Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-salisbury-jsme-jeli-na-vylet-svet-se-bavi-vymluvami-rusu-ktere…
Yarda 15.09.2018 06:53
Yarda
No tak zrovna ta tiskovka těch dvou Rusů mě celkem přesvědčila, že v tom mají prsty. nový
touchwood 15.09.2018 12:07
touchwood
Yarda ja neviem na kom a com sa mam bavit. Uvaha...ak Rusi chceli odstavit Skripala, preco to spravi… nový
fleg 16.09.2018 18:18
fleg
Dalsi dil telenovely. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/484488-telegraph-putin-lhal-jeho-civ… nový
Dwane Dibbley 26.09.2018 19:55
Dwane Dibbley
Zrovna toto je taky polodokaz. Ten clovek sa sice podoba, ale tvrdit, ze je to on len na zaklade fot… poslední
fleg 27.09.2018 11:33
fleg

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-salisbury-jsme-jeli-na-vylet-svet-se-bavi-vymluvami-rusu-ktere-britanie-oznacila-za-vrahy-55749?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hp

Svět se baví? Já se spíš bavím tím - tedy jestli je to k bavení - co se britští soudruzi snaží z toho ještě vytřískat. Jak sleduji některá naše masmédia, asi tam mají plné kalhoty, že nevědí co dělat z brexitem, tak nějaký zástupný problém potřebují jako sůl.

Oni tam vůbec mají nějak nahnáno. Třeba můj syn svého času tam byl, chtěl se podívat do nějaké ctihodné instituce a musel předtím zahodit (skutečně zahodit, ne že by to dal nějakému vrátnému a ten by mu to při odchodu vrátil) zavírací nůž Victorinox.
:x::beer:

Yarda ja neviem na kom a com sa mam bavit.
Uvaha...ak Rusi chceli odstavit Skripala, preco to spravili takto nesikovne? Urcite maju v Britanii svojich rezidentov, navyse preco Novicok, ktory priamo smeruje k nim? Su Rusi az taki diletanti? Je predsa milion bezpecnejsich sposobov, ktore nesmeruju podozreniami priamo na nich. Alebo chceli, aby to vsetci hned vedeli, ze su za tym oni a mala to byt len ukazka sily? Ze nikto nebude nikdy pred nimi v bezpeci?
Ak to bol Novicok (podla mna skor nebol) tak akoto, ze Skripalovci utok prezili? Autor Novicoku odmietol na zaciatku, co i lne teoreticku sancu, ze sa utok da prezit. Akoto, ze latka bola stabilna aj tyzdne po utoku, ked tvrdili, ze sa rozpadne za par hodin? Akotoze, ze sa nasli stopy v hoteli, kde Rusi byvali? Boli tak blbi, ze s latkou manipulovali na izbe? Preco by sa agenti zbavili flakonu tak amatersky. Ako zistili vseobecni lekari tak rychlo, ze slo o otravu Novicokom, co je urcite velmi nezvykla latka, s ktorou sa predtym lekari nikdy nestretli. Zeby im to niekto "posepkal"?
A teraz k Rusom. Najprv popieranie a obvinenie GB, ze ide o ich hercov, neskor priznanie, ze preda len ide o ruskych obcanova a v zavere velke finale, ked samotny batuska Putin ich vyzve v TV nech sa prihlasia a povedia ako to bolo. Wau ako z rozpravky.
Dvaja "teplosi" idu na 2 dni do GB kvoli katedrale, ktoru nikto ani nepozna. Asi su milovnici historie. Cestuju 150km a zistia, ze v meste je clapkanica a tak sa vratia spat do Londyna. Na druhy den si vylet zopakuju. Viza su vybavia v Petrohrade, odlietaju z Moskvy, spiatocne letenky maju kazdy po 2, ich pasy maju seriove cisla, ktore idu po sebe. Ehm...tebe sa nezda na ruskej verzii nic podozrive? Mne skoro vsetko.
Ako som povedal, pravda je niekde uprostred, klamu obe strany a smutne je, ze sa naozaj neda urcit ako to v skutocnosti bolo a nikdy sa to uz ani nedozvieme.

Zrovna toto je taky polodokaz. Ten clovek sa sice podoba, ale tvrdit, ze je to on len na zaklade fotiek...je dost odvazne.
A to, ze ho Putin pozna lebo ho vyznamenaval...to je blbost, ved Putin stretava tisice ludi, vyznamenaval urcite stovky, cakat, ze si bude pamatat kazdeho, navyse s pozmenenou vizazou...to uz je zase take polotvrdenie.
V kazdom pripade na zaklade inych dokazov ja bajke o 2 turistoch neverim.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru