Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem škoda felícia -tajomný prolém

Zdravim vas dievcata a chlapci. mame problem s nasou 98´feliciou. este ked sme mai zimne gumy si manzel vsimol,ze ak je auto v "zabere" pri rychlosti nad 100km/h tak mu nenormalne vibruje cele vozidlo + nohy na podlahe. boli sme prezut na letne - problem pretrvava.kolesa boli niekolkokrat vyvazovane,prehadzovane,ziadna zmena.klby,naprava,capy...vsetko ok. menili nam puzdierko riadenia, ziadna zmena. menili prevodovy olej - ziadna zmena.napokon zistili,ze je potrebne vymenit vybity silonblok.manzel isiel do prace a volal,ze stale ten tajomny problem nieje odstraneny,ze je tam zmena,ale nic moc. skratka prejde cca.1OOkm, auto pride do zaberu na dialnici pri predbiehani a znova to vibruje. to vam normalne sa trasu nohy na podlahe,rezonuje okno otvorene...mate podobnu skusenost? rozmyslali sme,ze ci nieco nieje niekde uvolnene,ale zevraj je vsetko ok. ze rozvody s tym nesuvisia. moze ist o chybu v agregate? zle nastavene ventily? alebo kde asi hladat problem?poradte,lebo uz sme dali asi 100€ na servis a vzdy na prd. je tam zmena,ale nieje to dobre.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
chlapci,cakala som kreativnejsie odpovede....to ste mi moc nepomohli.... :)
janka28 16.06.2014 21:47
janka28
Nediv se, sem chodíme jen my, dementi. Ti chytří (kurelaa = Radek) už ne, nelíbí se jim tady.
Dale Cooper 16.06.2014 21:51
Dale Cooper
No treba na diskuzi cekala "holka jedna hloupa", ze se s ni nekdo pobavi k tematu, ale jak je videt,…
Radek 16.08.2014 12:54
Radek
tak sis tu zase zaonanoval a je ti líp. nový
lední brtník 16.08.2014 15:12
lední brtník
Ono když hledáš radu na debatkách, tak je to těžký. Takové Škoda forum je pro toto ideální. A jak si…
icepower32 16.06.2014 22:20
icepower32
Proc by to bylo tezky? Tezky je to jen s timto osazenstvem. I na debatach se prece nahodi tema a deb… nový
Radek 16.08.2014 12:55
Radek
Asi se nechám převézt k tobě na léčebnu. U nás není taková prdel. Kontakt s tebou (přes zeď) mi bude… nový
IQ37 16.08.2014 18:18
IQ37
na debaty chodí lidi debatovat, já si sem chodím odpočinout. V poradnách se vyskytují profíci, schop… nový
touchwood 16.08.2014 18:20
touchwood
Jednou jsem něco podobného zažil, byla to kombinace prasklé indikační žárovky a brutálního podstavu… nový
touchwood 16.08.2014 14:58
touchwood
chlapci....bola to prevodovka, konkretne 5 prevod.stupen, vylomene z jednej suciastky. preto to robi… nový
janka28 17.08.2014 20:54
janka28
No vidis, keby si sa riadila mojou radou, ze mas Feldu dostat na 100km/h na stvorke, tak by sme sa k… poslední
fleg 17.08.2014 21:30
fleg

No treba na diskuzi cekala "holka jedna hloupa", ze se s ni nekdo pobavi k tematu, ale jak je videt, tak ti inteligentni to jaksi neumi.
Uz nekolikrat jsem ti kanclkrysko neco rikal, seres na to, tak ja tiez. Jinak uz ponekolikate tady pisu (ted naposled), ze nejsem kurelaa, ale ted uz musim priznat, ze vim kdo to je. Uz to nejakou dobu vim. Na rozdil od vas tady jako jeden z mala vystupuju pod svym jmenem od zalozeni a kdyz pisu obcas na poradnu, pokazde se podepisuju radek ban a je mne jedno, co tady vysmejdi vasi soplpsi za data. Zatim nevim, kdo je chocholousek, beznyuzivatel a jeste jedna prezdivka, kterou nesnasite, ale ted si ji nevybavim a hledat to nebudu.

Ja jsem nikdy nerekl, ze se mne tady nelibi, ja jen nemam rad namistrovany dementy. Dokonce se mne libi tady ty radoby chytry slusnaky srat, protoze se pak jako vosicky sletite na jedno tema a pichate a pichate, ale porad vedle. Staci se pak podivat na vase "guru", kteri v prvni odpovedi tazatele urazi, viz treba "preslusny" zabak pred par dny. Co jsem si ted v rychlosti vsiml.

Ten sasek ani nevi, komu pise, ale je to pro nej decko jen proto, ze nezastava stejny pozadavek na mobil jako zabacek.

Ono když hledáš radu na debatkách, tak je to těžký. Takové Škoda forum je pro toto ideální. A jak si můžete být jistá že jste netrefila díru? Dyť je skoro zázrak, když nějakou během jediného km na českých silnicích nevymetete. Kor u starého, prorezlého auta je ta geometrie mnohem víc náchylnější než u novějších aut.

Jednou jsem něco podobného zažil, byla to kombinace prasklé indikační žárovky a brutálního podstavu oleje. Auto se při vyšším výkonu přidíralo.

Jinak bych preventivně poměnil ložiska, je dost možné, že se vada projevuje až při vyšších rychlostech (ložisko se zahřeje a přestane správně fungovat).

chlapci....bola to prevodovka, konkretne 5 prevod.stupen, vylomene z jednej suciastky. preto to robilo iba na 5tke a pri zabere a nad 100km/h atd.atd. povazujte tuto debatu za uzatvorenu :) dakujem za pochopenie, nabuduce kliknem rovno do poradne, uz budem vediet. pekny vecer.

No vidis, keby si sa riadila mojou radou, ze mas Feldu dostat na 100km/h na stvorke, tak by sme sa k tomu dostali uz predtym, pretoze by sa ukazalo, ze na 4 to nerobi, otackami to nebude, rychlostou to nebude, takze by sa logicky ponukal zaver, ze problem je s 5.prevodovym stupnom.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru