Sbírejte nejdebilnější reklamy.
Zase budou Vánoce a mimo "klasického" cocacolového rudého úchyla chtě nechtě asi každý zaslechne tu a tam nějakou reklamu. Zatím jako nejdebilnější považuji na slovenských TV stanicích se objevující reklamu T-Debile, pardon, T-Mobile. Tohle mohl "vymyslet" opravdový blb z ekonomky, nebo jiný tzv. "kreativec".
Telekom musel zmenit reklamku podla vsetkeho, pretoze pred par rokmi vyhraval na Orange prave v originalite a vtipnosti, ale co dokazal tento rok...tie reklamy sa snad nemohli pacit ani autorovi.
Inak je mi divne, co mate proti alzakovi stale, mne osobne to pride mile a neotravuje ma to...asi preto, ze na bednu moc necucim.
Celkom vtipna mi pride reklama czc.cz na Prima Cool, kde jej pracovnici propaguju obchod.
ad Olza: nejvíc vadí ten hlas nachlazeného kleštěnce.
CZC je taky naprosto retardovaná. A ještě to dávají 3x za reklamní pauzu.
Oni si fakt myslí, že lidi jsou úplní retardi.
Už aby tady byl Amazon.
nahodou mne se libi reklama tusim na GE s kockou "to jsou teda panoramata..."
to se vzdycky tesim az vymysli nejakou novou a na "Bobika" vzpominam dodnes
jinak vetsina je des...
"já chtěl čevabčií" je taky dobrý. Jo, prej sem tomu kocourovi podobnej, říkala přítulka.
Bejvavalo, bejvavalo, bejvavalo dobre... (Kostelecke uzeniny) nejzkurvenejsi, trapnej, falesnej, bezduchej text.. Za tyhle reklamy by mely tv stanice dostavat tucny pokuty.. Jeste jak rvou vic nez pustenej film.. To cloveka dokaze pekne nakrknout...
hlavne vzbudit
Se už tady snad ví, že vymejšlím a točím reklamy (tady jen některé). Sice jste to tady zdrbli, ale též z reakcí vidím, že to dělám dobře
.
Pokud točíš Trojana, klobouk dolů.
Není lepší reklama čehokoliv, než zákaz reklamy a mezinárodní konflikt
I když nevím, jestli lidí až tak registrují konkrétně ten T-Mobile. U "Bóbika" si také málokdo uvědomoval, na co to bylo.
a
Takova reklama je pro zadavatele s prominutim uplne k hovnu. Mu jde o to, prodat, nema zajem neprodat a nema zajem aby si lidi nepamatovali ani firmu/znacku - to, ze si lidi pamatuji bobika apod. je k nicemu. Pokud si reklamu pamatujes treba 10 let, ale nemas ani paru, co ti v ni nabizeli. Je uplne k hovnu, nevis totiz produkt, ani znacku, ktera v ni mela byt to zakladni, co si mel divak odnest. Takze v podstate nekdo chtel napriklad prodat miliony pemprsek, udelal reklamu a lidi absolutne nevi kdo a co jim nabizel, ale budou si ji pamatovat... Tomu rikam "genialni reklama" a vyhozeny prachy.
Reklamy vubec nesleduju, ale obcas, nez to nekdy stihnu prepnout, neco vidim. Pamatuju si 2 - naprosto otresne - trojan a pak ten polofetackej cigan, kterej leze vsude - jmeno si nevybavim a hledat to nebudu.
Já to beru tak, že i negativní reklamu (či takto branou diváky) si zadavatel chválí, že se o tom mluví, viz například ta "XXXLutz ta ta ta ta".
Bóbika, jasně. Však to také píšu, že nikdo neví, o čem byla (Seznam? Centrum?). Posuzoval jsem to ne z hlediska účinnosti u zadavatele, ale z hlediska "koukatelnosti" u diváka.
Já si vždycky vzpomenu na Top gear, kde měli v nějakém díle točit reklamu, pak to ukazovali profíkům v oboru, kteří jim vynadali, že je to děsná kravina... No, jsem zvědavý, co by ti profíci z Británie řekli, kdyby viděli naše reklamy
Daleko nejlepší reklama z poslední doby se mi zdá Trojanova výměna mobilů u polského stánkaře![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Vlastně obecně, na ty "trojanoviny" se dá dívat (třeba "kruhy"). Že je to na T-Mobile, nějak ani neregistruji.
Snesu i toho bankéře "levnější benzín".
Nejotravnější reklama je alzácký skřet; kvůli ní tento obchod při nákupech programově zcela ignoruji.
jj, "vymněňámy" - u toho jsem se řezal. Kdo zná naše severní sousedy, byl okamžitě doma
Jde o to, že ta reklama má děj a vtipnou pointu, která je zároveň sdělením reklamy, takže to není jen o čekání, až ta trapná scénka na mast na klouby/vložky/pojištěníc/mejdlo/prací prášek/jar skončí. A taky toho točí víc, takže to nezevšední, jak neustálé opakování 1-2 shotů.
edit: jo, airbank má taky podobné schéma a dobré herce...
Taky jsem se zasmál, ale nic jiného bych v tom nehledal. Ostatně jak by se ti líbila Rakouská reklama s nápisem "Češi, nekraďte nám tady!" ?
Asi bych se zamyslel co je na tom pravdy...
Ty Trojanoviny jsou moc pěkný...
Tady prostě mysleli i na to, aby diváka pobavili.
Jak která. S tím bazénem to bylo trapně chujské.
Reklama na SFR (telefoni a internetovy operator):
- https://www.youtube.com/watch?v=99n-RB8imx4
- https://www.youtube.com/watch?v=e8OYcFcGfiE
- https://www.youtube.com/watch?v=9vgF6UCYKm0
Až jednou manželce po ránu řeknu: "Díky prostamolu uno se cítím lépe", začnou mluvit kameny, slunce bude vycházet na západě a já si vezmu provaz a půjdu se zastřelit do rybníka.