Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem škoda felícia -tajomný prolém

No treba na diskuzi cekala "holka jedna hloupa", ze se s ni nekdo pobavi k tematu, ale jak je videt, tak ti inteligentni to jaksi neumi.
Uz nekolikrat jsem ti kanclkrysko neco rikal, seres na to, tak ja tiez. Jinak uz ponekolikate tady pisu (ted naposled), ze nejsem kurelaa, ale ted uz musim priznat, ze vim kdo to je. Uz to nejakou dobu vim. Na rozdil od vas tady jako jeden z mala vystupuju pod svym jmenem od zalozeni a kdyz pisu obcas na poradnu, pokazde se podepisuju radek ban a je mne jedno, co tady vysmejdi vasi soplpsi za data. Zatim nevim, kdo je chocholousek, beznyuzivatel a jeste jedna prezdivka, kterou nesnasite, ale ted si ji nevybavim a hledat to nebudu.

Ja jsem nikdy nerekl, ze se mne tady nelibi, ja jen nemam rad namistrovany dementy. Dokonce se mne libi tady ty radoby chytry slusnaky srat, protoze se pak jako vosicky sletite na jedno tema a pichate a pichate, ale porad vedle. Staci se pak podivat na vase "guru", kteri v prvni odpovedi tazatele urazi, viz treba "preslusny" zabak pred par dny. Co jsem si ted v rychlosti vsiml.

Ten sasek ani nevi, komu pise, ale je to pro nej decko jen proto, ze nezastava stejny pozadavek na mobil jako zabacek.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat