Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 101. Tour de France

Konečně :)

Nakrkly mě události kolem Romana Kreuzingera, snad to není konec kariéry. Jestlipak dneska půjde Cav do žlutého? ;-) Přál bych to spíše Saganovi, ale poslední 2km jsou čistá rovina.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co tam Talansky vyráběl? Dvaatřicet minut... ::)
Zarniwúp 16.07.2014 18:04
Zarniwúp
Zada, slez z kola a nemoh se narovnat, pak tam sedel na zabradli, dokud neprijel manazer a nedomluvi…
RedMaX 16.07.2014 19:24
RedMaX
Bolo to presne naopak, veduci timu ho chcel stiahnut, on si nechal pichnut injekciu proti bolesti a…
fleg 16.07.2014 21:14
fleg
Urcite? Protoze vypadalo to naopak, ze se mu nechtelo a domlouvali mu, ale kazdopadne dobry, ze to d…
RedMaX 16.07.2014 23:14
RedMaX
Pocas etapy pustiili anglicky komentar, neviem, ci to bol hlas, ci to bol zaznam rozhovoru alebo nej… nový
fleg 19.07.2014 12:39
fleg
Talansky.. ale Sagan! :-/ Tohle jako laik nikdy nepochopím, když se znova podívám na poslední 3 kilo…
L-Core 16.07.2014 20:34
L-Core
A toto mi pride strasne alibisticke od neho. “It's a strange situation because I was in a good situ…
fleg 16.07.2014 21:15
fleg
Podle meho to protaktizoval, nastup frantika nezachytil ani jeden z te trojice a nejak si myslel, ze…
RedMaX 16.07.2014 23:22
RedMaX
Ja som jazdil aj zavodne a myslim, ze hlavne cestnej cyklistike celkom rozumiem. Sagan ma nevyhodu,…
fleg 17.07.2014 10:09
fleg
Neosuhlasim, ze je z formy. Je v prdeli s nervama, psychikou, nedari se mu - se na neho podivej jak…
Radek 17.07.2014 12:26
Radek
Drzme sa toho, co bolo napisane. Ja som nenapisal, ze je z formy. Pred TDF hlasili, ze je vo forme a…
fleg 17.07.2014 22:55
fleg
No ja se toho drzim:) preto hovorim, ze Sagan tento rok nema taku formu ako ohlasovali na zaciatku… nový
Radek 22.07.2014 10:46
Radek
Ne ne, cyklistice nerozumi ten, kdo to od Sagana neocekava. Staci se podivat na to, kolik ma vitezst…
Radek 17.07.2014 12:20
Radek
Sagan je málo nadopovaný ;-)
kingdomcome1 17.07.2014 21:51
kingdomcome1
O tom, že je potom závod nefér nediskutuju, ale i nadopovaný cyklista musí šlapat. Doporučuju se něk…
Potkan007 17.07.2014 22:20
Potkan007
Jo musi, jen se mu trosku lip jede. http://youtu.be/rRSU9cp1yVo?t=7m40s nový
Radek 22.07.2014 10:49
Radek
König paráda! :-) Škoda těch pádů (causa Talansky).
L-Core 18.07.2014 17:59
L-Core
Jo, dneska super, skoda ze neudrzel Nibaliho a neodjel Majce, ale zase pokud jeste posetril sily na… nový
RedMaX 18.07.2014 21:22
RedMaX
Tak koukali jste dneska? Ja prijel ze svy "etapy" ve dve, takze jsem koukal od pul treti, teda jsem… nový
RedMaX 19.07.2014 18:02
RedMaX
Tak dneska jsem to přál Džekovi Bauerovi a tomu druhému z úniku. 220km a být dojetý 50 nebo 100 metr… nový
L-Core 20.07.2014 19:05
L-Core
Mel jsem vlastni "etapu", teda dneska na horaku, vratil jsem se az v pul sety, takze jsem nic nevide… nový
RedMaX 20.07.2014 21:59
RedMaX
Moc pěkně se na to dneska dívalo! Že bude König až tak dobrý, to jsem před TdF opravdu nečekal. Když… nový
L-Core 22.07.2014 18:00
L-Core
Ztratu pri srazce bych neodecital, cykliste obcas padaji a padali letos i jina jmena, to k tomu pros… nový
RedMaX 22.07.2014 21:28
RedMaX
Tak vypada to slibne, snad nebude zadny technicky problem a zitra se nestane nic a v sobotu to 9. mi… nový
RedMaX 24.07.2014 17:34
RedMaX
A žralok, to je jiná liga ::) nový
L-Core 24.07.2014 18:50
L-Core
Nemam Nibaliho nijak obzvlast rad, ale zase vyhrava mnohem hezcim stylem nez Froome nebo Wiggins, ta… nový
RedMaX 24.07.2014 20:37
RedMaX
Dnes taky, žádné šetření se a hlídání (prakticky nedostižitelného) náskoku. nový
L-Core 26.07.2014 19:15
L-Core
zitra se nestane nic Hm. Mrkni se na video z onboard kamer Oricy. Leo jede vpravo a mám dojem, že h… nový
L-Core 26.07.2014 11:05
L-Core
jo, opravdu asi spadnul uplne zbytecne. jinak ale dneska se na to koukalo, to bylo paradni, jak Bar… nový
RedMaX 26.07.2014 18:37
RedMaX
Jestli neměli nějaké ztyřelé galusky, AG2R ]:) Bardet díky tomu spadl na 6. místo. Ti belkiňáci, ne… nový
L-Core 26.07.2014 19:12
L-Core
Ja je chapu, obcas to proste nejde, ale je divny ze oba, u Mollemy bych to cekal, u Ten Dama nevim j… nový
RedMaX 26.07.2014 19:40
RedMaX
Gramazou sa uz tak nesetri, bicykel aj tak nemoze mat menej ako 6.5kg, takze znizovanie hmotnosti ni… poslední
fleg 27.07.2014 21:48
fleg
Tak je dobojovano, Konig uzasny 7. misto. Sagan zklamal. :-) Dneska tam zase nemel zadnyho partaka a… nový
RedMaX 27.07.2014 20:07
RedMaX

Pocas etapy pustiili anglicky komentar, neviem, ci to bol hlas, ci to bol zaznam rozhovoru alebo nejaky dodatocny komentar, ale vyplivalo z toho to, co som povedal.
Btw veduci timu ho odpisal uz davno, pretoze nanho nikto necakal z timu, pritom bol ich lider, proste vedeli, ze je to zbytocne a nechali ho v tom sameho.

A toto mi pride strasne alibisticke od neho.

“It's a strange situation because I was in a good situation for winning. But when I was at the front with Kwiatkowski, Gallopin and Rogers, nobody wanted to work with me. They know it's hard to beat me in a sprint. Rogers attacked, then Kwiatkowski… I can't look after everyone. I was hoping to win for my girlfriend's birthday but I got the flowers with the green jersey so I've got something to offer her. I'm confident. I'll try my best. I'm sick of coming second. But it's difficult every day. Everybody knows me."

Podle meho to protaktizoval, nastup frantika nezachytil ani jeden z te trojice a nejak si myslel, ze to frantik nedotahne do konce a odpadne, pak mu doslo ze se myli a bylo videt, ze snahu mel, ale bez toho, ze by mu vystridali, uz na dojeti frantika nemel a nezbylo mu nez to zabalit.

Jinak kdo ocekava od Sagana nejake pravidelne vitezstvi v etapach, tak to je videt, ze cyklistice nerozumi, protoze Sagan je sice skvelej, ale nemyslim si, ze by patril uplne k ty uzsi spicce cyklistu a vicemene tam jsou vsichni vyrovnany a spatnej cyklista tam neni, takze neni duvod proc by mel zrovna Sagan etapy vyhravat, uz to, ze ma zelenej dres je super skvelej vysledek, co chtit vic.

Ja som jazdil aj zavodne a myslim, ze hlavne cestnej cyklistike celkom rozumiem.
Sagan ma nevyhodu, ze je univerzal, naozaj nie je ani cisty spurter, ani cisty vrchar (skor je spurter ako vrchar postavou), takze to, ze dokaze vyhrat bodovacku je super, ale...ako som povedal nastavil si sam latku moc vysoko v minulych rokoch, ludia neradi znizuju svoke naroky;o).
Ano pretaktizoval to, cakal, ze frantika dobehne peloton a on to skusi v hromadnom spurte, co bola chyba. Ano nikto s nim nechcel spolupracovat a tahat skupinu, ale frantik mu to pekne ukazal, ze to ide aj samotnemu jazdcovi, ze sa nemusi spoliehat na spolupracu.
Frantik bol proste lepsi, preto hovorim, ze Sagan tento rok nema taku formu ako ohlasovali na zaciatku (ze je pripraveny najlepsie v historii).

Neosuhlasim, ze je z formy. Je v prdeli s nervama, psychikou, nedari se mu - se na neho podivej jak jede a jak prohrava takticky ty souboje jeste tesne pred cilem, nez se zacne vlastne poradne spurtovat. Je otravenej, ale z velke casti si za to muze sam. Jeste kdyz to ze zacatku nevzdaval a porad byl nekde zatlacenej do kouta, v pohode stacil i tem zfetovanej rambum z nemecka. Na predjeti nemel, ale to proto, protoze to prokaucoval. Prokaucoval a prosral si tak letos ason 5 etap. Neco mu posral tym, protoze rambum ty tymy jedou ke konci etapy lip. Saganovi jeli dobre tusim jen 1x a on to stejne prosral. Mozna by mu pomohlo etapu vyhrat a pak by se videlo, jak na tom skutecne je.
Vcera uz bylo videt, ze je na nervy, ze se porad ohlizi, kdo s nim pojede a ono nikdo, protoze se ho boji, takze se boji jeho spurterskych sxhopnosti, i kdyz tvrdis, ze neni spurter. Je otravenej, Kdyby jel v pohode, tak si toho frantika dojel sam. Tady je videt, ze jen ceka, jestli s nim nikdo pojede, sam jet evidentne nechtel.

Drzme sa toho, co bolo napisane. Ja som nenapisal, ze je z formy. Pred TDF hlasili, ze je vo forme ako nikdy predtym, je logicke, ze sa od neho cakali vitazstva, vela vitazstiev, urcite viac ako minuly rok.
Nie je pravda, ze nevyhrava lebo mu nepomaha tim. Minuly rok mu nepomohli snad ani raz a predsa vyhraval, bolo uzasne pozerat sa ako sa sam dokaze presadit v hromadnych spurtoch, kde ostatnym jazdcom robili vlaciky kolegovia z timu a on tam chudak nikoho nikdy nemal a predsa sa vedel vzdy niekam zavesit a vyhrat.
Teraz tim robi ocividne ovela viac na neho a predsa sa mu tak nedari. Cim to je?
K tej etape su su len dve mozne vysvetlenia, bud to pretaktizoval a cakal, ze peloton dobehne frantika pred cielom alebo naozaj nevladal a nemal na neho (ale nebolo vidiet ani, zeby to skusil), co je vsak divne, kedze frantik bol v sole uz predtym a Sagan sa vacsinu zavodu viezol v pelotone, cize mal mat teoreticky viacej sil ako on.
Z mojho pohladu taktizoval a posral si to sam.

No ja se toho drzim:)

preto hovorim, ze Sagan tento rok nema taku formu ako ohlasovali na zaciatku

Takze minimalne rikas, ze forma neni OK. Tak jen pro zajimavost sem hodim fotku s vysledky cloveka, co je podle tebe v ne moc OK forme. Jak by asi jel, kdyby formu mel. Ja osobne si myslim, ze formu ma, ale hlava je v prdeli.

http://www.imagehosting.cz/?v=sag.gif

Fakta:
1. sagan neni spurter - 4x ma 2. misto, co by za to jini "kovani" spurteri dali
2. sagan nema formu - jako prvni v historii TDF byl v prvnich 7 zavodech do 5. mista, co na to maji rict lidi jako Hinault, Indurain, Anquetil, Merckx, Lemond a dalsi, kteri TDF drtive vyhravali a tohle nikdy nedosahli. Minimalne to ukazuje na to, ze Sagan chce vitezit a ze mu nevadi merit se se spurtery a asi se za nej i povazuje, at si ostatni rikaji co chteji

Cim je to, ze se mu nedari? Nikdo nevi. Mozna ani on sam, ja myslim, ze je to v jeho hlave. Tak moc chce a tak moc se snazi, ze mu to proste nejde. Navic je na 100% uz frustrovanej, to je na nem videt, na pohybech, na mimice atd. No a za dalsi mu fakt celkem chybi stesti. Posledni etapu mohl dat, ale zase byl kdesi zavrenej bokem a musel se protahovat kdesi, ze uz na finalni spurt sral.

Se zbytkem souhlasim. Taktizoval, posral si to sam. Mozna se dokonce moc spoliha na ostatni a jejich pomoc. Kdyby jel sam, frantika si dal ke snidani.

Ne ne, cyklistice nerozumi ten, kdo to od Sagana neocekava. Staci se podivat na to, kolik ma vitezstvi ze zavodu, kterych se letos, loni a predloni Sagan ucastnil a pak se staci podivat na ostatni jezdce a zacit pocitat. Clovek zjisti, ze takovych, co tolikrat v roce vyhrali takovy pocet etap jako on, by napocital asi na jedne ruce. Proto je zcela v poradku od Sagana cekat vitezstvi v etape na Tour, uz i vhledem k milulym TDF. Tak nejak se taky predpoklada, ze se zlepsuje, prece jen nejde do cyklistickyho duchodu, ale ma vsechno pred sebou.

Zkus se zeptat nekde soukrome Sagana, jak je spokojenej se zelenym... Poslal by te do prdele aji se zelenym. Zadnej sportovec, nebude spokojenej s bramborama, kdyz muze mit zlato. Sagan chce vyhravat, je na nem videt, jak uz je zklamanej a nasranej. Dela chyby jak prase.

Jo, dneska super, skoda ze neudrzel Nibaliho a neodjel Majce, ale zase pokud jeste posetril sily na dalsi dny, tak neva. :-) Bylo by skvely, kdyby to dal do desitky az do Parize.
No zitra mam vlastni "etapu", pojedu se projet na Slapy, tak snad se nejak aspon do dvou vratim, abych zas mohl koukat.

Jinak jak jsem si myslel Porte evidentne roli jednicky dneska nezvladnul, no mohl by takhle jet dal (vzhledem k potrebe, aby ho nas borec mel az za sebou).

Tak koukali jste dneska?

Ja prijel ze svy "etapy" ve dve, takze jsem koukal od pul treti, teda jsem vse podstatne videl. Trochu jsem mel strach, ze se dneska Leo Konig propadne pritom sjezdu, ale nastesti za to BMC zabrali a v pohode je dojeli. Zaver zase peknej, Majka se predvedl, pristi rok by mohli na TdF nasadit cele trio Contador, Kreuziger, Majka a nemuzou prohrat. Tak ted je, aby Konigovi jste zbyly sily na Tourmalet a ta top desitka bude jista.

Jeste zpatky k Saganovi, je mi jasny, ze on neni se zelenym dresem spokojenej a chce vyhravat, to by taky bylo spatny, kdyby mu to stacilo, ale slovensky divaci by meli bejt nadseny, ze tam maji nekoho, kdo aspiruje na zelenej dres, ikdyz zrovna treba nevyhrava, to je stejne jako u nas, protoze ikdyz jsme meli driv dobre cyklisty, tak takove jako Kreuziger nebo jak se ukazuje i Konig, proste ne, takze super nadseni at uz z ceskych nebo slovenskych soucasnych cyklistu.

Mel jsem vlastni "etapu", teda dneska na horaku, vratil jsem se az v pul sety, takze jsem nic nevidel. Jenom koukam na vysledky, ze Porte dneska nabral 16 vterin. Asi by meli bookmakeri vyhlasit kurs, jestli vubec na Tourmalet vyjede. :-D

Ztratu pri srazce bych neodecital, cykliste obcas padaji a padali letos i jina jmena, to k tomu proste patri, ikdyz je samozrejme skoda ze spadnul zrovna Konig.

No dneska zase uzasny, jak se 600m pred cilem zase objevil za Nibalim, to jsem taky koukal, ze to dokazal sjet. Uvidime, jestli to jeste dalsi dva dny pujde stejne dobre, protoze 6. misto by uz bylo opravdu z rise vsech snu.

jo, opravdu asi spadnul uplne zbytecne.

jinak ale dneska se na to koukalo, to bylo paradni, jak Barta tak Konig, oba uzasny. Jsem hodne rad, ze jsem to dneska stihnul. Dobre vytuhli jezdci Belkinu a hodne velka sranda byl ten potlesk pro mechanika AG2R, myslim za mel hodne velky stesti, ze to nakonec dobre dopadlo. :-D

Jestli neměli nějaké ztyřelé galusky, AG2R ]:)
Bardet díky tomu spadl na 6. místo.

Ti belkiňáci, nechápu. Jestli se včera nenachladili a nepřehnali to s léčením slivovicí či tak nějak. V 7. místo Königa jsem po včerejšku nevěřil. Jeho akcie mezi manažery/lanaři jednotlivých týmů budou po TdF hodně vysoké, jsem zvědav, zda zůstane či půjde jinam.

Ja je chapu, obcas to proste nejde, ale je divny ze oba, u Mollemy bych to cekal, u Ten Dama nevim jakej casovkar je normalne, Andy Schleck taky kdysi hodne ztracel a jak tenkrat jezdil v kopcich.

Asi by Konig mel jit, pokud mu nekoupi nejake domestiky, tak tim bude jeho vykon trpet, vem si jenom nejakou technickou zavadu a uz dlouhy kilometry pred cilem nikdo kdo by mu rychle dal svy kolo. Samozrejme zalezi jake nabidky dostane, zase do nejakeho SAXO apod. by to moc cenu nemelo, tam je chrtu uz hodne. :-) Osobne bych nechtel, aby sel do Quick-Stepu, podle me spatnej tym.

AG2R: Tak ztyrele asi ne, ale spatne byt mohly, dneska magori setrej gramy i na dusich do plastovych kol, tak mozna setril vyrobce materialem i na tech galuskach a trochu to prepisknul.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru