Jaký máte názor na toto video?
Bylo to splácané za 5 minut, program co sem na to použil je pitomý, za tu dobu je to dobrý ne? :D na to že sem to dělal na mobilu.
Bylo to splácané za 5 minut, program co sem na to použil je pitomý, za tu dobu je to dobrý ne? :D na to že sem to dělal na mobilu.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Video je náhodou fajn když se na něj podívá 50 lidí denně
Kdyby bylo fajn, tak by ses asi nemusel vymlouvat, ze to delalo osmilete dite. Pokud ti teda neni osm.
Mě je 8.
V osmi letech sotva víš, co je v prdeli měkkýho, natož co je SPD a EU. Bulíky na nos můžeš věšet leda svýmu tátovi.
Jasný .. já se o to zajímám teprve chvili po tom co se snažili zničit Minecraft pomocí keců o autorském právu (článku 13) původní znění naštěstí neprošlo.
Jo ty jsi ten yntelykent co tu tuhle prudil s clankem 13 aniz by z neho cetl jedine pismenko, protoze mu to nakazal jakysi stejne pomateny jutuberista?
Když nechápeš princip toho samozřejmě že to není nic nijak hrozne ale nejdřív je to ochrana dětí, pak to bude ochrana zvířat, celebrit, seniorů atd..
Ja ten tvuj "princip" naopak chapu velice dobre. Ty si proste neco vymyslis, pak to zacnes vydavat za pravdu a nakonec tim chces strasit lidi.
Ne jen říkám že je to hnus a ubírá se tahle lidem Svoboda když už se ani nemůžou psát komentáře - nemůžeš napsat názor = cenzura
Kdybych ti nasprejoval na auto (pokud bys nejake mel), ze jsi kokot, byla by to svoboda slova? A kdyz by sis nechal auto prestrikat, byla by to cenzura?
Problem lidi jako ty je, ze si mysli, ze mohou psat cokoli, kdykoli a kamkoli. A cenzura pro ne je, kdyz to jejich "svate pismo" nekdo smazne.
Já píšu o úplné cenzuře všech komentářů u dětských videí, ne že to někdo smaže, to je samozřejmě jedno, ale úplné zakázání komentátorů cenzura je.
Pleteš si svobodu a anarchii.
To ze nekdo bude moci psat komentare je anarchie?
Psát svůj komentář můžeš, to je svoboda. Ale srát na návštěvě někomu doprostřed obýváku proti vůli hostitele, to je anarchie a je jeho právo tě vypakovat. Cpát se zpátky a vyžadovat si sraní v cizím obýváku je též anarchie. A je svoboda hostitele, zda ti to umožní.
Teď nechápu co píšeš já píšu že YouTube zablokoval komentáre takže tam nikdo nic napsat nemůže. To ti přijde svobodné?
Je mi to jedno. Nepřeje si moje komentáře, je to jeho vůle a já se nebudu doprošovat toho, abych je tam mohl psát. Stejně tak nemusím na YouTube vůbec lozit a shlížet jejich reklamy.
Prostě nechce, aby mu kdokoliv cokoliv dělal v jeho obýváku.
To není přání YouTube, je to zákon od USA. YouTube to chce umožnit, ale USA mu to zakazuje, pokud je to vůle firmy o cenzuru nejde ale pokud to zavádí stát tak to cenzura je.
Máš právo to nepoužívat a jít jinam. Dobýváš se do cizího obýváku.
Cenzura není to samé, jako kompletní zákaz.
Google to nechce dělat a musí protože mu to nařizuje stát a to je v pohodě jo?
Jakoze soukroma firma ma stat nad zakonem?
Bez svobodného vyjadřování je to cenzura. (V rozumné míře)
Ale ty se můžeš svobodně vyjadřovat, akorát si YT, potažmo USA, nepřeje, aby to dělal pod videem pro děcka.
Lol
Mohl bys mi vysvětlit, co je na tom k smíchu? Takto to vypadá, že jsi nepřišel o něčem debatovat, ale jen hledáš někoho, kdo ti bude přikyvovat tvým názorům. Jenže nenacházíš.
@Prasak a kocour:
Obdivuji vaši sílu vést tuto nekonečnou debatu. I když… také mám občas záchvaty, kdy spadaný hrách hážu na stěnu stále znova a znova, čekaje (čekajíc? čekajíce?) na zázrak
Myslim, ze chlapcom by sme mohli pripomenut pravidlo o nekrmeni trola.
Na taketo kecy o slobode slova a cenzure plati jedine...sloboda slova znamena to, ze ta za nazor nezavru do basy. Sloboda slova sa vztahuje preto na vztah stat-obcan.
Sloboda slova neznamena to, ze si budem urcovat pravidla na cudzom piesocky (YT, FB, Debaty...), ale budem dodrziavat nimi stanovene pravidla. Pretoze toto je vztah sukromna firma-obcan.
Navyse kazdy prevadzkovatel ma svoje pravidla a ja vstupom na jeho uzemie/stranku potvrdzujem, ze s nimi suhlasim.
Ak nie mozem ist o dom dalej.
A ty nekrmíš? Tohle jsem psal té samé entitě já:
Ty napíšeš poznámku o nekrmeni a pak v podstatě zopakujes, co je tu dávno napsáno. Jaký to má smysl?
Ja som to nepisal ani tak jemu ako skor ostatnym ako vnimam slobodu slova ja.
Ak si si vsimol drzal som sa po cely cas stranou, takze tie odrobinky co som tu hodil ho snad nenakrmili az tolko...ved neragujem na neho, ale na niekoho ineho.
Což nemění nic na tom, že tímhle svým žvaněním udržujeme jeho stupidní témata nahoře.
Když ono moc jiných témat tu není, takže očividně hodně členů osazenstva si rádo poplká.
Ja mam napriklad taky autocenzurovy tik...v minulosti sa mi stalo, ze ma tu nejaky pako (myslim, ze jeden z tych 3 zabanovanych) obvinil, ze tu zakladom zbytocne vela temat a kto to ma citat.
Ano bola to blba poznamka, mozem to pustit jednym uchom dnu a druhym von, ale volaco vo mne zostalo odvtedy a uz sa mi stalo, ze som aj nieco siel zalozit a potom som to zmazal.
To pako jsem byl možná já a výtka byla k délce příspěvků, nikoliv k množství.
Nie nebol, to bolo asi 2 roky dozadu.
Občas mám prostě tu potřebu žvanit - ať hubou, nebo klávesnicí.