Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kolaps moderatora v priamo prenose

Dnes ti tak pozeram diskusiu na TA3, reku nech som pripraveny na Hastrmana a spol.
Nuda, slabi hostia, napriklad ked pocujem Blahu prebehne mi hned hlavou vykrik....Pani vemte si to dite vzdy je to debil! a pod.
Z nudy ma vyrusil prave Blaha.
Co mu sluzi ku citi vsimol si ako prvy, ze moderator sa opiera s privretymi ocami o pultik a zacal ho prvy ratovat (aspon slovne) a ponukol mu vodu a prijemne som bol prekvapeny aj reakciou ostatnych, Janka si ho sla trosku podrzat za laket ak by chcel seknut s tym o zem, aj ked zensko-hystericky vykrikovala pritom zavolajte niekoho;o). To inak mali robit chlapi podla mna (myslim do drzanie zboku ak by odpadol, nie tie vykriky), Krupa skocil iniciativne pre stolicku a pod.
Co mi je divne, ze ho potom nechalo vedenie po asi 10min moderovat dalej, vedel som, ze to nebude ok a po chvilke samotny Noro zrusil aj zvysok relacie a skoncil v rukach lekarov.
Sice viem ako skonci tato debata (zle ruska, hnusne respiratory, zabijame si moderatovo v TV a pod), ale ja som mal z toho celkom dobry pocit, ze dokonca aj ten debil Blaha mal chvilku v mojich ociach ludsku tvar a je to predsa len clovek a nie mimozemstan;o).

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pred pár minútami som to akurát pridal do vlákna o korone. Tak teda prekopírujem sem: Tak toto je i…
Hastrman 21.03.2021 17:29
Hastrman
Takže jeden borec se vyvrátí a ty to budeš paušalizovat? Vezmu to z druhé strany - u nás v práci se…
Prasak 21.03.2021 20:01
Prasak
Tych nepresvedcis, je to totiz prvy moderator na svete, co skolaboval a kedze mal rusko muselo to by…
fleg 21.03.2021 20:07
fleg
Jsem velký fanda biatlonu, před pár závody v přímém přenosu/závodu zkolabovalo jedna z mých oblíbený…
L-Core 21.03.2021 20:36
L-Core
O víkendu jsem sledoval na ČT dálkové běhy na lyžích (seriál Visma Ski Classics). Bylo tam vidět, že… nový
Zdenál 22.03.2021 07:39
Zdenál
protože celou letošní sezónu se skoro nikdo nepotýkal s různými virózami Tak to sa teším, keď budem… nový
Hastrman 22.03.2021 08:52
Hastrman
Můžeš se zeptat Korejců, Japonců či Číňanů, tam se roušky nosí běžně už řadu let. nový
Zdenál 22.03.2021 09:36
Zdenál
Paradoxne nosime pokryvku tvare aj my a ani si to neuvedomujeme. Ked som bol mladsi a sportoval som… nový
fleg 22.03.2021 11:16
fleg
Ten borec moderuje už roky, je náhoda, že sa vyvrátil až v okamihu, keď sa zaviedli respirátory. Zre… nový
Hastrman 22.03.2021 08:51
Hastrman
Flegu, tam se mohlo spojit víc faktorů - dehydratace, stres, nějaké psychické soukromé problémy a te… nový
Jan Fiala 22.03.2021 11:06
Jan Fiala
JaFi, ale to ja viem;o). To len Hastros vidi za tym respiratory. Ja som to tu pisal skor kvoli tomu,… nový
fleg 22.03.2021 11:12
fleg
víc faktorů - dehydratace, stres, nějaké psychické soukromé problémy Zrovna u něj nastala erekce a… poslední
IQ37 22.03.2021 14:11
IQ37

Pred pár minútami som to akurát pridal do vlákna o korone. Tak teda prekopírujem sem:

Tak toto je iná rana pre všetkých rúško- a respirátoromilcov. Moderátor politickej diskusie odpadol v priamom prenose. https://www.cas.sk/clanok/1103876/prerusene-vysielanie-po-kolapse-dolinskeho-jeden-z-hosti-napisal-co-sa-odohravalo-po-vypnuti-kamier/

Neviem si to vysvetliť, ako sa to mohlo stať. Zrejme si vsugeroval, že cez respirátor a rúško zároveň sa dýcha o dosť horšie ako normálne. To mu vari nikto nepovedal, že respirátor nepredstavuje žiadnu prekážku v cirkulácii vzduchu? Veď predsa molekuly kyslíka sú niekoľkonásobne menšie ako medzery v látke rúška a respirátora, je predsa fyzikálne vylúčené, že by sa v tom človeku dýchalo horšie jak normálne. Hrozné, čo všetko dokáže zapríčiniť sugescia.

O víkendu jsem sledoval na ČT dálkové běhy na lyžích (seriál Visma Ski Classics). Bylo tam vidět, že hned po dojezdu po krátkém vydýchaní si závodníci - ještě hodně zadýchaní - ihned nasazovali roušky. Ve studiu byla jako spolukomentátorka i jedna z našich lyžařek Adéla Boudíková a tento záběr komentovala, že se lyžařům roušky velice zalíbily, protože celou letošní sezónu se skoro nikdo nepotýkal s různými virózami, které byly v předešlých letech naprosto běžné. A dodala, že je závodníci nosí velice poctivě a pečlivě i při mnohahodinových jízdách v autě, když jich je v autě víc.

Paradoxne nosime pokryvku tvare aj my a ani si to neuvedomujeme.
Ked som bol mladsi a sportoval som trosku viac bezne som v zimnych mesiacoch pouzival na tvari nieco teplejsie, bud hrubsiu satku alebo sal, pretoze som nemusel intenzivne dychat ten studeny vzduch, ktory mi casto na nerobil dobre na hrdlo. Keby boli v tej dobe ruska, dam si kludne aj to.
Dnes je bezne ak citam na nete ako sa ludia posmievaju inym, ktory maju rusko pri behani, ale to u jedinci, ktori evidentne nikdy nesportovali, pretoze dat si take rusko, ked beham v mraze povazujem za normalne aj v predcovidovom a postcovidovom obdobi.

Ten borec moderuje už roky, je náhoda, že sa vyvrátil až v okamihu, keď sa zaviedli respirátory. Zrejme by mu bez respirátora špatne neprišlo. Jedine ešte že by mu prišlo špatne z tých hostí, ale na to je už snáď tiež zvyknutý.
Potom čo tam sedel, prečo už mal dole respirátor? Veď predsa keď sa v ňom dýcha úplne rovnako ako normálne, tak si ho nemusel dávať dole, predsa to nie je žiaden faktor.

Mne v uzavrených miestnostiach vo vydýchanom vzduchu a ešte keď musím stáť na nohách tiež prichádza zle a to aj bez respirátora, keď mám respirátor, musím naňho v kuse šahať a sťahovať z nosa, predychávať, lebo mi je to maximálne nepríjemné dýchať ten hnus.

U nás sa robí z tých respirátorov a rúšiek totálna úchylka, nosia to aj rozhlasoví hostia ktorí sú minimálne 3 metre od seba. Pozri si rakúske talkshow. Nejaké náhubky tam nemá nikto. Zrejme sa pred reláciou otestujú, čo robia predpokladám aj na SVK, takže nie je tam žiadna potreba to nosiť. Je to úplne úchylné, keď na to musím ako divák čumeť. Predsa ma zaujíma mimika tých hostí, nie nasávanie handry.

JaFi, ale to ja viem;o). To len Hastros vidi za tym respiratory.
Ja som to tu pisal skor kvoli tomu, ze aj inak debilny clovek sa zachoval ako clovek a ostatni tiez viacmenej nesklamali.
Ze to tu niekto hned vyuzije ako zbran vo svojej svatej vojne voci respiratorom som samozrejme ocakaval a nesklamal ma;o).

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru