Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-salisbury-jsme-jeli-na-vylet-svet-se-bavi-vymluvami-rusu-ktere…
Yarda 15.09.2018 06:53
Yarda
Dalsi dil telenovely. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/484488-telegraph-putin-lhal-jeho-civ… nový
Dwane Dibbley 26.09.2018 19:55
Dwane Dibbley
Zrovna toto je taky polodokaz. Ten clovek sa sice podoba, ale tvrdit, ze je to on len na zaklade fot… poslední
fleg 27.09.2018 11:33
fleg

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-salisbury-jsme-jeli-na-vylet-svet-se-bavi-vymluvami-rusu-ktere-britanie-oznacila-za-vrahy-55749?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hp

Svět se baví? Já se spíš bavím tím - tedy jestli je to k bavení - co se britští soudruzi snaží z toho ještě vytřískat. Jak sleduji některá naše masmédia, asi tam mají plné kalhoty, že nevědí co dělat z brexitem, tak nějaký zástupný problém potřebují jako sůl.

Oni tam vůbec mají nějak nahnáno. Třeba můj syn svého času tam byl, chtěl se podívat do nějaké ctihodné instituce a musel předtím zahodit (skutečně zahodit, ne že by to dal nějakému vrátnému a ten by mu to při odchodu vrátil) zavírací nůž Victorinox.
:x::beer:

Zrovna toto je taky polodokaz. Ten clovek sa sice podoba, ale tvrdit, ze je to on len na zaklade fotiek...je dost odvazne.
A to, ze ho Putin pozna lebo ho vyznamenaval...to je blbost, ved Putin stretava tisice ludi, vyznamenaval urcite stovky, cakat, ze si bude pamatat kazdeho, navyse s pozmenenou vizazou...to uz je zase take polotvrdenie.
V kazdom pripade na zaklade inych dokazov ja bajke o 2 turistoch neverim.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru