Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kolaps moderatora v priamo prenose

Dnes ti tak pozeram diskusiu na TA3, reku nech som pripraveny na Hastrmana a spol.
Nuda, slabi hostia, napriklad ked pocujem Blahu prebehne mi hned hlavou vykrik....Pani vemte si to dite vzdy je to debil! a pod.
Z nudy ma vyrusil prave Blaha.
Co mu sluzi ku citi vsimol si ako prvy, ze moderator sa opiera s privretymi ocami o pultik a zacal ho prvy ratovat (aspon slovne) a ponukol mu vodu a prijemne som bol prekvapeny aj reakciou ostatnych, Janka si ho sla trosku podrzat za laket ak by chcel seknut s tym o zem, aj ked zensko-hystericky vykrikovala pritom zavolajte niekoho;o). To inak mali robit chlapi podla mna (myslim do drzanie zboku ak by odpadol, nie tie vykriky), Krupa skocil iniciativne pre stolicku a pod.
Co mi je divne, ze ho potom nechalo vedenie po asi 10min moderovat dalej, vedel som, ze to nebude ok a po chvilke samotny Noro zrusil aj zvysok relacie a skoncil v rukach lekarov.
Sice viem ako skonci tato debata (zle ruska, hnusne respiratory, zabijame si moderatovo v TV a pod), ale ja som mal z toho celkom dobry pocit, ze dokonca aj ten debil Blaha mal chvilku v mojich ociach ludsku tvar a je to predsa len clovek a nie mimozemstan;o).

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Flegu, tam se mohlo spojit víc faktorů - dehydratace, stres, nějaké psychické soukromé problémy a te…
Jan Fiala 22.03.2021 11:06
Jan Fiala
víc faktorů - dehydratace, stres, nějaké psychické soukromé problémy Zrovna u něj nastala erekce a… poslední
IQ37 22.03.2021 14:11
IQ37

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru