Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kolaps moderatora v priamo prenose

Dnes ti tak pozeram diskusiu na TA3, reku nech som pripraveny na Hastrmana a spol.
Nuda, slabi hostia, napriklad ked pocujem Blahu prebehne mi hned hlavou vykrik....Pani vemte si to dite vzdy je to debil! a pod.
Z nudy ma vyrusil prave Blaha.
Co mu sluzi ku citi vsimol si ako prvy, ze moderator sa opiera s privretymi ocami o pultik a zacal ho prvy ratovat (aspon slovne) a ponukol mu vodu a prijemne som bol prekvapeny aj reakciou ostatnych, Janka si ho sla trosku podrzat za laket ak by chcel seknut s tym o zem, aj ked zensko-hystericky vykrikovala pritom zavolajte niekoho;o). To inak mali robit chlapi podla mna (myslim do drzanie zboku ak by odpadol, nie tie vykriky), Krupa skocil iniciativne pre stolicku a pod.
Co mi je divne, ze ho potom nechalo vedenie po asi 10min moderovat dalej, vedel som, ze to nebude ok a po chvilke samotny Noro zrusil aj zvysok relacie a skoncil v rukach lekarov.
Sice viem ako skonci tato debata (zle ruska, hnusne respiratory, zabijame si moderatovo v TV a pod), ale ja som mal z toho celkom dobry pocit, ze dokonca aj ten debil Blaha mal chvilku v mojich ociach ludsku tvar a je to predsa len clovek a nie mimozemstan;o).

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pred pár minútami som to akurát pridal do vlákna o korone. Tak teda prekopírujem sem: Tak toto je i…
Hastrman 21.03.2021 17:29
Hastrman
Takže jeden borec se vyvrátí a ty to budeš paušalizovat? Vezmu to z druhé strany - u nás v práci se…
Prasak 21.03.2021 20:01
Prasak
Tych nepresvedcis, je to totiz prvy moderator na svete, co skolaboval a kedze mal rusko muselo to by…
fleg 21.03.2021 20:07
fleg
Jsem velký fanda biatlonu, před pár závody v přímém přenosu/závodu zkolabovalo jedna z mých oblíbený…
L-Core 21.03.2021 20:36
L-Core
O víkendu jsem sledoval na ČT dálkové běhy na lyžích (seriál Visma Ski Classics). Bylo tam vidět, že…
Zdenál 22.03.2021 07:39
Zdenál
protože celou letošní sezónu se skoro nikdo nepotýkal s různými virózami Tak to sa teším, keď budem…
Hastrman 22.03.2021 08:52
Hastrman
Můžeš se zeptat Korejců, Japonců či Číňanů, tam se roušky nosí běžně už řadu let.
Zdenál 22.03.2021 09:36
Zdenál
Paradoxne nosime pokryvku tvare aj my a ani si to neuvedomujeme. Ked som bol mladsi a sportoval som… nový
fleg 22.03.2021 11:16
fleg
Flegu, tam se mohlo spojit víc faktorů - dehydratace, stres, nějaké psychické soukromé problémy a te… nový
Jan Fiala 22.03.2021 11:06
Jan Fiala
JaFi, ale to ja viem;o). To len Hastros vidi za tym respiratory. Ja som to tu pisal skor kvoli tomu,… nový
fleg 22.03.2021 11:12
fleg
víc faktorů - dehydratace, stres, nějaké psychické soukromé problémy Zrovna u něj nastala erekce a… poslední
IQ37 22.03.2021 14:11
IQ37

Pred pár minútami som to akurát pridal do vlákna o korone. Tak teda prekopírujem sem:

Tak toto je iná rana pre všetkých rúško- a respirátoromilcov. Moderátor politickej diskusie odpadol v priamom prenose. https://www.cas.sk/clanok/1103876/prerusene-vysielanie-po-kolapse-dolinskeho-jeden-z-hosti-napisal-co-sa-odohravalo-po-vypnuti-kamier/

Neviem si to vysvetliť, ako sa to mohlo stať. Zrejme si vsugeroval, že cez respirátor a rúško zároveň sa dýcha o dosť horšie ako normálne. To mu vari nikto nepovedal, že respirátor nepredstavuje žiadnu prekážku v cirkulácii vzduchu? Veď predsa molekuly kyslíka sú niekoľkonásobne menšie ako medzery v látke rúška a respirátora, je predsa fyzikálne vylúčené, že by sa v tom človeku dýchalo horšie jak normálne. Hrozné, čo všetko dokáže zapríčiniť sugescia.

O víkendu jsem sledoval na ČT dálkové běhy na lyžích (seriál Visma Ski Classics). Bylo tam vidět, že hned po dojezdu po krátkém vydýchaní si závodníci - ještě hodně zadýchaní - ihned nasazovali roušky. Ve studiu byla jako spolukomentátorka i jedna z našich lyžařek Adéla Boudíková a tento záběr komentovala, že se lyžařům roušky velice zalíbily, protože celou letošní sezónu se skoro nikdo nepotýkal s různými virózami, které byly v předešlých letech naprosto běžné. A dodala, že je závodníci nosí velice poctivě a pečlivě i při mnohahodinových jízdách v autě, když jich je v autě víc.

Paradoxne nosime pokryvku tvare aj my a ani si to neuvedomujeme.
Ked som bol mladsi a sportoval som trosku viac bezne som v zimnych mesiacoch pouzival na tvari nieco teplejsie, bud hrubsiu satku alebo sal, pretoze som nemusel intenzivne dychat ten studeny vzduch, ktory mi casto na nerobil dobre na hrdlo. Keby boli v tej dobe ruska, dam si kludne aj to.
Dnes je bezne ak citam na nete ako sa ludia posmievaju inym, ktory maju rusko pri behani, ale to u jedinci, ktori evidentne nikdy nesportovali, pretoze dat si take rusko, ked beham v mraze povazujem za normalne aj v predcovidovom a postcovidovom obdobi.

JaFi, ale to ja viem;o). To len Hastros vidi za tym respiratory.
Ja som to tu pisal skor kvoli tomu, ze aj inak debilny clovek sa zachoval ako clovek a ostatni tiez viacmenej nesklamali.
Ze to tu niekto hned vyuzije ako zbran vo svojej svatej vojne voci respiratorom som samozrejme ocakaval a nesklamal ma;o).

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru