Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Udajne znasilnenie migrantom v CR - opat manipulacia

Tak sa pred par dnami stala v CR tragedia. Myslim, ze 16 rocne dievca bolo znasilnene a udajnym pachatelom je migrant z Afriky, ktpor bol predtym vyhosteny z Nemecka.
Tato informacia, ktoru priniesol mainstream mi prisla divna. Ono totizto u nas prednedavnom strasil pripad, kde bol zavrazdeny teeneger a povodna informacia bolo, ze ho zavrazdil falosny odpoctar elektriky...nakoniec sa ukazalo, ze to bola jeho kamoska, ktora sa povodne stylizovala do role obete a tam sa mi to tiez nezdalo uz od zaciatku...proste to postradalo logiku a pravdepodobnost.
Pisem to preto, ze ja za informaciami hladam logiku a ked mi nieco nesedi nemam k tomu doveru.
Za prve zjavilo sa par fotiek udajneho pachatela, kde bol zakazdym iny clovek pricom nebolo napisane, ze ide o ilustracne foto. Odkial by media zobrali jeho fotky mi bolo divne. Jedine prave fotky boli z jeho prevozu policiou, kde mu vsak vidiet do tvare nebolo. Ak mali fotky tvare museli by ich mat z prostredia policie.
Druha vec, co ma zaujala bolo, ze ak bol vyhosteny z Nemecka ako sa ocitol na uzemi CR a preco? To je divne mily Watsone som si povedal.
A tak som zacal patrat.
A ono je to cele trosku inak.
Teda nebudeme spochybnovat to, ze pachatelom je dany African, aj ked je tu ista moznost, zeby nim nebol...ale je pomerne pravdepodobne, ze nim je. Prve, co kazdeho napadne je (vratane mna) je zabit ho lopatou debila. Prirodzena ludska reakcia. Lenze toto nic neriesi.
Polozme si skor otazky.
Ale ako sa dostal na uzemie CR a preco, ked bol vyhosteny? Preco nebol vyhosteny z EU?
Odpoved prekvapi...rovnako ako prekvapi to, ze to mainstream neuvadzal.
Nemci nevyhostili migranta preto, ze sa preukazal platnym povolenim na pobyt cudzinca v CR, ktore mu vydalo Ministerstvo vnutra CR. Migrant pachal vraj v Nemecku opakovanu trestnu cinnost, aj ked posledny trest dostal za jazdu nacierno (ktovie zaco boli ostatne tresty), otazka je preco mu bolo vydane povolenie na pobyt na uzemi CR, ked v CR je oficialne par ziadatelov (desiatky) o azyl.
Spat k veci...Nemci nemohli kopnut cernoska do riti, aby doletel az do Afriky a postupovali tak ako museli...vyhostili migranta na uzemie CR, kedze mal platne povolenie k pobytu od MV CR.
A tam sa stalo to co sa stalo.
Moj zamer nie je riesti migraciu a nebezpecnstva s nou spojene, mna skor zaujalo to ako povrchne mainstream informoval o celom pripade a ako vobec doslo k tomu, ze tento imigrant mal povolenie od MV CR, respektive kolko takychto povoleni CR vydalo a hlavne preco?
Pochopim povolenie pre Ukrajincov, Rumunov a pod, ktori chcu pracovat u nas, ale vydat povolenie imigrantovi bez patricneho vzdelania a potencionalneho prinosu pre CR...nemal by sa tento system zmenit, respektive riesit tento potencionalny problem aj v buducnosti? A preco to ziadne media neriesia?
Samozrejme cela debata na nete, ktorej sa chytil najslavnejsi imigrant v CR (TO) je zase o tom ako treba zastavit priliv migrantov do EU, nie o tom, co je na celom systeme spatne a ako to, ze doslo vobec k vydaniu povolenia pre takehoto cloveka.
Pretoze keby system fungoval spravne tak ho Nemci vyhostia mimo EU a k celemu pripadu nedojde.
Ale toto bohuzial nikto neriesi.

Předmět Autor Datum
Tak mohl jsi dat alespon nejake odkazy odkud tu "svoji verzi" mas. A kdyz tak striktne porad narazis…
Dwane Dibbley 23.06.2019 13:29
Dwane Dibbley
Ked sledujes dianie na debatach vedel by si, ze tu byvam oznacovany za slnieckara a urcite ma nemoze… nový
fleg 23.06.2019 17:13
fleg
Ono je to možná i trošku jinak. Jedna alternativa k tomu napsala: Soud v Hradci Králové poprvé v hi… nový
Jan Fiala 23.06.2019 14:53
Jan Fiala
To už snad není ani vrtění psem. Slonem? Su rád, že jsem /statisticky vzato/ v poslední třetině svéh… nový
mif 23.06.2019 15:04
mif
v poslední třetině svého života Ty chceš žít do 120? :-D poslední
IQ37 24.06.2019 10:30
IQ37
Platí generální zákaz (kdo a jak ho vydal?) a přitom se o tom normálně píše? To je na můj vkus moc s… nový
Wikan 23.06.2019 15:09
Wikan
Všechno je třeba brát s rezervou. Jak alternativu, tak i mainstream. Pravda je někde uprostřed. Co s… nový
Jan Fiala 23.06.2019 16:51
Jan Fiala
Mě na tom zarazilo, že tentokrát naplno napsali, že šlo o znásilnění migrantem původně z Afriky (už… nový
fleg 23.06.2019 17:09
fleg
Jak generalni zakaz medializace? A jaka diverzni akce to probehla? To ze na nejakym eronetu nebo spu… nový
Dwane Dibbley 23.06.2019 15:35
Dwane Dibbley

Tak mohl jsi dat alespon nejake odkazy odkud tu "svoji verzi" mas. A kdyz tak striktne porad narazis na mainstream, mohl jsi to porovnat s tim zbytkem, kde se hlavne Vokamura uzasne predvedl.
A neni vule nejak vyrazne resit system, protoze by to znamenalo stahnout se z volicsky zajimavejsim a vyditelnejsim soubojem "nacku proti slunickarum". Kdyz jedna strana zacne "pracovat", bude ta druha strana vic slyset v oblasti, kde to ma vetsi vliv na volice. Populismus je na vzestupu, dnes je dulezite co nejhlasiteji kricet a pak si idealne privlastnit zasluhy druhych.

Ked sledujes dianie na debatach vedel by si, ze tu byvam oznacovany za slnieckara a urcite ma nemozes obvinit, zeby som bol fanda TO. To, ze sa temy chyti TO a zneuzije mi je jasne. Alternativne weby su takmer vsetky len znoska nezmyslov a polopravd.
Ale v tomto pripade mi pride podozrive prave to spravanie mainstreamu, vid Jafiho uvaha dole nizsie.

Ono je to možná i trošku jinak. Jedna alternativa k tomu napsala:

Soud v Hradci Králové poprvé v historii prolomil Benešovy dekrety. Všechna česká média mají pohotovost v redakcích a platí generální zákaz na medializaci této události. Situace došla tak daleko, že s největší pravděpodobností došlo ke zinscenování diverzní akce s cílem odvedení pozornosti médií od včerejšího historického a katastrofálního výsledku u soudu v Hradci Králové.

Jde o případ Johanny Kammerlander, dědičky rodu Walderode.

Docela bych tomu i vzhledem k tomu, že dosud se nesmělo napsat nic ani o tom, že pachatelem byl cizinec a najednou tam uvedou i národnost a další detaily. A o rozsudku mainstream mlčí.

Všechno je třeba brát s rezervou. Jak alternativu, tak i mainstream. Pravda je někde uprostřed.
Co se týká zákazu, já pouze citoval. A máš pravdu, konspirace jsou občas hodně divoké.

Mě na tom zarazilo, že tentokrát naplno napsali, že šlo o znásilnění migrantem původně z Afriky (už si přesně nepamatuju, jestli uváděli i stát). Tohle se normálně v našich politiky korektních plátcích neuvádí.

Mě na tom zarazilo, že tentokrát naplno napsali, že šlo o znásilnění migrantem původně z Afriky (už si přesně nepamatuju, jestli uváděli i stát). Tohle se normálně v našich politiky korektních plátcích neuvádí.

Ano. toto je podozrive, nicmenej ta teoria s dekretmi je silne pritiahnuta za vlasy.
Stat neuviedli, doteraz sa nevie odkial ten bubu je, a otazka je preco o tom informovali, pretoze taketo vybusne veci sa casto tutlaju.
Odznela teoria...a ta mi pride pravdepodobnejsia, ze toto ma napomoct vzbudit vasne proti EU, ktora nam sem "navozila" migrantov , ktori znasilnuju nase deti. Ano proti tej EU, co organizuje (Brusel) kampan proti nasemu Andrejovi.
Toto mi pride celkom logicke, Andrej vlastni, respektive ma vplyv snad na vsetky media v okoli a napriek silackym reciam o tom ako on neodide posledne afery mozu silne zakyvat s jeho percentami a vladou.
Takze odvedenie hnevu ludi smerom voci migrantom, nemeckej kancelarke, Bruselu a celej EU mu moze celkom pomoct.
Benesove dekrety v principe nikoho nezaujimaju, navyse ceske pravo nie je zalozene na precedensoch ako v USA, takze jeden nepravplatny rozsudok nemusi nic znamenat.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru