Ja alkohol jen vyjimecne a teda i vcetne piva, lahvovy vubec. Teda nejsem expert, ale kdyz nahodou v hospode jsem a presto, ze bych si dal radeji mineralku, podivam-li se do ceniku, tak je jasny, ze nakonec dam to pivo, kdyz za tretinku mineralky chtej kolikrat vic nez za pul litr piva.
Me treba vadi piva jako jsou Svijany, ktery se malem ani nemohli oznacovat pivem, kdyby ten navrh EU my a Nemci nezablokovali. Ted nevim, co v tradicni vyrobe porusujou, bud nejak pridavaji cukr nebo lih? Mozna me opravite a upresnite to.
No kazdopadne proste chci klasicky pivo, takze se nebranim te Plzenske 12tce, ikdyz tu na ni nadavate. Ale neni to podminka, slusnych piv se u nas vari vic, otcovi v posledni dobe zachutnal Pardal, no me treba docela chutnala ta klasicka Budejovicka 12ka, ale tak je to spis nasladly a to kazdej nemusi, proto taky toho Pardala varej.