Co v životě dělat?
Chci žít tady a teď zdědil sem velké peníze (3 mega) to je relativně málo ale na dobu 3 let je to balík. Bojím se že do 3 let umřu tak to utratit chci hned, ale přijde mi že v životě toho není moc co delat aby to člověku neco přinášelo kromě PC her a spánku. Existuje nějaká web která vygeneruje činnosti co dělat?
Kup si Alexu a ta ti nejakou tu cinnost vygeneruje.
https://echo24.cz/a/SvazQ/alexa-vybidla-holcicku-aby-dala-minci-k-zasuvce-pod-proudem-amazon-se-kaje
Kup si vagón zmrzliny.
Nevím proč jsem četl vagínu zmrzliny
Přání otcem myšlenky. Asi máš deficit.
Nevim kde tady chces zit, ale v Praze si za 3 MEGA pomalu nekoupis ani garsonku. Takze asi tak k tomu, ze mas nejaky balik. Nicmene myslim, ze to je prvni vec, kterou bys mel udelat, zacit zit sam a odstehovat se od rodicu. Kdyz jsi zdedil prachy, tak to budes mit do zacatku snadne, spousta mladych lidi zacina s par korunama v kapse, byt rad, ze mas takovou vyhodu!
Zdedil velky prd. Jen tu troli, pred chvili mel "lucidni sen".
Jiste, kdo jiny by napsal "v životě toho není moc co delat aby to člověku neco přinášelo kromě PC her a spánku.".
Jsem opravdu rad, ze jsem narozen v 80 letech kdyz vidim dnesni mladez je mi z toho divne ..
Ja se zase bojim ze tu tech let budes podstatne dele.
Dotyčný zjevně ještě nikdy nesouložil, když zná jen hrát a chrnět.
Trollíka už nebaví hrát, na spaní je brzy a tak se zase jde bavit vymýšlením blbinek s představou, že mu to tady ještě někdo uvěří.
Si tu garsonku může koupit v Bruntále a za zbytek peněz žít ty zbývající 3 roky.
Není to náhodou totéž, co tady už bylo? Opakování není matka moudrosti.
Bylo.
A možná byly i diamanty, jestli se nepletu.
jj, to si vybavuju.
A co když za ty 3 roky neumřeš a místo toho zjistíš, že jsi to mezi tím utratil za kraviny?
Tak bude opět tam, kde je teď.
To nejsou až tak moc velké peníze.
Hlavně o nich každému říkej, on už ti od nich někdo pomůže.
Adra, Člověk v tísni, Unicef atd. těch webů kde můžeš činit dobro je nepočítaně. Pak můžeš zase chodit do práce a nebudeš potřebovat odpověď na svůj dotaz.
Najmi si soukromého psychiatra. To bude smysluplné využití těch (údajných) tří milionů.