On existuje nějaký kult filmů o koncentrácích? Navíc Super peckovi?
Film jsem neviděl, ale celkem ho asi dobře vystihuje první věta v komentářích na ČSFD:
Citlivé, naivné až ľahko gíčovito americké videnie holocaustu „pre celú rodinu“...
Film jsem neviděl, ale celkem ho asi dobře vystihuje první věta v komentářích na ČSFD
No comment.
Já ten film viděl. Celkem nijak nevybočuje z "běžných válečných dramat" typu "Lidice". Tím netvrdím, že by byl špatný.
No comment.
Vzhledem k tomu, že na všechny US filmy (až na vzácné výjimky) se ten popis docela přesně hodí, tak proč ten "nocoment"?
A ty si stvojim iq sám o sebe primitívny alias hlúpučký tvor žijúci na zemi ktorím musíme robiť výnimky a nechať ich žiť
Děkuji, že díky tobě žiju. Co bych si bez tebe počal? A bez tvých "výjimek" bych asi byl ztracený. Bože!
Češi nevedia prekúsať to že americké filmy majú bohužial v dnešnej dobe navrch oproti českým sračkám ale za dabing ich musím pochváliť
Mohu tě ujistit, že IQ tady opravdu nezastupuje všechny Čechy..
Český sračky? Srovnej Hřebejka, Vejdělka se Scorsesem či Spielbergem, ale taky srovnej jejich rozpočty - tak kdo je sračka? Co se točí u vás?
Amerika produkuje tolik filmů, že těch tisíce sraček co produkují oni se v tom ztratí. Většina jejich komedií mi přijde naprosto trapných a bez smysluplného děje.
On existuje nějaký kult filmů o koncentrácích? Navíc Super peckovi?
Film jsem neviděl, ale celkem ho asi dobře vystihuje první věta v komentářích na ČSFD:
No comment.
Já ten film viděl. Celkem nijak nevybočuje z "běžných válečných dramat" typu "Lidice". Tím netvrdím, že by byl špatný.
Vzhledem k tomu, že na všechny US filmy (až na vzácné výjimky) se ten popis docela přesně hodí, tak proč ten "nocoment"?
A ty si stvojim iq sám o sebe primitívny alias hlúpučký tvor žijúci na zemi ktorím musíme robiť výnimky a nechať ich žiť
Děkuji, že díky tobě žiju. Co bych si bez tebe počal? A bez tvých "výjimek" bych asi byl ztracený. Bože!
Češi nevedia prekúsať to že americké filmy majú bohužial v dnešnej dobe navrch oproti českým sračkám ale za dabing ich musím pochváliť
Mohu tě ujistit, že IQ tady opravdu nezastupuje všechny Čechy..
Český sračky? Srovnej Hřebejka, Vejdělka se Scorsesem či Spielbergem, ale taky srovnej jejich rozpočty - tak kdo je sračka? Co se točí u vás?
Amerika produkuje tolik filmů, že těch tisíce sraček co produkují oni se v tom ztratí.
Většina jejich komedií mi přijde naprosto trapných a bez smysluplného děje.
Za milony umí filmy točit každý.
ČSFD je sám o sebe gíčovitý
V akom zmysle?
co zkusit jinou ligu?
http://www.csfd.cz/film/99087-jdi-a-divej-se/zajimavosti/?type=film