Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kolaps moderatora v priamo prenose

Ten borec moderuje už roky, je náhoda, že sa vyvrátil až v okamihu, keď sa zaviedli respirátory. Zrejme by mu bez respirátora špatne neprišlo. Jedine ešte že by mu prišlo špatne z tých hostí, ale na to je už snáď tiež zvyknutý.
Potom čo tam sedel, prečo už mal dole respirátor? Veď predsa keď sa v ňom dýcha úplne rovnako ako normálne, tak si ho nemusel dávať dole, predsa to nie je žiaden faktor.

Mne v uzavrených miestnostiach vo vydýchanom vzduchu a ešte keď musím stáť na nohách tiež prichádza zle a to aj bez respirátora, keď mám respirátor, musím naňho v kuse šahať a sťahovať z nosa, predychávať, lebo mi je to maximálne nepríjemné dýchať ten hnus.

U nás sa robí z tých respirátorov a rúšiek totálna úchylka, nosia to aj rozhlasoví hostia ktorí sú minimálne 3 metre od seba. Pozri si rakúske talkshow. Nejaké náhubky tam nemá nikto. Zrejme sa pred reláciou otestujú, čo robia predpokladám aj na SVK, takže nie je tam žiadna potreba to nosiť. Je to úplne úchylné, keď na to musím ako divák čumeť. Predsa ma zaujíma mimika tých hostí, nie nasávanie handry.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat