No ja se toho drzim:)
preto hovorim, ze Sagan tento rok nema taku formu ako ohlasovali na zaciatku
Takze minimalne rikas, ze forma neni OK. Tak jen pro zajimavost sem hodim fotku s vysledky cloveka, co je podle tebe v ne moc OK forme. Jak by asi jel, kdyby formu mel. Ja osobne si myslim, ze formu ma, ale hlava je v prdeli.
http://www.imagehosting.cz/?v=sag.gif
Fakta:
1. sagan neni spurter - 4x ma 2. misto, co by za to jini "kovani" spurteri dali
2. sagan nema formu - jako prvni v historii TDF byl v prvnich 7 zavodech do 5. mista, co na to maji rict lidi jako Hinault, Indurain, Anquetil, Merckx, Lemond a dalsi, kteri TDF drtive vyhravali a tohle nikdy nedosahli. Minimalne to ukazuje na to, ze Sagan chce vitezit a ze mu nevadi merit se se spurtery a asi se za nej i povazuje, at si ostatni rikaji co chteji
Cim je to, ze se mu nedari? Nikdo nevi. Mozna ani on sam, ja myslim, ze je to v jeho hlave. Tak moc chce a tak moc se snazi, ze mu to proste nejde. Navic je na 100% uz frustrovanej, to je na nem videt, na pohybech, na mimice atd. No a za dalsi mu fakt celkem chybi stesti. Posledni etapu mohl dat, ale zase byl kdesi zavrenej bokem a musel se protahovat kdesi, ze uz na finalni spurt sral.
Se zbytkem souhlasim. Taktizoval, posral si to sam. Mozna se dokonce moc spoliha na ostatni a jejich pomoc. Kdyby jel sam, frantika si dal ke snidani.