Jak funguje zjišťování mobilního čísla?
Že google nebo nějaká jiná služba zjistí moje telefonní číslo když ho tam nedám, jak taková magie funguje? Dá se to vypnout protože je to slušně na nervy.
Že google nebo nějaká jiná služba zjistí moje telefonní číslo když ho tam nedám, jak taková magie funguje? Dá se to vypnout protože je to slušně na nervy.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Nezjistí. Co sis zase kde přečetl a špatně pochopil? Wikan 24.02.2020 07:38 |
Wikan | |
Ne chtěl sem se registrovat na PayPal a objevilo se tam moje telefonní číslo když sem ho tam nezadal… Ksk 24.02.2020 15:37 |
Ksk | |
Tak to ti ho vyplnil prohlížeč, protože už jsi ho vyplnil někdy dříve na jiné stránce. Wikan 24.02.2020 15:54 |
Wikan | |
Kolikrát už jsi někomu dal své mobilní číslo? Případně votravové votravní volají na náhodná čísla.
P… Yarda 24.02.2020 08:50 |
Yarda | |
Jestli to není ta umělá inteligence a kvantové počítače.:-)
Ale jestli myslíš našeptávání při vyplňo… Karel04 24.02.2020 09:17 |
Karel04 | |
To je jenom další dotaz toho místního chrliče dotazů. Asi - podle IP. IQ37 24.02.2020 15:34 |
IQ37 | |
Taky si myslím.I podle úrovně dotazu a víry v magii.Proto jsem mu nahodil odkaz na ty jeho teorie.
T… poslední Karel04 24.02.2020 17:58 |
Karel04 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Nezjistí. Co sis zase kde přečetl a špatně pochopil?
Ne chtěl sem se registrovat na PayPal a objevilo se tam moje telefonní číslo když sem ho tam nezadal.
Tak to ti ho vyplnil prohlížeč, protože už jsi ho vyplnil někdy dříve na jiné stránce.
Kolikrát už jsi někomu dal své mobilní číslo? Případně votravové votravní volají na náhodná čísla.
Pokud ti volají z jednoho čísla, možná by nebylo od věci, až ti zase budou volat, se odvolat na nařízení GoDoPRdele a kategoricky žádat, aby tvé mobilní číslo vymazali ze své databáze.
Nevím, zda u každého mobilu, ale existuje Black List, kam to otravné číslo zadáš a už tě nebude otravovat - tedy pokud ten votrava nevolá ze skrytého čísla.
Jestli to není ta umělá inteligence a kvantové počítače.
Ale jestli myslíš našeptávání při vyplňování některých formulářů a kolonek,tak si to v Chrome někde v nastavení vypni.Nabízí to jen to,co už jsi někdy někde zadal.
To je jenom další dotaz toho místního chrliče dotazů. Asi - podle IP.
Taky si myslím.I podle úrovně dotazu a víry v magii.Proto jsem mu nahodil odkaz na ty jeho teorie.
Ten má dotazů hodně,asi se z Neználka chce vyučit na Všeználka.Pak bude chytrý jako Nuda.