Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Udrzi sa Lukasenko v Bielorusku?

Povodne som si myslel, ze hej, predsa len je to Bielorusko, ale nic netrva vecne a po zhliadnuti poslednych zaberov si myslim, ze skor nie.
Inak na celej tejto fraske ma vzdy zaujme jedna vec...preco, ked uz falsuju vysledky volieb (ze falsuju som na 100% presvedceny), preco si musel dat 80% a nie napriklad 60%. 80% v ziadnej normalnej krajine nikto nedostane, snad len v KLDR Kimovia dostavali pravidelne 101%.
Ja si myslim, ze keby dilino sfalsoval vysledky na tych prijatelnych 60% tak by dnes ziadne protesty neboli.

Padne Lukasenko?

46%
33%
21%

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já mám pocit, že fáze "lidi už to nezajímá" započala. Nějakou dobu jsem na titulkách našich deníků o…
Moas 12.09.2020 22:11
Moas
Máme tady nárůst Covidu a zavedly se zase roušky, takže novináři nemusí chodit pro zprávy daleko, až… nový
Prasak 13.09.2020 00:53
Prasak
Tohto Nostradama som občas zvykol sledovať :-D Komický týpek. Zaujímavé sú jeho výskumy na toxoplazm… nový
Hastrman 13.09.2020 09:49
Hastrman
Distanční výuka může fungovat, je tam však příliš mnoho podmínek - učivo základní školy by měl být s… nový
Prasak 13.09.2020 14:43
Prasak
Ten pán z tvého odkazu umí vystrašit, těžko ale posoudit, jak má dobré zdroje informací. Tihle počít… nový
L-Core 13.09.2020 18:32
L-Core
Stejně jako u Žlutých vest ve Francii apod. Masmédia jedou na sledovanost. Každé takové téma má maxi… nový
Jan Fiala 13.09.2020 06:45
Jan Fiala
Chybí ti tam: "Mám to u prdele". nový
mif 13.09.2020 09:56
mif
Jak informuji veřejnoprávní média https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3187866-pochod-zen-v-minsku-op… nový
Jan Fiala 19.09.2020 19:20
Jan Fiala
Na Twitteru píšou o demonstrantech. Žumpa zase jede. [91130-ct-png] poslední
karel 19.09.2020 20:02
karel

Já mám pocit, že fáze "lidi už to nezajímá" započala.
Nějakou dobu jsem na titulkách našich deníků o Bělorusku neviděl zhola nic.
Papírové noviny nekupuju a televizu nemám, tak možná ve zpravodajství se stále něco děje a jsem si jist, že při troše hledání se stále nějaké novinky objevují, ale jakožto čistě pasivní konzument zpravodajství již nejsem exponován. A vlastně je mi to jedno.

Máme tady nárůst Covidu a zavedly se zase roušky, takže novináři nemusí chodit pro zprávy daleko, až do Běloruska. Bližší košile, než kabát a tak tím krmí čtenáře. Až je tím znechutili, otevřeš noviny, pustíš televizní zprávy, všude Covid a nic jinýho. Už mě serou, furt to samý dokola, kdejakej šulda se k tomu zasvěceně vyjadřuje jako mistr světa na všechno. Třeba tento, asi rozumí svýmu oboru, ale hnul mi žlučí, jak je chytrej v tom, jak vzdělávat děcka. Vsadím levou pantoflu, že ani děcka nemá.

Tohto Nostradama som občas zvykol sledovať :-D Komický týpek. Zaujímavé sú jeho výskumy na toxoplazmózu (aj keď v zahraničí neuznávané), ale sklamal ma s týmto jeho strašením. Myslel som, že sa na to bude pozerať racionálnejšie. No čo, niečo iné ti povie evolučný biológ, žijúci v svojej bubline a čakajúci na nebezpečný, evolučne dokonalý vírus, ktorý vyhladí ľudstvo. Očividne sa takého vzrúša chce ešte dožiť, tak dúfa... A niečo iné ti povie imunológ, ktorý sa takémuto stádovému zbavovaniu imunity nedokáže prizerať. A deti tento pán určite nemá, má len mačky. Keby mal deti, tak by asi vedel, že dištančné vzdelávanie, ako sa už na jar ukázalo, je úplne na hovno, tie deti sa na to po čase úplne vyserú a zo školy nemajú absolútne nič. Navyše by bolo dobré zohľadniť aj sociálny aspekt, veď tie deti keď budú takto cez zimu 24 hodín denne zavreté doma za počítačom, tak ich j*bne. Doteraz bolo v móde múdrovať nad dnešnými deckami, že sú asociálne, nechodia von medzi rovesníkov a preto nedokážu komunikovať, odteraz ich k tomu budeme oficiálne viesť... Super.

Distanční výuka může fungovat, je tam však příliš mnoho podmínek - učivo základní školy by měl být schopen dítěti vysvětlit rodič (což bohužel všichni nejsou), ten rodič s tím děckem musí strávit pár hodin, protože celodenní výuka nejde sfouknout za půl hodiny. Takže buď rodič doma, místo zaměstnání, nebo se učit ve volným čase, což po šichtě taky každej nedá. A když máte víc jak jedno dítě školou povinné, je to mazec. Vím to z vlastní zkušenosti, manželka se stala na 3 měsíce domácí učitelkou pro 2 děcka a není to med.

Ten pán z tvého odkazu umí vystrašit, těžko ale posoudit, jak má dobré zdroje informací. Tihle počítám mají přesnější, ale že by při pohledu na to nějak byl důvod k veselicím, to tedy není.

Naštěstí ty nejhorší křivky vychází ze situace "neděláme s tím vůbec nic, jsme přece nejlepší v Evropě" a zdaleka se k nim (snad) navzdory vedení tím nejchytřejším nedopracujeme.

Stejně jako u Žlutých vest ve Francii apod. Masmédia jedou na sledovanost. Každé takové téma má maximální dobu životnosti, kdy jsou schopni to živit, aby jim to nesnižovalo sledovanost a neunavovalo sledující. Pak to musí z kola ven.
Tady je jasně vidět, že nejde o žádná lidská práva apod. ale pouze o prachy.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru