Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co vsetko ste uz v zivote extremne skusali?

Urcite ano, minimalne si si vyskusal ketozu, co ti zlepsi tvorbu inzulinu, aj ked niektori strasia, ze si tym prave mozes cukrovku vyvolat...namyslim si, dokazy an to nemaju ziadne a evolucne sme boli zvyknuti na vykyvy v potrave.
A nezabudaj na vedecky dokazanu autofagiu, ktora aj bez vedeckych studii dava zmysel.
Ano blbe je to, ze ju necitis ihned a nevidis ju, ale autofagiu uz dokazali deisatky studii a nie je dovod ju spochybnovat len preto, ze my nic necitime.

Zober si, ze boli zname pripady, ked ludia porazili rakovinu tym, ze hladovali a nastartovali tak autofagiu, ze organizmus proste tu rakovinu zozral...bohuzial nefunguje to zdaleka vzdy, takze urcite to nie je nieco co ti budu lekari odporucat pri rakovine...aj ked ublizit ti to imho nemoze...rakovina chce proste zrat a ked jej nedodavas material tak hladuje aj ona.

Inak ja som sa do ketozy dostal uz viackrat v zivote pocas ryzovky a ja ten stav popisujem ako take jemne permanentne nahulenie...pocit lahkosti, energie, az vznasania sa...ta hlava mysli uplne inak ako pri glykogene...a to je to, co si podla mna zazil aj ty a popisujes.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat