Chlapec v pruhovaném pyžamu
Videli ste niekto ten film podla mna kultovka super peckovi
Videli ste niekto ten film podla mna kultovka super peckovi
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
kultovka super peckovi
On existuje nějaký kult filmů o koncentrácích? Navíc Super peckovi?
Film js… IQ37 17.12.2014 13:58 |
IQ37 | |
Film jsem neviděl, ale celkem ho asi dobře vystihuje první věta v komentářích na ČSFD
No comment.… Moas 17.12.2014 14:28 |
Moas | |
No comment.
Vzhledem k tomu, že na všechny US filmy (až na vzácné výjimky) se ten popis docela přes… IQ37 17.12.2014 14:38 |
IQ37 | |
Češi nevedia prekúsať to že americké filmy majú bohužial v dnešnej dobe navrch oproti českým sračkám… Karell 17.12.2014 15:04 |
Karell | |
Český sračky? Srovnej Hřebejka, Vejdělka se Scorsesem či Spielbergem, ale taky srovnej jejich rozpoč… nový Prasak 17.12.2014 20:48 |
Prasak | |
Amerika produkuje tolik filmů, že těch tisíce sraček co produkují oni se v tom ztratí.
Většina jejic… poslední jvdc 17.12.2014 21:03 |
jvdc |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
On existuje nějaký kult filmů o koncentrácích? Navíc Super peckovi?
Film jsem neviděl, ale celkem ho asi dobře vystihuje první věta v komentářích na ČSFD:
No comment.
Já ten film viděl. Celkem nijak nevybočuje z "běžných válečných dramat" typu "Lidice". Tím netvrdím, že by byl špatný.
Vzhledem k tomu, že na všechny US filmy (až na vzácné výjimky) se ten popis docela přesně hodí, tak proč ten "nocoment"?
Češi nevedia prekúsať to že americké filmy majú bohužial v dnešnej dobe navrch oproti českým sračkám ale za dabing ich musím pochváliť
Český sračky? Srovnej Hřebejka, Vejdělka se Scorsesem či Spielbergem, ale taky srovnej jejich rozpočty - tak kdo je sračka? Co se točí u vás?
Amerika produkuje tolik filmů, že těch tisíce sraček co produkují oni se v tom ztratí.
Většina jejich komedií mi přijde naprosto trapných a bez smysluplného děje.
Za milony umí filmy točit každý.