Sem divný?
Chtěl bych holku, ale ubíjí mě představa že jednou bude ošklivá (ta predstava i když by vztah nevydrzel dele nez rok jak je v dnesni dobe normalni) a kdyz si predstavim ze krasna holka bude jednou obycejna babka, tak uz zadnou holku nechci. Sem divný?
Tam divný.
No ty taky nejsi žádný krasavec.
Nepřesně. V době, kdy z hezké holky bude babka, tak z něj už krasavec taky nebude.
To nevíš. Třeba je to další Ivánek, který se shlíží v rybníku.
Máš pravdu, žádnou nechtěj. Něco takovýho se prostě nesmí množit, už tak je na světě idiotů jak naváto.
Ženskou nechceš, ale s chlapem to budeš mít stejné.
Chlapče, kolik je ti let? Hádám, že nejvíc patnáct.
Nejsou ošklivé ženské, jsou jen ženské co nedovedou být krásné.
Pokud bys chtěl dívenku na teď, tak tě nemusí zajímat, jak bude vypadat za x let.
Pokud za nějakou dobu budeš hledat ženskou pro život, bude tě zajímat i něco jiného, než jestli je krásná. Pokud to nebude cuchta, tak krásná nebo aspoň pohledná bude.
Spíš budeš hledat dívku co
...
má dukáty!
A chalupu a chalupu dostane od táty!
Všechny ženy jsou krásné! Rozdíl je jen v tom, kolik toho musím vypít.
A taky to jde s věkem - čím jsi starší, tím větší máš výběr!
S věkem? Já bych řekl, že se štamprlemi.
Při zvyšujícím se počtu štamprlat se zvyšuje i počet hezkých žen.
Štamprle to umocňují, šíře výběru pak stoupá přímo parabolicky.
Pravda, na závěr pak i číšník vypadá jako krásná princezna.
Naštěstí ale pak nemůže přijít domů s outěžkem.
To ne, ale vzbudit bych se vedle něho ráno nechtěl.
Jelikož číšník je v práci a tam nesmí pít, v tom případě jsi chlastal v Modré ústřici.
S tímhle přístupem by nemělo vůbec nic smysl. Všechno jednou zestárne. Otázka zní, jestli se z toho časem stane vzácnost nebo ne.
A z krásného fára bude rozhrkaná kraksna, z krásné novostavby bude oprýskaná barabizna, z krásného mobilu bude nepoužitelný šrot, ... (jenom ty zůstaneš stále stejně krásný, svěží a mladý)
Tak si radši nic nepořizuj.
Důležitější je, co skrývá uvnitř. Takže bych se spíš nenechal oblbnout nalíčenou fasádou. A ty taky budeš za tu dobu obyčejný dědek. Prostě neni možný to brát tímto způsobem. (Nebo si rovnou namluvit ošklivou, ta bude přinejhorším už jen ošklivější.)
Ano, jsi divný. Vymýšlíš jeden debilní dotaz za druhým a myslíš si, že jsi děsně vtipný. Ale holku už máš, tak to nemusíš dál řešit.
https://debaty.net/discussions/3115742-libi-se-vam-moje-holka
Ale on se ptal holek... Což tomu dává jiný směr. Měl upřesnit, v jaké měně chce tu sumu vyjádřit.
Pravda, asi zjistil, že má lesbu, tak ji už chce prodat. Jestli jsi ale viděl tu fotku, tak to nevidím dobře.
Fotku jsem nestihl. Asi naštěstí.