Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Bez očkování zvířat hrozí nové mutace viru.

Že by domácí zvíře nakazilo koronavirem člověka, o tom se neví. Opačně to však hrozí, stejně jako mezidruhové přenosy. Firma Bioveta z Ivanovic na Hané na Vyškovsku proto vyvíjí vakcínu proti covidu-19 u zvířat.

Zdroj: https://www.idnes.cz/brno/zpravy/koronavirus-zvirata-nove-mutace-vakcina-bioveta-rozhovor.A210517_608339_brno-zpravy_krut?zdroj=patro

Jestli mě budou nutit utratit naše kočky, stanu se vrahem.

Předmět Autor Datum
tak a sme v prdeli... nakonec nám nezbyde opravdu nic jinýho než žrát ty červi... doufám že se ty sp… nový
err 18.05.2021 21:35
err
Vakcíny mRNA totiž podle těchto zjištění způsobí, že část vyrobených antigenů se spojí dohromady s t… nový
err 18.05.2021 21:35
err
Pastovat sem věci z Aeronetu bez jakéhokoliv odzdrojování? To jsme teda klesli hodně hluboko. nový
ApoCalypse 19.05.2021 08:59
ApoCalypse
Já to ani nečetl. Snad tam má i Gatese, Sorose a zednáře. nový
L-Core 19.05.2021 09:09
L-Core
Bohužel, ani ilumináty, ani chemtrails a ani údaje o výkonnosti sovětského průmyslu jsem nenašel. A… nový
ApoCalypse 19.05.2021 09:29
ApoCalypse
část vyrobených antigenů se spojí dohromady s touto virovou náloží v těle a tím vzniknou superviry,… nový
Karel04 19.05.2021 10:59
Karel04
Už veta že m-RNA vakcíny sa vyrábajú z deaktivovaného vírusu vypovedá o kvalite celého zkopírovaného… nový
audax mobile 19.05.2021 10:05
audax mobile
Já jsem do nedávna žil v dojmu, že zvířata jsou největší přenašeči. Psalo se to tak v letáku, které… nový
ml1 24.05.2021 16:57
ml1
Zvířata samozřejmě jsou přenašeči stejně jako lidé. A takovej pes třeba ten náš kdysi, ten když kejc… poslední
RedMaX 24.05.2021 22:14
RedMaX

tak a sme v prdeli... nakonec nám nezbyde opravdu nic jinýho než žrát ty červi... doufám že se ty spike proteiny usmaží varem nebo daji upéct... čekám na dobu až budeme střílet očkované jako lovnou zvěř... to oni budou přenašeči super virů...

Syndrom ADE (Antibody-Dependent Enhancement) [1] je nově pozorovaný nebezpečný syndrom, který je přímo spojený s vakcínami typu mRNA, které vnáší do lidského těla upravený a deaktivovaný model viru s připojeným replikačním programem, který má za úkol vniknout dovnitř buňky, uzamknout je exkluzivně pro potřeby mRNA viru a zahájit produkci antigenů daného viru. Tyto antigeny se poté z buňky vypustí a imunitní systém na ně má reagovat, zaútočit a nacvičit si jejich likvidaci. Takový je plán. Jenže, američtí lékaři objevili u těchto vakcín nebezpečnou vlastnost, kterou si nyní popíšeme.
Antigeny vyrobené vakcínou mRNA v lidské buňce mají schopnost vytvářet vazby s ostrými viry a útočit na imunizované buňky – Syndrom ADE
Vytvořené antigeny mají nejen schopnost vázat se na virové částice v těle a tím podněcovat imunitní systém k aktivitě a k tréninku, ale jakmile se antigen naváže na virus a vytvoří s ním slabou vazbu (weak bond), tak antigen přestane plnit roli cvičného terče pro imunitní fagocyty a získá naopak schopnost napadnout a vniknout do úplně nové a neobsazené buňky, a to spolu s virem, který je právě na antigen připojen. Tím vzniká něco, čemu američtí lékaři říkají “supervirus”, protože buňky, které dosud byly imunní vůči viru, tedy viry nemohly dovnitř buňky proniknout, se najednou stávají dostupnými a virus připojený k antigenu se jako Trojský kůň dostane dovnitř imunní buňky.
Buňka se totiž otevře antigenu, ale není schopná detekovat, že k tělu antigenu je připojený stále aktivní a neoslabený virus, který není zpacifikován a obklopen neutralizačními antigeny. Buňka potom začne replikovat kopie antigenu i viru, čímž vzniká supervirus, který potom pronikne do jakékoliv buňky, bez ohledu na to, jestli je buňka imunní nebo není. A tomuto jevu se říká Syndrom ADE. Projevuje se tím, že nejpozději do 48 hodin po očkování dochází u očkovaných osob k nástupu středního až těžkého onemocnění o různé intenzitě.

U některých osob se syndrom ADE projeví jako nemoc jen s mírným, avšak zjevně patrným průběhem. U jiných osob však syndrom ADE způsobuje kritický stav a rovněž smrt. Podle lékařů se syndrom ADE a jeho účinek odvíjí od velikosti virové nálože v osobě před zahájením očkování. Pokud je virová nálož vysoká, ale osoba je relativně v pořádku, do konce života by se měla vyhýbat vakcínám mRNA, protože po jejich aplikaci hrozí osobě mohutné rozvinutí ADE syndromu a smrt.

Vakcíny mRNA totiž podle těchto zjištění způsobí, že část vyrobených antigenů se spojí dohromady s touto virovou náloží v těle a tím vzniknou superviry, které začnou napadat všechny buňky, včetně těch, které si již vytvořily nějakou imunitu. Lékaři proto upozorňují, že syndrom ADE hrozí především po druhé dávce, kdy člověk již má imunizované buňky z určité části, ale po druhé dávce můžou superviry začít tyto imunní buňky cíleně napadat. Aby totiž syndrom propukl u člověka, musí mít v těle vytvořené imunitní fagocyty, které vznikají teprve při imunitní reakci organismu. Dokud tedy člověk imunitu nemá, nemůže se u něho syndrom ADE rozvinout.
Fagocyty mají viry likvidovat, ale v případě virů spojených s antigenem dochází ke vzniku superviru
Jakmile tedy člověk nějakou imunitu na virus má, protože třeba prodělal nemoc přirozenou cestou, potom spadá do rizikové skupiny s možným propuknutím syndromu ADE po aplikaci mRNA vakcíny. Buňky totiž začnou produkovat mRNA antigeny, které se budou napojovat na viry a společně pronikat do již imunizovaných buněk vytvořených po první dávce vakcíny. Antivirové protilátky totiž podporují virovou infekci cílových imunitních buněk využíváním fagocytické FcyR nebo dráhy tzv. komplementu. Proces fagocytózy je obvykle doprovázen degradací viru, avšak pokud virus není neutralizován (buď kvůli nízké afinitní vazbě nebo cílení na non-neutralizující epitop), vazba protilátky může vést k úniku viru, a proto ke zvýšené infekci. Fagocytóza tedy může paradoxně způsobit ještě větší replikaci viru s následnou smrtí imunitních buněk.

Virus tak „klame“ proces fagocytózy imunitních buněk a používá protilátky hostitele jako trojského koně. Syndrom ADE může nastat kvůli non-neutralizační charakteristice protilátky, která váže virové epitopy, které jsou jiné než ty, které se účastní připojení a vstupu do hostitelské buňky. Syndrom ADE může také nastat v důsledku přítomnosti sub-neutralizujících koncentrací protilátek (vazba na virové epitopy pod prahovou hodnotou pro neutralizaci). Kromě toho lze vyvolat syndrom ADE, když je síla interakce na ose protilátka-antigen pod určitou prahovou hodnotou.
Tento jev může proto vést ke zvýšení infekčnosti virů i vyšší virulenci. Viry, které mohou způsobit syndrom ADE, často sdílejí některé společné rysy, jako je antigenní rozmanitost, schopnost replikace a stanovení perzistence v imunitních buňkách. K syndromu ADE může dojít během vývoje primární nebo sekundární virové infekce, anebo po vakcinaci s následnou rozvinutou virovou infekcí, která získá super-schopnosti, vysokou nakažlivost a schopnost likvidovat imunitu v těle, nejen ji oslabovat, jako to dělá virus HIV.

část vyrobených antigenů se spojí dohromady s touto virovou náloží v těle a tím vzniknou superviry, které začnou napadat všechny buňky, včetně těch, které si již vytvořily nějakou imunitu. Lékaři proto upozorňují,....

Nějaký solidní odkaz na ty lékaře máš? Sám nevíš vůbec o co jde, ale kopírovat blbosti už umíš. Raději začni chytat všechny myši, ptáky a hlavně netopýry v okolí kvůli tomu očkování.:-D Hmyzu se to snad týkat nebude, jinak po bodnutí komárem zahyneš dřív než ti očkovaní.

Už veta že m-RNA vakcíny sa vyrábajú z deaktivovaného vírusu vypovedá o kvalite celého zkopírovaného materiálu……a to že aj mačky a psy môžu byť medzihostitelom covid vírusu sa vie už od minulého roku….

Já jsem do nedávna žil v dojmu, že zvířata jsou největší přenašeči. Psalo se to tak v letáku, které byly všude rozvěšené a také jsme ho dostali do schránky vloni na počátku tohoto korónového šílenství. Proto nechápu, jaktože chodí po ulici psi bez roušek. Až poslední dobou se v médiích (a to je skoro nesleduju) objevuje opak, tedy že dosud není známo, že by zvíře nakazilo člověka kovidem (ale úplně stejně se psalo, že podle nějakého průzkumu tvoří nákaza ve veřejné dopravě méně než 0.5% a přitom se furt prezentuje jako to vůbec nejnebezpečnější místo).

Zvířata samozřejmě jsou přenašeči stejně jako lidé. A takovej pes třeba ten náš kdysi, ten když kejchnul, to bylo pořádný, to z něj muselo vylítnout milion virů aspoň 20 metrů daleko. Takže lehce pak nakazí člověka, zvlášť když si neumí dát ruku před pusu, aspoň ten náš budižkničemu neuměl.
Nicméně u koronaviru ho roznáší hlavně netopýři, který tu lítají všude kolem nás, to řikali už loni v televizi. Na Novinkách jsem ale onehdá četl, že to byl omyl, že to není od netopýru, ale prvně to chytil nějakej dikobraz.

No preventivně vybít všechna zvířata a byl by klid. (Prosím to byl vtip, tady jsou tací, co to vezmou vážně a půjdou doma kuchnout kočku. Nedělejte to!)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru