Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem škoda felícia -tajomný prolém

Zdravim vas dievcata a chlapci. mame problem s nasou 98´feliciou. este ked sme mai zimne gumy si manzel vsimol,ze ak je auto v "zabere" pri rychlosti nad 100km/h tak mu nenormalne vibruje cele vozidlo + nohy na podlahe. boli sme prezut na letne - problem pretrvava.kolesa boli niekolkokrat vyvazovane,prehadzovane,ziadna zmena.klby,naprava,capy...vsetko ok. menili nam puzdierko riadenia, ziadna zmena. menili prevodovy olej - ziadna zmena.napokon zistili,ze je potrebne vymenit vybity silonblok.manzel isiel do prace a volal,ze stale ten tajomny problem nieje odstraneny,ze je tam zmena,ale nic moc. skratka prejde cca.1OOkm, auto pride do zaberu na dialnici pri predbiehani a znova to vibruje. to vam normalne sa trasu nohy na podlahe,rezonuje okno otvorene...mate podobnu skusenost? rozmyslali sme,ze ci nieco nieje niekde uvolnene,ale zevraj je vsetko ok. ze rozvody s tym nesuvisia. moze ist o chybu v agregate? zle nastavene ventily? alebo kde asi hladat problem?poradte,lebo uz sme dali asi 100€ na servis a vzdy na prd. je tam zmena,ale nieje to dobre.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
chlapci....bola to prevodovka, konkretne 5 prevod.stupen, vylomene z jednej suciastky. preto to robi…
janka28 17.08.2014 20:54
janka28
No vidis, keby si sa riadila mojou radou, ze mas Feldu dostat na 100km/h na stvorke, tak by sme sa k… poslední
fleg 17.08.2014 21:30
fleg

chlapci....bola to prevodovka, konkretne 5 prevod.stupen, vylomene z jednej suciastky. preto to robilo iba na 5tke a pri zabere a nad 100km/h atd.atd. povazujte tuto debatu za uzatvorenu :) dakujem za pochopenie, nabuduce kliknem rovno do poradne, uz budem vediet. pekny vecer.

No vidis, keby si sa riadila mojou radou, ze mas Feldu dostat na 100km/h na stvorke, tak by sme sa k tomu dostali uz predtym, pretoze by sa ukazalo, ze na 4 to nerobi, otackami to nebude, rychlostou to nebude, takze by sa logicky ponukal zaver, ze problem je s 5.prevodovym stupnom.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru