Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Udajne znasilnenie migrantom v CR - opat manipulacia

Tak sa pred par dnami stala v CR tragedia. Myslim, ze 16 rocne dievca bolo znasilnene a udajnym pachatelom je migrant z Afriky, ktpor bol predtym vyhosteny z Nemecka.
Tato informacia, ktoru priniesol mainstream mi prisla divna. Ono totizto u nas prednedavnom strasil pripad, kde bol zavrazdeny teeneger a povodna informacia bolo, ze ho zavrazdil falosny odpoctar elektriky...nakoniec sa ukazalo, ze to bola jeho kamoska, ktora sa povodne stylizovala do role obete a tam sa mi to tiez nezdalo uz od zaciatku...proste to postradalo logiku a pravdepodobnost.
Pisem to preto, ze ja za informaciami hladam logiku a ked mi nieco nesedi nemam k tomu doveru.
Za prve zjavilo sa par fotiek udajneho pachatela, kde bol zakazdym iny clovek pricom nebolo napisane, ze ide o ilustracne foto. Odkial by media zobrali jeho fotky mi bolo divne. Jedine prave fotky boli z jeho prevozu policiou, kde mu vsak vidiet do tvare nebolo. Ak mali fotky tvare museli by ich mat z prostredia policie.
Druha vec, co ma zaujala bolo, ze ak bol vyhosteny z Nemecka ako sa ocitol na uzemi CR a preco? To je divne mily Watsone som si povedal.
A tak som zacal patrat.
A ono je to cele trosku inak.
Teda nebudeme spochybnovat to, ze pachatelom je dany African, aj ked je tu ista moznost, zeby nim nebol...ale je pomerne pravdepodobne, ze nim je. Prve, co kazdeho napadne je (vratane mna) je zabit ho lopatou debila. Prirodzena ludska reakcia. Lenze toto nic neriesi.
Polozme si skor otazky.
Ale ako sa dostal na uzemie CR a preco, ked bol vyhosteny? Preco nebol vyhosteny z EU?
Odpoved prekvapi...rovnako ako prekvapi to, ze to mainstream neuvadzal.
Nemci nevyhostili migranta preto, ze sa preukazal platnym povolenim na pobyt cudzinca v CR, ktore mu vydalo Ministerstvo vnutra CR. Migrant pachal vraj v Nemecku opakovanu trestnu cinnost, aj ked posledny trest dostal za jazdu nacierno (ktovie zaco boli ostatne tresty), otazka je preco mu bolo vydane povolenie na pobyt na uzemi CR, ked v CR je oficialne par ziadatelov (desiatky) o azyl.
Spat k veci...Nemci nemohli kopnut cernoska do riti, aby doletel az do Afriky a postupovali tak ako museli...vyhostili migranta na uzemie CR, kedze mal platne povolenie k pobytu od MV CR.
A tam sa stalo to co sa stalo.
Moj zamer nie je riesti migraciu a nebezpecnstva s nou spojene, mna skor zaujalo to ako povrchne mainstream informoval o celom pripade a ako vobec doslo k tomu, ze tento imigrant mal povolenie od MV CR, respektive kolko takychto povoleni CR vydalo a hlavne preco?
Pochopim povolenie pre Ukrajincov, Rumunov a pod, ktori chcu pracovat u nas, ale vydat povolenie imigrantovi bez patricneho vzdelania a potencionalneho prinosu pre CR...nemal by sa tento system zmenit, respektive riesit tento potencionalny problem aj v buducnosti? A preco to ziadne media neriesia?
Samozrejme cela debata na nete, ktorej sa chytil najslavnejsi imigrant v CR (TO) je zase o tom ako treba zastavit priliv migrantov do EU, nie o tom, co je na celom systeme spatne a ako to, ze doslo vobec k vydaniu povolenia pre takehoto cloveka.
Pretoze keby system fungoval spravne tak ho Nemci vyhostia mimo EU a k celemu pripadu nedojde.
Ale toto bohuzial nikto neriesi.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat