Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nemocnice

Pěkný večer, nevím proč zakládám tohle téma, ale jsem ve špitále na ortopedii. Kde mi operovali srostlý nárt, prostě nešel ohnout do 90° tak jak to běžné, ještě musím říct že jsem vozíčkář a nohy necítím, což je moje největší výhoda, takže do nich mohu řezat a u toho se smát :-D (sry mam dost velký smysl pro černý humor). Je mi 23 a jsem na dětském odd. Důvod byl ten že doktor, který dělá tyto deformace je na ně specialista a tak mě chtěl mít na očích a i když jsem na pokoji se třemi puberťáky tak jsou docela v pohodě.

Ale k věci, jak prožíváte vy nemocnice? Jste v nich rády a nebo by jste hned odešli, přemýšlím nad tím že bych podepsal revers, už jen z toho důvodu že léky proti bolesti nepotřebuji a na převazy se dá jezdit ambulantně, navíc když to spočítám tak zítra to dělá 800 za ten jejich slavný poplatek za den.

A ještě jedna otázka měl už někdo z vás nebo vašich příbuzných dráty v noze a jak mu je vyndávaly? V celkové nebo částečné anestezii? V mém případě by stačila částečná. Navíc když se zeptám doktora tak mlčí, přitom ze začátku mi připadal milý.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja mel draty v noze - v pistale (kost holenni) - otevrena zlomenina tibie. Vydelali mne je po roce v… poslední
Radek 13.10.2013 06:00
Radek

Ja mel draty v noze - v pistale (kost holenni) - otevrena zlomenina tibie. Vydelali mne je po roce v celkove narkoze. Kdyz mne je davali, tak jsem tam po operaci byl 8 dni a trpel. Musel jsem, protoze ti rozrezou i to, co mas zdravy. Jakmile to slo, ihned jsem sel domu.
Hral jsem s tim fotbal, coz by se podle nich moc nemelo. Zminuju to proto, ze pri vydelavani sroubu a dalsiho zeleza to delalo problemy, protoze jsem jim ty zeleza ohnul a presunuly se v kosti skoro o 2cm jinam.
Pri vydelani sroubu a te tyce, co byla v pistale, se ma byt v nemocnici cca 4-5dnu. Ja si vyhadal prichod v den operace a den po ni jsem odpajdal na revers domu.

Vydelavalo se to v celkove narkoze. U me to jinak neslo. Je to dost velky zasah do tela a rezani kosti zaziva asi neni to, co bych si chtel pamatovat.
U me to bylo rezani do kosti v kolene, kotniku a pistale + asi 5 sroubu skrz kost + tyc od kolene ke kotniku, vedena vnitrkem kosti. Byl tam se mnou kluk, co mel zlomeny kotnik, ty zeleza mel zvenku a tomu to pak sundavali v castecne narkoze.
Na nutnost narkozy ti doporucuju se zeptat jinyho doktora. Chodi jich urcite na vizity i kontroly dost. Nebo si za nejakym zajdi/zajed, pokud to jde.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru