Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nemocnice

Pěkný večer, nevím proč zakládám tohle téma, ale jsem ve špitále na ortopedii. Kde mi operovali srostlý nárt, prostě nešel ohnout do 90° tak jak to běžné, ještě musím říct že jsem vozíčkář a nohy necítím, což je moje největší výhoda, takže do nich mohu řezat a u toho se smát :-D (sry mam dost velký smysl pro černý humor). Je mi 23 a jsem na dětském odd. Důvod byl ten že doktor, který dělá tyto deformace je na ně specialista a tak mě chtěl mít na očích a i když jsem na pokoji se třemi puberťáky tak jsou docela v pohodě.

Ale k věci, jak prožíváte vy nemocnice? Jste v nich rády a nebo by jste hned odešli, přemýšlím nad tím že bych podepsal revers, už jen z toho důvodu že léky proti bolesti nepotřebuji a na převazy se dá jezdit ambulantně, navíc když to spočítám tak zítra to dělá 800 za ten jejich slavný poplatek za den.

A ještě jedna otázka měl už někdo z vás nebo vašich příbuzných dráty v noze a jak mu je vyndávaly? V celkové nebo částečné anestezii? V mém případě by stačila částečná. Navíc když se zeptám doktora tak mlčí, přitom ze začátku mi připadal milý.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat