101. Tour de France
Konečně :)
Nakrkly mě události kolem Romana Kreuzingera, snad to není konec kariéry. Jestlipak dneska půjde Cav do žlutého? Přál bych to spíše Saganovi, ale poslední 2km jsou čistá rovina.
Konečně :)
Nakrkly mě události kolem Romana Kreuzingera, snad to není konec kariéry. Jestlipak dneska půjde Cav do žlutého? Přál bych to spíše Saganovi, ale poslední 2km jsou čistá rovina.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Moc pěkně se na to dneska dívalo!
Že bude König až tak dobrý, to jsem před TdF opravdu nečekal. Když si odečtu tu několikaminutovou ztrátu při srážce s Talanskym, tak..
Oficiální letour.fr dnes nějak nestíhal. I když výstupy nebyly špatné:
![[249-lk-png]](http://debaty.net/files/249-lk-png)
Ztratu pri srazce bych neodecital, cykliste obcas padaji a padali letos i jina jmena, to k tomu proste patri, ikdyz je samozrejme skoda ze spadnul zrovna Konig.
No dneska zase uzasny, jak se 600m pred cilem zase objevil za Nibalim, to jsem taky koukal, ze to dokazal sjet. Uvidime, jestli to jeste dalsi dva dny pujde stejne dobre, protoze 6. misto by uz bylo opravdu z rise vsech snu.
Tak vypada to slibne, snad nebude zadny technicky problem a zitra se nestane nic a v sobotu to 9. misto Konig udrzi, super.
A žralok, to je jiná liga
Nemam Nibaliho nijak obzvlast rad, ale zase vyhrava mnohem hezcim stylem nez Froome nebo Wiggins, takze vyhra urcite stoprocentne opravnena.
Dnes taky, žádné šetření se a hlídání (prakticky nedostižitelného) náskoku.
Hm.
Mrkni se na video z onboard kamer Oricy. Leo jede vpravo a mám dojem, že ho nikdo nesrazil, že se sklouzl sám. Možná i proto, že před ním vlevo se to začalo skládat (Sagan a další).
http://www.youtube.com/watch?v=wBIe5r5xrKg&feature=youtu.be&t=6m58s
jo, opravdu asi spadnul uplne zbytecne.
jinak ale dneska se na to koukalo, to bylo paradni, jak Barta tak Konig, oba uzasny. Jsem hodne rad, ze jsem to dneska stihnul. Dobre vytuhli jezdci Belkinu a hodne velka sranda byl ten potlesk pro mechanika AG2R, myslim za mel hodne velky stesti, ze to nakonec dobre dopadlo.
Jestli neměli nějaké ztyřelé galusky, AG2R![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Bardet díky tomu spadl na 6. místo.
Ti belkiňáci, nechápu. Jestli se včera nenachladili a nepřehnali to s léčením slivovicí či tak nějak. V 7. místo Königa jsem po včerejšku nevěřil. Jeho akcie mezi manažery/lanaři jednotlivých týmů budou po TdF hodně vysoké, jsem zvědav, zda zůstane či půjde jinam.
Ja je chapu, obcas to proste nejde, ale je divny ze oba, u Mollemy bych to cekal, u Ten Dama nevim jakej casovkar je normalne, Andy Schleck taky kdysi hodne ztracel a jak tenkrat jezdil v kopcich.
Asi by Konig mel jit, pokud mu nekoupi nejake domestiky, tak tim bude jeho vykon trpet, vem si jenom nejakou technickou zavadu a uz dlouhy kilometry pred cilem nikdo kdo by mu rychle dal svy kolo. Samozrejme zalezi jake nabidky dostane, zase do nejakeho SAXO apod. by to moc cenu nemelo, tam je chrtu uz hodne.
Osobne bych nechtel, aby sel do Quick-Stepu, podle me spatnej tym.
AG2R: Tak ztyrele asi ne, ale spatne byt mohly, dneska magori setrej gramy i na dusich do plastovych kol, tak mozna setril vyrobce materialem i na tech galuskach a trochu to prepisknul.
Gramazou sa uz tak nesetri, bicykel aj tak nemoze mat menej ako 6.5kg, takze znizovanie hmotnosti nie je nutne.
Tak je dobojovano, Konig uzasny 7. misto. Sagan zklamal.
Dneska tam zase nemel zadnyho partaka a prislo mi, ze je z toho uz otravenej a ani nezabojoval.