Jíte před spaním?
Dnes jsem byl nazloben určitými věcmi,prostě to se tak občas schumelí,tož jsem požil litřík a půl Rulandského modrého a včíl jsem dostal hlad 23:56 .Na sporáku je smažený vepřový řízek a jeho bráška způlky snězený dcerkou.Asi je sežeru oba a k tomu uvařený brambory.Pochopitelně vše zastudena a natajnačku,nebot bych byl samičkou při ohřevu v mikrovlnné troubě napoment,že budím okolí a že to není zdravé na noc a vůbec co nespím a bla bla bla....
Co Vy papáte na noc?
já si zas dám oříšky i před spaním, ale jenom oříšky.
Jo. Papám.
Vždycky zbaštím tak dvě housky,vyjímečně tři a pak teprve zalehnu.Naštěstí s mladou povětšinou lože nesdílím takže neriskuju že bych byl seřván za drobení do postele
Ale zase bys měl možnost ty housky aerobně vysportovat...
"...Naštěstí s mladou povětšinou lože nesdílím..."
Bože, tahle mládež! Jak NAŠTĚSTÍ!?
Řekněme že ona je natolik divoká že by ze mě nejen "vysportovala" ty dvě housky před spaním ale taky energii minimálně na dva dny dopředu.
Víš, co má společnýho ženská a fazole?
Oboje potřebuje pořádnej kolík, jinak se ti odplazí k sousedovi.
Takže na to mysli
Samozřejmě na to myslím ale podle mě není dobrý dělat tyhle věci když za dveřma číhá zvědavej element v podobě 10 letýho bráchance...
Žral jsem před spaním cokoliv (jako hovado), ale objevily se zdravontní problémy (dna - dědičně, metabolický syndrom, cholesterol 8, roz*ebané jaterní testy).
Tak jsem přestal, teď už se mi krevni testy zlepšily, ale i tak nedoporučuji k následování. Jo, momentálně mám 98kg při 180cm...:
Jím naposledy tak okolo 23h, spát chodím kolem půlnoci (někdy trochu přetáhnu třeba do 1h). Nepociťuji, že by to něčemu vadilo. Velkou večeři nemusím, ale když je to po menších dávkách s časovým odstupem, je to fajn - nehrozí tak rychle pocit vyhladovění. 195cm/115kg.
Než si poškodit zdraví hladem je lépe se najíst nehledě na denní a noční dobu. Hladovění vyvolává stres a ten je zdraví škodlivý.
...jím všechno,ale po menších dávkách(pečenej bůček ve větších)...a často...a před spaním to samý...mám už leta 73-75 kilo při 172 cm.