně než vysadil.:-) nerady 05.10.2024 19:48 |
nerady | |
Naštěstí se vyvedlo i seno a králíků máme také nadplán. Hlady neumřeme, mňam :-p
Děcka jsou dávno z… L-Core 05.10.2024 19:57 |
L-Core | |
Měl jsem příbuzného, který by králíka do pusy nedal. V mládí ho totiž měl každou neděli. Když k nám… poslední nerady 10.10.2024 20:11 |
nerady |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Tak se zdá, že v některých zaostalejších zemích už upouští od hotovosti a přecházejí na výměnný obchod. Za pár let skončí u pazourků a soli.
Pokud budeš mít povolení o hornické činnosti tak budeš moci ten pazourek směňovat. Co je zajímavé na tom článku je, že v Rusku nejsou brambory. Ono je to obdobné u nás kdy se nyní pěstuje necelá pětina produkce brambor oproti roku 1993.
Nám se letos brambor urodilo snad nejvíce za 10 let, ještě že máme co tím krmit
To ti přeji. Já je pěstoval jen jednou a sklidil jsem méně než vysadil.
Naštěstí se vyvedlo i seno a králíků máme také nadplán. Hlady neumřeme, mňam
Děcka jsou dávno z baráku, latifundie zůstaly stejně velké, letos jsme nasadili více "prostorově rozpínavých plodin", abychom nemuseli tak aktivně "obhospodařovávat" (=kopat). A tak máme i plno dýní na jádra i hokkaiďáckých a i melouny se vyvedly.
Když nad tím uvažuji, možná nejlepší hospodářský rok za 20, 30 let.
A dneska jsem už dvě hodiny z erteplí olamoval kly… tuhle práci nenávidím.
Měl jsem příbuzného, který by králíka do pusy nedal. V mládí ho totiž měl každou neděli. Když k nám přijel do města tak se máti ptal zda v knedlíčkách v knedlíčkové polívce nejsou játra z králíka.
Mám akorát skleník a i když mám pozemků okolo domu dostatek, tak má všude stromy. Když jsem na zahradě tak je to jak v lese. Dřív jsem pracoval u státních statků a byl každoroční deputát. Náš závod měl sady i zahradnictví tak nás to moc nenutilo něco pěstovat. Statky skončily a stromy jsem nepokácel, tak si vše kupuji.