Jasně, že je. Vždyť už jsem mu dával odkaz na místo, kde mu pomůžou.
Jo jo, dobrý. Zvlášť ty pravopisné a typografické chyby.
Podle popisu toho videa je mu 8 let.Táta mu to hned pochválil,jestli si to tedy nenapsal sám. Ovšem použití toho hákového kříže a odkaz na SPD není moc dobrý nápad.Okamura bude mít radost,až po něm kvůli tomu půjdou.Ale může si vychovávat novou generaci.
tatínek bude asi taky pěkný exot.
Řekl bych že video je celkem oblíbené už máme 9 Lajku
to budou asi ti ještě hloupější, co neumí psát alespoň "super"
A kolik z nich jste si naklikali sami? Stejně tak jsou vtipné komentáře od lidí s vymyšlenými jmény nebo čerstvě založeným profilem.
Na google fake účty tvořit moc nejdou tak 1 denně max. Google má.pristup i k IMEI číslu jedině kvůli tomu kupovat další mobily
No tak doma určitě nemáte jenom jeden mobil, že? Ale už jen to, že víš o těch omezeních svědčí o tom, že jsi to určitě zkoušel. A dost by mě zajímalo, jak by se to IMEI dozvěděl.
Jak asi? Když mu patří android..
Aha, takže opět jenom nepodložené domněnky. Že já se vůbec ptám.
Podle tebe je nepodložené to, že Google patří android?
Nepodložené je to, že Google zná tvůj IMEI, když se připojíš k nějaké jeho službě přes HTTP(S).
Ta služba to neví, ale android to ví a ten to pošle google.
A když to ta služba neví, jak ti může zabránit, aby sis založil více účtů za den?
Jdou mi třeba 3 účty ale pak už je to blokováno.
A jak víš, že je to na základě IMEI?
Protože polohu mám vyplou, chování je odlišné (nedělám to stejné) jméno ani heslo nemám podobné tak je to asi jediná možnost.
Nicméně nevím proč mi to posíláš já říkám že buďto když vypnu polohu a Google ví že sem to já bez mého vědomí, když sem jasně dal "zakázat polohu". Tak buďto lže v tom že to skutečně vypnul a nebo prostě používá něco víc.
Ne. Opravdu každý server. A nevím proč mluvíš jenom o poloze, když je toho na té stránce mnohem víc.
Zakázal sem všechno.
Ne všechno se dá zakázat. A když už tak ano, ten zákaz způsobí, že spousta stránek nebude vůbec použitelná.
Myslím všechno podle čeho je možné občana identifikovat. Když můžu vytvořit neomezene 10 falešných účtu na fb proč to stejné nejdw na google?
Protože každá firma používá jiná pravidla pro detekci podezřelých aktivit.
Jasný.. každá firma něco jiného, když je na tom technicky skoro stejně.
Počkej možná to má ještě méně komplikovanější vysvětlení.. Používal sem na to operátora T-Mobile, zkusil sem to zhruba 20x z toho 2x to šlo může to být třeba tím že to chce ověřeni po 5 normálních registraci bez mobilu, umíš odpovědět na to jestli jednu adresu u operátora může používat více lidí?
Ale to je tím že Google povoluje víc účtu na uživatele.
A tušíš že v mobilu si můžeš udělat sandbox, a IMEI toho sandboxu si můžeš měnit do zblbnutím že jo ? Asi ne..
Jasně 2 hodiny budu měnit IMEI číslo :D A na google to stejne nefunguje jen na menší weby ..
Je to.super
Tak laiků tam máte už 20 a dislike "jen" 2. To už něco vypovídá o kvalitě videa, každý rozumný člověk ví že Google má super vyspělou technologii a rozliší 99,9999999% falešných účtu ať už vytvořených manuálně či automaticky. Není tedy reálné aby si někdo dal několik desítek like za pár dní.
Zajdi na dark web, neni problem koupit tisice lajku na youtube, fejzbug, twitr...
Jinak na takovouhle sracku nikdo nevleze, ani to google nikomu nenabydne, cili tam jdou jen "vybrani" lide, kteri mu to tam naklikaj.
Nenabídne, ale když člověk vyhledává to klíčové slovo tak se to tam objeví
PS: tisíce laiků se dají koupit ale okamžitě se odstraní.
Google doporučuje zásadně zpeněžená videa, je to celkem.logicke
On si tu pise prispevky sam na seba. Asi ma pocit, ze zmena nicku staci a ze nevidime, ze to pisal z rovnakeho stroja. Je celkom chore spravit video, idiotsky ho promovat na debatach a davat si lajky z falosnych uctov.
Chápeš že fake účty nejsou vytvořit přes jedno zařízení? Když to zjistíš ty tak pro google to je asi hračka na?
A preco by to Google zistoval asi tak? Ani my to nezistujeme defaultne, ci tu mas 10 uctov alebo je si menis nick v kazdom prispevku. Ake vidim to, ze si to stale ty a je mi to jedno, pretoze pokial ma voja bipolarna osobnost neobtazuje maj aj 1000 nickov.
Jo,jen si to sám pochval pod jiným jménem.
Zato komentáře stále píšou lidé s neexistujícímí příjmeními. To je fakt věrohodné. Když už podvádíš, zkus to dělat nějak uvěřitelně.
Chápeš že nemám jak vytvořit si fake účty? Ano jeden sem si vytvořil ale víc ne.
Že ty jsi neschopný to udělat, ještě neznamená, že jsou takoví všichni.
Samozřejmě že to LZE, nicméně je to opravdu těžké a náročné na čas a peníze musel bys chodit celý den po městě, vlakem pokaždé s jiným zařízením. Takže ano tvořit falešné účty v počtu větším než 2 nelze.
Navíc říkáš že podvadim já, když jsem "neschopný" jak mohu podvádět?
No tak někdo podvádí za tebe. To už je fuk. Každopádně jsou ty účty falešné.
Jsi si nějak jistý..
Snad nebudeš plakat.
Stejně nic nevíš, ty účty nejsou falešné ..
Kdyby se jednalo o falešné účty Google by je smazal.
Ortelata všech zemí, vyližte si prdel!
Co pitomý program, ale ten obsah je ještě pitomější.
Video je náhodou fajn když se na něj podívá 50 lidí denně
Na to že mu tu děláš velkou reklamu je to naopak žalostně málo.
Velkou reklamu?
Kdyby bylo fajn, tak by ses asi nemusel vymlouvat, ze to delalo osmilete dite. Pokud ti teda neni osm.
Osmileté dítě by se takhle zoufale nehádalo a nehájilo pod různými jmény.Protože ještě nechápe,že je vlastně blbec.
Mě je 8.
Tak to lecos vysvetluje.
V osmi letech sotva víš, co je v prdeli měkkýho, natož co je SPD a EU. Bulíky na nos můžeš věšet leda svýmu tátovi.
Jasný .. já se o to zajímám teprve chvili po tom co se snažili zničit Minecraft pomocí keců o autorském právu (článku 13) původní znění naštěstí neprošlo.
Jo ty jsi ten yntelykent co tu tuhle prudil s clankem 13 aniz by z neho cetl jedine pismenko, protoze mu to nakazal jakysi stejne pomateny jutuberista?
Když nechápeš princip toho samozřejmě že to není nic nijak hrozne ale nejdřív je to ochrana dětí, pak to bude ochrana zvířat, celebrit, seniorů atd..
Ja ten tvuj "princip" naopak chapu velice dobre. Ty si proste neco vymyslis, pak to zacnes vydavat za pravdu a nakonec tim chces strasit lidi.
Ne jen říkám že je to hnus a ubírá se tahle lidem Svoboda když už se ani nemůžou psát komentáře - nemůžeš napsat názor = cenzura
Kdybych ti nasprejoval na auto (pokud bys nejake mel), ze jsi kokot, byla by to svoboda slova? A kdyz by sis nechal auto prestrikat, byla by to cenzura?
Problem lidi jako ty je, ze si mysli, ze mohou psat cokoli, kdykoli a kamkoli. A cenzura pro ne je, kdyz to jejich "svate pismo" nekdo smazne.
Já píšu o úplné cenzuře všech komentářů u dětských videí, ne že to někdo smaže, to je samozřejmě jedno, ale úplné zakázání komentátorů cenzura je.
Pomalu zacinam verit, ze ti je doopravdy tech 8 let.
Vyrůstal si v komunismu, tak ti to přijde normální
Pleteš si svobodu a anarchii.
To ze nekdo bude moci psat komentare je anarchie?
Psát svůj komentář můžeš, to je svoboda. Ale srát na návštěvě někomu doprostřed obýváku proti vůli hostitele, to je anarchie a je jeho právo tě vypakovat. Cpát se zpátky a vyžadovat si sraní v cizím obýváku je též anarchie. A je svoboda hostitele, zda ti to umožní.
Teď nechápu co píšeš já píšu že YouTube zablokoval komentáre takže tam nikdo nic napsat nemůže. To ti přijde svobodné?
Je mi to jedno. Nepřeje si moje komentáře, je to jeho vůle a já se nebudu doprošovat toho, abych je tam mohl psát. Stejně tak nemusím na YouTube vůbec lozit a shlížet jejich reklamy. Prostě nechce, aby mu kdokoliv cokoliv dělal v jeho obýváku.
To není přání YouTube, je to zákon od USA. YouTube to chce umožnit, ale USA mu to zakazuje, pokud je to vůle firmy o cenzuru nejde ale pokud to zavádí stát tak to cenzura je.
Máš právo to nepoužívat a jít jinam. Dobýváš se do cizího obýváku. Cenzura není to samé, jako kompletní zákaz.
Ty si kokot.. a smaž si to mě je to jedno.
Argument hodný génia. Ty to dotáhneš daleko.
Google to nechce dělat a musí protože mu to nařizuje stát a to je v pohodě jo?
Jakoze soukroma firma ma stat nad zakonem?
Neříkám že tam má stát jen říkám..
Deaktivace názorů od firmy = můžou si na své stránce dělat co chtějí.
Deaktivace názorů od státu - sice je to jejich stát ale deaktivace komentářů je cenzura.
Nejde o nazory, ale o komentare. Navic ja mel vzdycky zato, ze cenzura ma slouzit k umlceni urcite kritiky vuci cenzorum, coz me u tohoto plosneho opatreni chybi, neumlcuje urcitou skupinu ani nenadrzuje jine skupine, proste drzi vsechny ty priblble hadky typu republikani/demokrati, slunickari/nackove... dal od deti. V jiste mire si za to muzou sami lidi, mysli si ze jejich strana je spravna a mohou si dovolit vykrikovat cokoli na podporu te sve strany, a kdyz zajdou daleko a je jim komentar smaznut, krici jeste hlasiteji, ze cenzura, cenzura, a ze je nadrzovano te druhe strane. Kdyby lidi nebyli dementni dobytek, vsechna obdobna opatreni by nebyla nutna.
jasny mluv si co chces, ted sem cetl ze byly v usa nejake masove protesty ohledne toho treba se to jeste zrusi
Komentáře nejsou názory, aha
Bez svobodného vyjadřování je to cenzura. (V rozumné míře)
Ale ty se můžeš svobodně vyjadřovat, akorát si YT, potažmo USA, nepřeje, aby to dělal pod videem pro děcka.
Lol
Mohl bys mi vysvětlit, co je na tom k smíchu? Takto to vypadá, že jsi nepřišel o něčem debatovat, ale jen hledáš někoho, kdo ti bude přikyvovat tvým názorům. Jenže nenacházíš.
@Prasak a kocour: Obdivuji vaši sílu vést tuto nekonečnou debatu. I když… také mám občas záchvaty, kdy spadaný hrách hážu na stěnu stále znova a znova, čekaje (čekajíc? čekajíce?) na zázrak
Myslim, ze chlapcom by sme mohli pripomenut pravidlo o nekrmeni trola. Na taketo kecy o slobode slova a cenzure plati jedine...sloboda slova znamena to, ze ta za nazor nezavru do basy. Sloboda slova sa vztahuje preto na vztah stat-obcan. Sloboda slova neznamena to, ze si budem urcovat pravidla na cudzom piesocky (YT, FB, Debaty...), ale budem dodrziavat nimi stanovene pravidla. Pretoze toto je vztah sukromna firma-obcan. Navyse kazdy prevadzkovatel ma svoje pravidla a ja vstupom na jeho uzemie/stranku potvrdzujem, ze s nimi suhlasim. Ak nie mozem ist o dom dalej.
A ty nekrmíš? Tohle jsem psal té samé entitě já:
Další, co nechápe, že není právní nárok na YouTube, Facebook a podobné služby? Provozovatel služby si prostě může určit pravidla (ostatně, ani Debaty.net nejsou výjimkou). Nikdo vás nenutí je dodržovat, ale pak počítejte s tím, že provozovatel nebude stát o vaše příspěvky
Ty napíšeš poznámku o nekrmeni a pak v podstatě zopakujes, co je tu dávno napsáno. Jaký to má smysl?
Ja som to nepisal ani tak jemu ako skor ostatnym ako vnimam slobodu slova ja. Ak si si vsimol drzal som sa po cely cas stranou, takze tie odrobinky co som tu hodil ho snad nenakrmili az tolko...ved neragujem na neho, ale na niekoho ineho.
Což nemění nic na tom, že tímhle svým žvaněním udržujeme jeho stupidní témata nahoře.
Když ono moc jiných témat tu není, takže očividně hodně členů osazenstva si rádo poplká.
Ja mam napriklad taky autocenzurovy tik...v minulosti sa mi stalo, ze ma tu nejaky pako (myslim, ze jeden z tych 3 zabanovanych) obvinil, ze tu zakladom zbytocne vela temat a kto to ma citat. Ano bola to blba poznamka, mozem to pustit jednym uchom dnu a druhym von, ale volaco vo mne zostalo odvtedy a uz sa mi stalo, ze som aj nieco siel zalozit a potom som to zmazal.
To pako jsem byl možná já a výtka byla k délce příspěvků, nikoliv k množství.
Nie nebol, to bolo asi 2 roky dozadu.
Občas mám prostě tu potřebu žvanit - ať hubou, nebo klávesnicí.
Btw zaregistroval som novu modu na YT....niekto ti hodi koment pod video a tam je, ze vymenim odber za odber. S tym odoberanim videi sa uz normalne na drzovku obchoduje.
Tohle funguje uz pres 10 let. Ne jen youtrubka, ale treba lajky na fejzbugu. Vetsina osazenstva pak na zaklade toho uvazuje napriklad kdyz se dva dohaduji, tak kdo ma vic odberatelu/lajku, ten ma pravdu.
Trapný pokus o politickou reklamu.A nejsi ty ten sem ?
https://debaty.net/discussions/2960753-jaky-mate-nazor-na-to-co-se-mi-stalo
https://debaty.net/discussions/2961143-stale-si-myslite-ze-se-clovek-ridi-zakony
Jakou reklamu?
Jasně, že je. Vždyť už jsem mu dával odkaz na místo, kde mu pomůžou.
Jo jo, dobrý. Zvlášť ty pravopisné a typografické chyby.
Podle popisu toho videa je mu 8 let.Táta mu to hned pochválil,jestli si to tedy nenapsal sám.
Ovšem použití toho hákového kříže a odkaz na SPD není moc dobrý nápad.Okamura bude mít radost,až po něm kvůli tomu půjdou.Ale může si vychovávat novou generaci.
tatínek bude asi taky pěkný exot.
Řekl bych že video je celkem oblíbené už máme 9 Lajku
to budou asi ti ještě hloupější, co neumí psát alespoň "super"
A kolik z nich jste si naklikali sami? Stejně tak jsou vtipné komentáře od lidí s vymyšlenými jmény nebo čerstvě založeným profilem.
Na google fake účty tvořit moc nejdou tak 1 denně max. Google má.pristup i k IMEI číslu jedině kvůli tomu kupovat další mobily
No tak doma určitě nemáte jenom jeden mobil, že? Ale už jen to, že víš o těch omezeních svědčí o tom, že jsi to určitě zkoušel.
A dost by mě zajímalo, jak by se to IMEI dozvěděl.
Jak asi? Když mu patří android..
Aha, takže opět jenom nepodložené domněnky. Že já se vůbec ptám.
Podle tebe je nepodložené to, že Google patří android?
Nepodložené je to, že Google zná tvůj IMEI, když se připojíš k nějaké jeho službě přes HTTP(S).
Ta služba to neví, ale android to ví a ten to pošle google.
A když to ta služba neví, jak ti může zabránit, aby sis založil více účtů za den?
Jdou mi třeba 3 účty ale pak už je to blokováno.
A jak víš, že je to na základě IMEI?
Protože polohu mám vyplou, chování je odlišné (nedělám to stejné) jméno ani heslo nemám podobné tak je to asi jediná možnost.
Jediná možnost Tak se podívej, co si o tobě každý server může zjistit:
https://webkay.robinlinus.com/
Každý server? :D snad jen internetový giganti..
Nicméně nevím proč mi to posíláš já říkám že buďto když vypnu polohu a Google ví že sem to já bez mého vědomí, když sem jasně dal "zakázat polohu". Tak buďto lže v tom že to skutečně vypnul a nebo prostě používá něco víc.
Ne. Opravdu každý server. A nevím proč mluvíš jenom o poloze, když je toho na té stránce mnohem víc.
Zakázal sem všechno.
Ne všechno se dá zakázat. A když už tak ano, ten zákaz způsobí, že spousta stránek nebude vůbec použitelná.
Myslím všechno podle čeho je možné občana identifikovat. Když můžu vytvořit neomezene 10 falešných účtu na fb proč to stejné nejdw na google?
Protože každá firma používá jiná pravidla pro detekci podezřelých aktivit.
Jasný.. každá firma něco jiného, když je na tom technicky skoro stejně.
Počkej možná to má ještě méně komplikovanější vysvětlení.. Používal sem na to operátora T-Mobile, zkusil sem to zhruba 20x z toho 2x to šlo může to být třeba tím že to chce ověřeni po 5 normálních registraci bez mobilu, umíš odpovědět na to jestli jednu adresu u operátora může používat více lidí?
Ale to je tím že Google povoluje víc účtu na uživatele.
A tušíš že v mobilu si můžeš udělat sandbox, a IMEI toho sandboxu si můžeš měnit do zblbnutím že jo ? Asi ne..
Jasně 2 hodiny budu měnit IMEI číslo :D
A na google to stejne nefunguje jen na menší weby ..
Je to.super
Tak laiků tam máte už 20 a dislike "jen" 2. To už něco vypovídá o kvalitě videa, každý rozumný člověk ví že Google má super vyspělou technologii a rozliší 99,9999999% falešných účtu ať už vytvořených manuálně či automaticky. Není tedy reálné aby si někdo dal několik desítek like za pár dní.
Zajdi na dark web, neni problem koupit tisice lajku na youtube, fejzbug, twitr...
Jinak na takovouhle sracku nikdo nevleze, ani to google nikomu nenabydne, cili tam jdou jen "vybrani" lide, kteri mu to tam naklikaj.
Nenabídne, ale když člověk vyhledává to klíčové slovo tak se to tam objeví
PS: tisíce laiků se dají koupit ale okamžitě se odstraní.
Google doporučuje zásadně zpeněžená videa, je to celkem.logicke
On si tu pise prispevky sam na seba. Asi ma pocit, ze zmena nicku staci a ze nevidime, ze to pisal z rovnakeho stroja.
Je celkom chore spravit video, idiotsky ho promovat na debatach a davat si lajky z falosnych uctov.
Chápeš že fake účty nejsou vytvořit přes jedno zařízení? Když to zjistíš ty tak pro google to je asi hračka na?
A preco by to Google zistoval asi tak? Ani my to nezistujeme defaultne, ci tu mas 10 uctov alebo je si menis nick v kazdom prispevku.
Ake vidim to, ze si to stale ty a je mi to jedno, pretoze pokial ma voja bipolarna osobnost neobtazuje maj aj 1000 nickov.
Jo,jen si to sám pochval pod jiným jménem.
Zato komentáře stále píšou lidé s neexistujícímí příjmeními. To je fakt věrohodné. Když už podvádíš, zkus to dělat nějak uvěřitelně.
Chápeš že nemám jak vytvořit si fake účty? Ano jeden sem si vytvořil ale víc ne.
Že ty jsi neschopný to udělat, ještě neznamená, že jsou takoví všichni.
Samozřejmě že to LZE, nicméně je to opravdu těžké a náročné na čas a peníze musel bys chodit celý den po městě, vlakem pokaždé s jiným zařízením. Takže ano tvořit falešné účty v počtu větším než 2 nelze.
Navíc říkáš že podvadim já, když jsem "neschopný" jak mohu podvádět?
No tak někdo podvádí za tebe. To už je fuk. Každopádně jsou ty účty falešné.
Jsi si nějak jistý..
Snad nebudeš plakat.
Stejně nic nevíš, ty účty nejsou falešné ..
Kdyby se jednalo o falešné účty Google by je smazal.
Ortelata všech zemí, vyližte si prdel!
Co pitomý program, ale ten obsah je ještě pitomější.
Video je náhodou fajn když se na něj podívá 50 lidí denně
Na to že mu tu děláš velkou reklamu je to naopak žalostně málo.
Velkou reklamu?
Kdyby bylo fajn, tak by ses asi nemusel vymlouvat, ze to delalo osmilete dite. Pokud ti teda neni osm.
Osmileté dítě by se takhle zoufale nehádalo a nehájilo pod různými jmény.Protože ještě nechápe,že je vlastně blbec.
Mě je 8.
Tak to lecos vysvetluje.
V osmi letech sotva víš, co je v prdeli měkkýho, natož co je SPD a EU. Bulíky na nos můžeš věšet leda svýmu tátovi.
Jasný .. já se o to zajímám teprve chvili po tom co se snažili zničit Minecraft pomocí keců o autorském právu (článku 13) původní znění naštěstí neprošlo.
Jo ty jsi ten yntelykent co tu tuhle prudil s clankem 13 aniz by z neho cetl jedine pismenko, protoze mu to nakazal jakysi stejne pomateny jutuberista?
Když nechápeš princip toho samozřejmě že to není nic nijak hrozne ale nejdřív je to ochrana dětí, pak to bude ochrana zvířat, celebrit, seniorů atd..
Ja ten tvuj "princip" naopak chapu velice dobre. Ty si proste neco vymyslis, pak to zacnes vydavat za pravdu a nakonec tim chces strasit lidi.
Ne jen říkám že je to hnus a ubírá se tahle lidem Svoboda když už se ani nemůžou psát komentáře - nemůžeš napsat názor = cenzura
Kdybych ti nasprejoval na auto (pokud bys nejake mel), ze jsi kokot, byla by to svoboda slova? A kdyz by sis nechal auto prestrikat, byla by to cenzura?
Problem lidi jako ty je, ze si mysli, ze mohou psat cokoli, kdykoli a kamkoli. A cenzura pro ne je, kdyz to jejich "svate pismo" nekdo smazne.
Já píšu o úplné cenzuře všech komentářů u dětských videí, ne že to někdo smaže, to je samozřejmě jedno, ale úplné zakázání komentátorů cenzura je.
Pomalu zacinam verit, ze ti je doopravdy tech 8 let.
Vyrůstal si v komunismu, tak ti to přijde normální
Pleteš si svobodu a anarchii.
To ze nekdo bude moci psat komentare je anarchie?
Psát svůj komentář můžeš, to je svoboda. Ale srát na návštěvě někomu doprostřed obýváku proti vůli hostitele, to je anarchie a je jeho právo tě vypakovat. Cpát se zpátky a vyžadovat si sraní v cizím obýváku je též anarchie. A je svoboda hostitele, zda ti to umožní.
Teď nechápu co píšeš já píšu že YouTube zablokoval komentáre takže tam nikdo nic napsat nemůže. To ti přijde svobodné?
Je mi to jedno. Nepřeje si moje komentáře, je to jeho vůle a já se nebudu doprošovat toho, abych je tam mohl psát. Stejně tak nemusím na YouTube vůbec lozit a shlížet jejich reklamy.
Prostě nechce, aby mu kdokoliv cokoliv dělal v jeho obýváku.
To není přání YouTube, je to zákon od USA. YouTube to chce umožnit, ale USA mu to zakazuje, pokud je to vůle firmy o cenzuru nejde ale pokud to zavádí stát tak to cenzura je.
Máš právo to nepoužívat a jít jinam. Dobýváš se do cizího obýváku.
Cenzura není to samé, jako kompletní zákaz.
Ty si kokot.. a smaž si to mě je to jedno.
Argument hodný génia. Ty to dotáhneš daleko.
Google to nechce dělat a musí protože mu to nařizuje stát a to je v pohodě jo?
Jakoze soukroma firma ma stat nad zakonem?
Neříkám že tam má stát jen říkám..
Deaktivace názorů od firmy = můžou si na své stránce dělat co chtějí.
Deaktivace názorů od státu - sice je to jejich stát ale deaktivace komentářů je cenzura.
Nejde o nazory, ale o komentare. Navic ja mel vzdycky zato, ze cenzura ma slouzit k umlceni urcite kritiky vuci cenzorum, coz me u tohoto plosneho opatreni chybi, neumlcuje urcitou skupinu ani nenadrzuje jine skupine, proste drzi vsechny ty priblble hadky typu republikani/demokrati, slunickari/nackove... dal od deti.
V jiste mire si za to muzou sami lidi, mysli si ze jejich strana je spravna a mohou si dovolit vykrikovat cokoli na podporu te sve strany, a kdyz zajdou daleko a je jim komentar smaznut, krici jeste hlasiteji, ze cenzura, cenzura, a ze je nadrzovano te druhe strane. Kdyby lidi nebyli dementni dobytek, vsechna obdobna opatreni by nebyla nutna.
jasny mluv si co chces, ted sem cetl ze byly v usa nejake masove protesty ohledne toho treba se to jeste zrusi
Komentáře nejsou názory, aha
Bez svobodného vyjadřování je to cenzura. (V rozumné míře)
Ale ty se můžeš svobodně vyjadřovat, akorát si YT, potažmo USA, nepřeje, aby to dělal pod videem pro děcka.
Lol
Mohl bys mi vysvětlit, co je na tom k smíchu? Takto to vypadá, že jsi nepřišel o něčem debatovat, ale jen hledáš někoho, kdo ti bude přikyvovat tvým názorům. Jenže nenacházíš.
@Prasak a kocour:
Obdivuji vaši sílu vést tuto nekonečnou debatu. I když… také mám občas záchvaty, kdy spadaný hrách hážu na stěnu stále znova a znova, čekaje (čekajíc? čekajíce?) na zázrak
Myslim, ze chlapcom by sme mohli pripomenut pravidlo o nekrmeni trola.
Na taketo kecy o slobode slova a cenzure plati jedine...sloboda slova znamena to, ze ta za nazor nezavru do basy. Sloboda slova sa vztahuje preto na vztah stat-obcan.
Sloboda slova neznamena to, ze si budem urcovat pravidla na cudzom piesocky (YT, FB, Debaty...), ale budem dodrziavat nimi stanovene pravidla. Pretoze toto je vztah sukromna firma-obcan.
Navyse kazdy prevadzkovatel ma svoje pravidla a ja vstupom na jeho uzemie/stranku potvrdzujem, ze s nimi suhlasim.
Ak nie mozem ist o dom dalej.
A ty nekrmíš? Tohle jsem psal té samé entitě já:
Ty napíšeš poznámku o nekrmeni a pak v podstatě zopakujes, co je tu dávno napsáno. Jaký to má smysl?
Ja som to nepisal ani tak jemu ako skor ostatnym ako vnimam slobodu slova ja.
Ak si si vsimol drzal som sa po cely cas stranou, takze tie odrobinky co som tu hodil ho snad nenakrmili az tolko...ved neragujem na neho, ale na niekoho ineho.
Což nemění nic na tom, že tímhle svým žvaněním udržujeme jeho stupidní témata nahoře.
Když ono moc jiných témat tu není, takže očividně hodně členů osazenstva si rádo poplká.
Ja mam napriklad taky autocenzurovy tik...v minulosti sa mi stalo, ze ma tu nejaky pako (myslim, ze jeden z tych 3 zabanovanych) obvinil, ze tu zakladom zbytocne vela temat a kto to ma citat.
Ano bola to blba poznamka, mozem to pustit jednym uchom dnu a druhym von, ale volaco vo mne zostalo odvtedy a uz sa mi stalo, ze som aj nieco siel zalozit a potom som to zmazal.
To pako jsem byl možná já a výtka byla k délce příspěvků, nikoliv k množství.
Nie nebol, to bolo asi 2 roky dozadu.
Občas mám prostě tu potřebu žvanit - ať hubou, nebo klávesnicí.
Btw zaregistroval som novu modu na YT....niekto ti hodi koment pod video a tam je, ze vymenim odber za odber.
S tym odoberanim videi sa uz normalne na drzovku obchoduje.
Tohle funguje uz pres 10 let. Ne jen youtrubka, ale treba lajky na fejzbugu. Vetsina osazenstva pak na zaklade toho uvazuje napriklad kdyz se dva dohaduji, tak kdo ma vic odberatelu/lajku, ten ma pravdu.