Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo nosi rousku, je priznivec Babise

Viz. nadpis.

Zacina se mi podle reakci okoli zdat, ze se narod zase rozdelil na dva opacne protipoly a ze Babisova ulicni "policie" hlida rousky, tvari se na nerouskare neprijemne a nejradeji by na ne volali skutecnou policii - mozna ze nekde jo, ale nezazil jsem to, jen nenavistne pohledy.

Naopak lidi, kteri maji Babise na haku, maji na haku i rouskomanii a zacinaji po prvnich chvilich nejistoty vzdorovat a rousky sundavaji, jakmile nejsou videni a nehrozi 10 tisicova pokuta.

Pred chvili jsem volal s mamkou a rikala, ze si mysli, ze to nakonec lidi budou muset vzit do svych rukou a sundani rousek vyvzdorovat. Demonstrace s dvou metrovymi rozestupy by se mohly zdat jako idealni reseni. Jinak nas totiz rouskovaci jsou schopni trapit i v letnich ctyricitkach.

Jak to vidite?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dotaz, asi na pravni poradnu, ale tam je to stejne mrtvy. V soucasne dobe plati v CR nouzovy stav,…
RedMaX 21.04.2020 18:02
RedMaX
Pokud teď nouzový stav skončí, bude to průser jak hrom, to ti garantuji. Až kolem tebe začnou kapat…
L-Core 22.04.2020 08:16
L-Core
Oni kdyby ti chytráci viděli stát před nemocnicemi kolony chladicích vozů jako v N.Y., tak by jim to…
Karel04 22.04.2020 14:39
Karel04
A to jsou vyspělé USA. V Rusku jim to bude hnít na ulici.:x:
Kiksfix 22.04.2020 15:03
Kiksfix
Zatím to vypadá spíše naopak. poslední
IQ37 22.04.2020 18:52
IQ37

Dotaz, asi na pravni poradnu, ale tam je to stejne mrtvy.

V soucasne dobe plati v CR nouzovy stav, ktery podle krizoveho zakona umoznuje vlade vydavat nektera nestandardni narizeni a vymahat je i za pomoci policie.

Zatim by nouzovy stav mel platit do 30.4. Pokud ty sracky v poslanecky snemovne budou mit aspon trochu rozumu, tak snad doufejme nepravneny nouzovy stav, k nemuz neni zadny duvod, jiz neprodlouzi.

Noseni rousek je pritom narizene vladou CR a tyto narizeni mohou byt preci v platnosti podle krizoveho zakona jen po dobu trvani nouzoveho stavu.

Takze muj nepravnicky lajcky nazor je, ze pokud 30.4 nouzovy stav skonci, tak muze delat Prymula treba stojky na hlave, ale povinnost nosit rousku tim konci a muzou se s Babisem treba posrat, idealne by je oba z toho mohl trefit infarkt.

Jak to vidite, je sance, ze to dokazou nejak obejit nebo ze nouzovy stav prodlouzi a budeme "nouzovat" do aleluja. ]:(

Pokud teď nouzový stav skončí, bude to průser jak hrom, to ti garantuji. Až kolem tebe začnou kapat lidi kvůli typickým českým Švejkům a všelijakým chytrolínům, vzpomeň si na to.

Já bych se naopak vůbec nebránil třeba až "stannému právu" (zaměřenému čistě na zdravotní opatření kolem koroňáka, ne že by tě zastřelili když pojedeš na červenou nebo pošleš nějakého potentáta do <píp> :-)) - protože na blbce, na které neplatí "po dobrém", je asi potřeba bohužel použít tvrdší metody. Co s takovým inteligentem (včera o něm psali), který chcal ve Svitavách v nějakém supermarketu do rohlíků? Co udělají dnes? On toho zalituje, tak mu řeknou ty, ty ty!?

Můžu jenom závidět Maďarům Orbána, který je schopen opatření proti covid-19 pevně držet.

A je mi jasné, že se mnohým (spíše mladým) takový můj názor, dojem líbit nebude. Proto hlasujte, dávejte mi mínusy a plusy.
S manželkou patříme do rizikové skupiny (nejen věkem); kvůli tomu, že někdo něco dodržovat ostentativně nemíní, se nám do měchu ještě nechce.

------
Bohužel to vypadá opravdu na zvolnění. Asi chtějí mít někteří mocní na rukou krev zbytečných mrtvých.

Možná jim to zvýší ego, jak jsou mocní.
Možná nějaká úchylka, třeba se jim pak postaví.

Oni kdyby ti chytráci viděli stát před nemocnicemi kolony chladicích vozů jako v N.Y., tak by jim to (možná)došlo.Márnice tam mají přeplněné, podzemní garáže plné rakví a tak oběti mrazí v těch autech.Pokud se do 14 dní o těla nikdo nepřihlásí, putují do hromadných hrobů na ostrově Hart.Hrozí to stále všude, evropský klon covidu je prý nebezpečnější a situace se může kdykoliv vrátit.Ovšem některým je to jedno, roušku prostě nosit nebudou, poslouchat nařízení taky ne a tak se to snaží zlehčovat, aby si to vnitřně ospravedlnili.A dneska to dorazil dědek Klaus,který už vyzývá ke vzpouře, demonstracím a protestům.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru