Bezpečnost
Bojím se valky NATO a Ruska myslíte že když se odstěhuji někam do Karibiku tak tam bude klid?
Bojím se valky NATO a Ruska myslíte že když se odstěhuji někam do Karibiku tak tam bude klid?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Zacal bych znalostmi zemepisu. Víš, kde je Karibik?
Klidně se odstěhuj. Karibik je to poslední, co bych si vybral. Ale jen dál, o trubku míň.
Ale jo, relativní klid tam bude. Kromě Kuby žádná bomba, jenom radioaktivní spad.
Tak už začni balit, za chvilku nepřítel zničí všechna letiště a budeš muset vyrazit na kanoi.
Nebo na koni s ploutvema.
kde-se-ukryt-pred-svetovymi-konflikty-vhodnych-destinaci-je-dle-expertu-hned-nekolik.A220225_150003_ln_zahranici_liluj
Včera jsem četl rozhovor s nějakým cestovatelem. Říkal, že bezpečněji se cítil v muslimských zemích, než v Karibiku. Ale můžeš to zkusit, určitě je tam krásně.
Velké území dává alespoň teoreticky menší možnost zamoření.
Takže USA, Rusko nebo Čína.
V případě, že začne jaderná válka, nějaká strana si bude myslet, že prohrává a použije třeba kobaltovou bombu, pak bude úplně jedno, v jak velké zemi budeš schovaný.
to by zničilo len celú Zem... phe... mi chceme zničiť celú galaxiu.
Možná v nějaké buňce na Antarktidě by mohlo být celkem bezpečno. Otázka je, jestli se ti tam při -50°C venku bude líbit.
A jak dlouho bys tam bez pomoci zvenci vydrzel?
Já ne, já tam utíkat nechci.
Ale zase musíš uznat, že bys měl obrovské úspory elektřiny za ledničku a mrazák.
Ale ty účty za topení bych teda nechtěl vidět. A to nemluvím o tom, jak daleko je do nejbližší sámošky.
Zkus to za ledničku.
Nebo se tazatel muže zahrabat do země
Jo jo, lednička je osvědčená, Indiana Jones o tom něco ví.