Bezpečnost
Bojím se valky NATO a Ruska myslíte že když se odstěhuji někam do Karibiku tak tam bude klid?
Bojím se valky NATO a Ruska myslíte že když se odstěhuji někam do Karibiku tak tam bude klid?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Tak už začni balit, za chvilku nepřítel zničí všechna letiště a budeš muset vyrazit na kanoi.
Nebo na koni s ploutvema.
kde-se-ukryt-pred-svetovymi-konflikty-vhodnych-destinaci-je-dle-expertu-hned-nekolik.A220225_150003_ln_zahranici_liluj
Včera jsem četl rozhovor s nějakým cestovatelem. Říkal, že bezpečněji se cítil v muslimských zemích, než v Karibiku. Ale můžeš to zkusit, určitě je tam krásně.
Velké území dává alespoň teoreticky menší možnost zamoření.
Takže USA, Rusko nebo Čína.
V případě, že začne jaderná válka, nějaká strana si bude myslet, že prohrává a použije třeba kobaltovou bombu, pak bude úplně jedno, v jak velké zemi budeš schovaný.
to by zničilo len celú Zem... phe... mi chceme zničiť celú galaxiu.
Možná v nějaké buňce na Antarktidě by mohlo být celkem bezpečno. Otázka je, jestli se ti tam při -50°C venku bude líbit.
A jak dlouho bys tam bez pomoci zvenci vydrzel?
Já ne, já tam utíkat nechci.
Ale zase musíš uznat, že bys měl obrovské úspory elektřiny za ledničku a mrazák.
Ale ty účty za topení bych teda nechtěl vidět. A to nemluvím o tom, jak daleko je do nejbližší sámošky.
Zkus to za ledničku.
Nebo se tazatel muže zahrabat do země
Jo jo, lednička je osvědčená, Indiana Jones o tom něco ví.