Chlapec v pruhovaném pyžamu
Videli ste niekto ten film podla mna kultovka super peckovi
Videli ste niekto ten film podla mna kultovka super peckovi
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
kultovka super peckovi
On existuje nějaký kult filmů o koncentrácích? Navíc Super peckovi?
Film js… IQ37 17.12.2014 13:58 |
IQ37 | |
Film jsem neviděl, ale celkem ho asi dobře vystihuje první věta v komentářích na ČSFD
No comment.… Moas 17.12.2014 14:28 |
Moas | |
No comment.
Vzhledem k tomu, že na všechny US filmy (až na vzácné výjimky) se ten popis docela přes… IQ37 17.12.2014 14:38 |
IQ37 | |
Češi nevedia prekúsať to že americké filmy majú bohužial v dnešnej dobe navrch oproti českým sračkám… Karell 17.12.2014 15:04 |
Karell | |
Mohu tě ujistit, že IQ tady opravdu nezastupuje všechny Čechy.. nový Niko Bellic 17.12.2014 19:58 |
Niko Bellic | |
Český sračky? Srovnej Hřebejka, Vejdělka se Scorsesem či Spielbergem, ale taky srovnej jejich rozpoč… nový Prasak 17.12.2014 20:48 |
Prasak | |
Amerika produkuje tolik filmů, že těch tisíce sraček co produkují oni se v tom ztratí.
Většina jejic… poslední jvdc 17.12.2014 21:03 |
jvdc |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
On existuje nějaký kult filmů o koncentrácích? Navíc Super peckovi?
Film jsem neviděl, ale celkem ho asi dobře vystihuje první věta v komentářích na ČSFD:
No comment.
Já ten film viděl. Celkem nijak nevybočuje z "běžných válečných dramat" typu "Lidice". Tím netvrdím, že by byl špatný.
Vzhledem k tomu, že na všechny US filmy (až na vzácné výjimky) se ten popis docela přesně hodí, tak proč ten "nocoment"?
Češi nevedia prekúsať to že americké filmy majú bohužial v dnešnej dobe navrch oproti českým sračkám ale za dabing ich musím pochváliť
Mohu tě ujistit, že IQ tady opravdu nezastupuje všechny Čechy..
Český sračky? Srovnej Hřebejka, Vejdělka se Scorsesem či Spielbergem, ale taky srovnej jejich rozpočty - tak kdo je sračka? Co se točí u vás?
Amerika produkuje tolik filmů, že těch tisíce sraček co produkují oni se v tom ztratí.
Většina jejich komedií mi přijde naprosto trapných a bez smysluplného děje.
Za milony umí filmy točit každý.