Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nemocnice

Ja mel draty v noze - v pistale (kost holenni) - otevrena zlomenina tibie. Vydelali mne je po roce v celkove narkoze. Kdyz mne je davali, tak jsem tam po operaci byl 8 dni a trpel. Musel jsem, protoze ti rozrezou i to, co mas zdravy. Jakmile to slo, ihned jsem sel domu.
Hral jsem s tim fotbal, coz by se podle nich moc nemelo. Zminuju to proto, ze pri vydelavani sroubu a dalsiho zeleza to delalo problemy, protoze jsem jim ty zeleza ohnul a presunuly se v kosti skoro o 2cm jinam.
Pri vydelani sroubu a te tyce, co byla v pistale, se ma byt v nemocnici cca 4-5dnu. Ja si vyhadal prichod v den operace a den po ni jsem odpajdal na revers domu.

Vydelavalo se to v celkove narkoze. U me to jinak neslo. Je to dost velky zasah do tela a rezani kosti zaziva asi neni to, co bych si chtel pamatovat.
U me to bylo rezani do kosti v kolene, kotniku a pistale + asi 5 sroubu skrz kost + tyc od kolene ke kotniku, vedena vnitrkem kosti. Byl tam se mnou kluk, co mel zlomeny kotnik, ty zeleza mel zvenku a tomu to pak sundavali v castecne narkoze.
Na nutnost narkozy ti doporucuju se zeptat jinyho doktora. Chodi jich urcite na vizity i kontroly dost. Nebo si za nejakym zajdi/zajed, pokud to jde.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat