-Nějaké malířské vzory? -Plnou tašku, válečky s hvězdičkama, kolečkama a čtverečkama.
Co mi natočí, ale já chodím do hospody hodně málo. Když už si můžu vybrat, tak Plzeň, ale tu čalamádu, co z ní vyrobili v posledním šenku už bych tedy nechtěl...
cepovane Radegast 12 lahvove Heineken
Ha! Dvanáctka Radek ještě stále dokáže vykouzlit úsměv v mé zachmuřené tváři. Docela mi jede i Mušketýr (jedenáctka Krušky). Plzeň už není co bývala.
Tak Plzeň je největší močůvkárna na světě, jenom stačí projít okolo její varny a člověk jde blejt.
To máš těžký, já na točený moc nechodím a zvyk je zvyk. Naposledy jsem si ale hodně naběhl. Dědek z mámininý strany celej život vozil pivo z jednoho malého pivovaru. Když jsme se teď náhodně před babkou zmínili, že pivo nestálo za nic, tak zdánlivě nesouvisle navázala: "Nezačaly už zrát švestky? Děda říkal, že vždycky když zrajou švestky, tak pivo stojí za hovno.."
Cokoliv s číslem 11.
Poslední dobou mi přijde, že jsou piva na jedno brdo... Plzeň nic moc, Gambrinus hnusný kyselý etc.
Gambáč je hyperhumage. Aspoň u nás na Valachách.
V Plzni ve velkém ubejvaj hospody kde tu močůvku točí, už to nechce nikdo chlemtat.
Gambáč je hlavně VŠUDE! Vyjedu na Vysočinu, v každé druhé putyce gambáč. Jedu do severních Čech, dtto. V Praze? Škoda mluvit... Západní Čechy budiž, tam je to "doma". I když, kdoví kde to tzv. vaří.
Doprdele, už se tu pět minut snažím nacpat obrázek (čarodějnice s kotlem ). No co, beta...
Kocour, všechny co dělaj, nejvíc asi Haka, Sumeček. Ale dobrý jsou fakt všechny. Svijany 11,13 Chotěboř Unětice... ...a různý další malý pivovary Rauchbiery od různejch výrobců, ale to se nedá chlastat po kýblech, to je spíš na chuť. Když je nouze tak nefiltrovanej Starouš, Plzeň 12 Pak nad ránem v nonstopech cokoliv co mi daj.... Po opici ty ovocný co maj málo alk.
citronovy, pomerancovy nebo grepovy
jinac kdyz to jinak nejde, tak svijany nebo nefiltrovane.
Radlery jen přes mou mrtvolu.
Právě jsem narazil třicítku: 11° Otakar nepasterovaný
Toho jsem ještě nepil...
Doporučuju!
Vyzkouším....
OT: No dobrý, ale jak tu narvu obrázek z hadru?
musíš dát přílohy... , nahrát ho k příspěvku a pak nalinkovat. Kam až sahá moje pamět, bojuji za Ynteligentní vkládání obrázků...
Ty vole, to je tragédie. Už jsem na to přišel, ale nebudu to příliš často opakovat (vkládání, nikoliv přicházení ).
Přišlo míň lidí než jsem čekal, takže svorně s manželkou tuto dobrůtku pozvolna dopíjíme ještě teď. Moc pěkná neděle...
Primátor 12°. Donedávna jsem pil 11°, ale přesedlal jsem
Projímátor
O tom žádná, ale je to prostě dobrý
Ale jó, u nás to točí v jedné putyce a dobré to je
Zadne
Ja alkohol jen vyjimecne a teda i vcetne piva, lahvovy vubec. Teda nejsem expert, ale kdyz nahodou v hospode jsem a presto, ze bych si dal radeji mineralku, podivam-li se do ceniku, tak je jasny, ze nakonec dam to pivo, kdyz za tretinku mineralky chtej kolikrat vic nez za pul litr piva.
Me treba vadi piva jako jsou Svijany, ktery se malem ani nemohli oznacovat pivem, kdyby ten navrh EU my a Nemci nezablokovali. Ted nevim, co v tradicni vyrobe porusujou, bud nejak pridavaji cukr nebo lih? Mozna me opravite a upresnite to. No kazdopadne proste chci klasicky pivo, takze se nebranim te Plzenske 12tce, ikdyz tu na ni nadavate. Ale neni to podminka, slusnych piv se u nas vari vic, otcovi v posledni dobe zachutnal Pardal, no me treba docela chutnala ta klasicka Budejovicka 12ka, ale tak je to spis nasladly a to kazdej nemusi, proto taky toho Pardala varej.
Pivo zejmena male pivovary.. Chotebor, Poutnik,Koucour, Broumy, Zatec.. Nake ty "ponozkace"..tedy Rauchbiery a podobne.. Z velkych pivovaru preziju obcas dobre osetrenou Plzen, Starac nefiltr, Budvar-Pardal 11 a semtam Kozel. Vzdy lezak, desitka mi chutna jen Chotebor, pac je podobna lezaku a Unetice taky dobry.
Poutnik
Jednou jsem si to lahvové koupil. Nechal vychladit, otevřel, přivoněl, pozvedl obočí, ochutnal, vylil. Do stejné kategorie patří Starobrno. Co mi chutnalo z "malých" byl Harrach ve Velkém Meziříčí. Prozřetelně jsem tam cestoval vlakem a pěšky a ne autem. To bych o hodně přišel, pivo to bylo výborné.
Chotěboř je taky mazlík... nádherně hořkej.
Poutník z lahve 10tka i tocena je mocka, ale dej tocenej ležsk 12 či výroční 13tku a budes spokojen..
Studený, neodstátý, z čistých trubek.
Nechodím do hospody. už.
V tom bude lubňa
Spíš půlroční syn.
btw jsi mi připomněl dva základní důvody, proč muž chodí do hospody.... 1. když nemá ženu 2. když má ženu
V hospodě mám nejraději takové, co ho natočí na jednou, po skle a ne na 3x z výšky 0,5 m.
Jinak co se týče značek, tak mám raději malé pivovary a nejlepší, co jsem v poslední době pil bylo pivo od Martina Matušky (pivovar Matuška), nějaký polotmavý ležák. Tuhle jsem si u nás v Piváriu koupil Starokladno a rovněž bezva.
Dle statistik na beerborec.cz mám ochutnáno 371 značek piva, ale moc si nepamatuju... Matuška umí!
Po 371 pivech už bych si asi nepamatoval vůbec nic.
Záeží na tom, za jak dlouho bys je vypil. Jestli za dva rýdny, nebo za dva roky.
mám ochutnáno 371 značek piva
znamená, že za třeba 10 let ochutnal tolik značek. Nikoli to, že vypil tolik piv. Vypít jich mohl třeba 30 000.
Většinou nealko, třeba Birrel - obvykle jsem autem a když už nic jiného, tak bývá levnější než nějaký přeslazený tlamolep. A zapíjet tlamolepem vepřiknedlozélo taky není to pravé mandlové.
My z kraje razoviteho pijeme Radka dvanactku. V poslední době mi zachutnal třeba vojkovický Koníček...
tak tak konicek 11 se da taky :)
Koníček je výborné pivčo. Jinak Radek 12°.
Host (já): Co máte za pivo? Číšníka: Staroprame, Stellu, Heineken... Host: Tak si dám kolu.
Piju už dlouho jen Poličku. Když kluci dovezou Rohozec 11°, ten není k zahození, Sentice supr - to je takovej pololék, ale druhej den se musí hodně větrat na záchodě
Pijte Poličské pivo denně.V malých dávkách posílíte svého ducha, při větších uchováte alespoň své zdraví.
tak polička je vynikající pivo. v praze jí čepujou na pražského povstání, sejít ulicí k vodě směrem ke krupovi a po stu metrech narazíte.
Na to ,které, má >=0.5l a čekám na něj do 2 minut.
Pít samotné pivo je úchylnost. Za každým pivem musí být velká režná. To je jistá záruka zdraví a dlouhověkosti. Ve 40 letech je potřeba úspěšně absolvovat protialkoholní léčení a pak nechlastat. Dalších 60let žijete bez zdravotních problémů. Máte dobrý základ. A nekouřit.
Hocičo okrem Corgoňa, teplého piva a piva poľského pôvodu.
Studené.
Chodovar 13°, nebo Žateckou Baronku.
Velen.
Rum!
Co mi natočí, ale já chodím do hospody hodně málo. Když už si můžu vybrat, tak Plzeň, ale tu čalamádu, co z ní vyrobili v posledním šenku už bych tedy nechtěl...
cepovane Radegast 12
lahvove Heineken
Ha! Dvanáctka Radek ještě stále dokáže vykouzlit úsměv v mé zachmuřené tváři. Docela mi jede i Mušketýr (jedenáctka Krušky). Plzeň už není co bývala.
Tak Plzeň je největší močůvkárna na světě, jenom stačí projít okolo její varny a člověk jde blejt.
To máš těžký, já na točený moc nechodím a zvyk je zvyk. Naposledy jsem si ale hodně naběhl.
Dědek z mámininý strany celej život vozil pivo z jednoho malého pivovaru. Když jsme se teď náhodně před babkou zmínili, že pivo nestálo za nic, tak zdánlivě nesouvisle navázala: "Nezačaly už zrát švestky? Děda říkal, že vždycky když zrajou švestky, tak pivo stojí za hovno.."
Cokoliv s číslem 11.
Poslední dobou mi přijde, že jsou piva na jedno brdo... Plzeň nic moc, Gambrinus hnusný kyselý etc.
Gambáč je hyperhumage. Aspoň u nás na Valachách.
V Plzni ve velkém ubejvaj hospody kde tu močůvku točí, už to nechce nikdo chlemtat.
Gambáč je hlavně VŠUDE! Vyjedu na Vysočinu, v každé druhé putyce gambáč. Jedu do severních Čech, dtto. V Praze? Škoda mluvit... Západní Čechy budiž, tam je to "doma". I když, kdoví kde to tzv. vaří.
Doprdele, už se tu pět minut snažím nacpat obrázek (čarodějnice s kotlem ). No co, beta...
nekdo uz nevim kdo to cpal do spoileru
Kocour, všechny co dělaj, nejvíc asi Haka, Sumeček. Ale dobrý jsou fakt všechny.
Svijany 11,13
Chotěboř
Unětice...
...a různý další malý pivovary
Rauchbiery od různejch výrobců, ale to se nedá chlastat po kýblech, to je spíš na chuť.
Když je nouze tak nefiltrovanej Starouš, Plzeň 12
Pak nad ránem v nonstopech cokoliv co mi daj....
Po opici ty ovocný co maj málo alk.
citronovy, pomerancovy nebo grepovy
jinac kdyz to jinak nejde, tak svijany nebo nefiltrovane.
Radlery jen přes mou mrtvolu.
Právě jsem narazil třicítku: 11° Otakar nepasterovaný
Toho jsem ještě nepil...
Doporučuju!
Vyzkouším....
OT: No dobrý, ale jak tu narvu obrázek z hadru?
musíš dát přílohy... , nahrát ho k příspěvku a pak nalinkovat. Kam až sahá moje pamět, bojuji za Ynteligentní vkládání obrázků...
Ty vole, to je tragédie. Už jsem na to přišel, ale nebudu to příliš často opakovat (vkládání, nikoliv přicházení ).
Přišlo míň lidí než jsem čekal, takže svorně s manželkou tuto dobrůtku pozvolna dopíjíme ještě teď. Moc pěkná neděle...
Primátor 12°. Donedávna jsem pil 11°, ale přesedlal jsem
Projímátor
O tom žádná, ale je to prostě dobrý
Ale jó, u nás to točí v jedné putyce a dobré to je
Zadne
Ja alkohol jen vyjimecne a teda i vcetne piva, lahvovy vubec. Teda nejsem expert, ale kdyz nahodou v hospode jsem a presto, ze bych si dal radeji mineralku, podivam-li se do ceniku, tak je jasny, ze nakonec dam to pivo, kdyz za tretinku mineralky chtej kolikrat vic nez za pul litr piva.
Me treba vadi piva jako jsou Svijany, ktery se malem ani nemohli oznacovat pivem, kdyby ten navrh EU my a Nemci nezablokovali. Ted nevim, co v tradicni vyrobe porusujou, bud nejak pridavaji cukr nebo lih? Mozna me opravite a upresnite to.
No kazdopadne proste chci klasicky pivo, takze se nebranim te Plzenske 12tce, ikdyz tu na ni nadavate. Ale neni to podminka, slusnych piv se u nas vari vic, otcovi v posledni dobe zachutnal Pardal, no me treba docela chutnala ta klasicka Budejovicka 12ka, ale tak je to spis nasladly a to kazdej nemusi, proto taky toho Pardala varej.
Pivo zejmena male pivovary.. Chotebor, Poutnik,Koucour, Broumy, Zatec.. Nake ty "ponozkace"..tedy Rauchbiery a podobne.. Z velkych pivovaru preziju obcas dobre osetrenou Plzen, Starac nefiltr, Budvar-Pardal 11 a semtam Kozel. Vzdy lezak, desitka mi chutna jen Chotebor, pac je podobna lezaku a Unetice taky dobry.
Jednou jsem si to lahvové koupil. Nechal vychladit, otevřel, přivoněl, pozvedl obočí, ochutnal, vylil. Do stejné kategorie patří Starobrno.
Co mi chutnalo z "malých" byl Harrach ve Velkém Meziříčí. Prozřetelně jsem tam cestoval vlakem a pěšky a ne autem. To bych o hodně přišel, pivo to bylo výborné.
Chotěboř je taky mazlík... nádherně hořkej.
Poutník z lahve 10tka i tocena je mocka, ale dej tocenej ležsk 12 či výroční 13tku a budes spokojen..
Studený, neodstátý, z čistých trubek.
Nechodím do hospody. už.
V tom bude lubňa
Spíš půlroční syn.
btw jsi mi připomněl dva základní důvody, proč muž chodí do hospody....
1. když nemá ženu
2. když má ženu
V hospodě mám nejraději takové, co ho natočí na jednou, po skle a ne na 3x z výšky 0,5 m.
Jinak co se týče značek, tak mám raději malé pivovary a nejlepší, co jsem v poslední době pil bylo pivo od Martina Matušky (pivovar Matuška), nějaký polotmavý ležák. Tuhle jsem si u nás v Piváriu koupil Starokladno a rovněž bezva.
Dle statistik na beerborec.cz mám ochutnáno 371 značek piva, ale moc si nepamatuju...
Matuška umí!
Po 371 pivech už bych si asi nepamatoval vůbec nic.
Záeží na tom, za jak dlouho bys je vypil. Jestli za dva rýdny, nebo za dva roky.
znamená, že za třeba 10 let ochutnal tolik značek. Nikoli to, že vypil tolik piv. Vypít jich mohl třeba 30 000.
Většinou nealko, třeba Birrel - obvykle jsem autem a když už nic jiného, tak bývá levnější než nějaký přeslazený tlamolep. A zapíjet tlamolepem vepřiknedlozélo taky není to pravé mandlové.
My z kraje razoviteho pijeme Radka dvanactku. V poslední době mi zachutnal třeba vojkovický Koníček...
tak tak konicek 11 se da taky :)
Koníček je výborné pivčo. Jinak Radek 12°.
Host (já): Co máte za pivo?
Číšníka: Staroprame, Stellu, Heineken...
Host: Tak si dám kolu.
Piju už dlouho jen Poličku. Když kluci dovezou Rohozec 11°, ten není k zahození, Sentice supr - to je takovej pololék, ale druhej den se musí hodně větrat na záchodě
tak polička je vynikající pivo. v praze jí čepujou na pražského povstání, sejít ulicí k vodě směrem ke krupovi a po stu metrech narazíte.
Na to ,které, má >=0.5l a čekám na něj do 2 minut.
Pít samotné pivo je úchylnost. Za každým pivem musí být velká režná. To je jistá záruka zdraví a dlouhověkosti. Ve 40 letech je potřeba úspěšně absolvovat protialkoholní léčení a pak nechlastat. Dalších 60let žijete bez zdravotních problémů. Máte dobrý základ.
A nekouřit.
Hocičo okrem Corgoňa, teplého piva a piva poľského pôvodu.
Když točenej, tak Bernard.