Penníky
Zena prisla s tim, ze Penny zacalo se sbiranim bodu (jejich vysilani v prodejne). Tak jsem se na to kouknul.
Penník dostanete za 50Kc nakupu.
Za 200 Penníků dostanete 50Kc slevu na nakup nad 500Kc. To znamená, že musím utratit min. 10 000Kc, abych dostal 50Kc slevu.
Tak mi připadá, že se tam asi někdo musel zblaznit...
Kdyby se vysrali na bodíky a raději zaměstnali víc prodavaček. Fronty u pokladen v Penny jsou vyhlášené snad v celým Česku.
Oni sa nezbláznili - oni len využívajú dobrú reklamu a hlúposť zákazníka. Ten totiž si neuvedomí, že pre 50Kč zľavu MUSÍ im zaplatiť 10000Kč. Inak by nepredali toľko, takto zákazníci kvôli "bodu" kúpia i to, čo nepotrebujú, alebo kúpia toho viac, než spotrebujú.
U nás máme Kaufland (tam nakupuji nejčastěji a nejraději), TESCO (trochu z ruky, ale autem dostupné), PENNY (když je něco výhodného v akci, ale tu a tam se mi stává, že na stránkách "Akční ceny" je něco v akci u nich a když tam přijdu nemají od toho ani prázdný regál), Lidl (dost z ruky, občas nakouknu), BILLA (nejbližší, ale ty ceny, když potřebuji něco málo rychle a do Kauflandu se mi nechce). Mám dost přehled o cenách, když mám větší nákup, výběr kde co koupím mi zaplatí mi projetý benzín. Celkem mne nezajímá co kde nabízejí "za body"., většinou se mi to nehodí.
Co se pamatují, výhodně s použitím bodů jsem koupil tenhle batoh. Sloužil dlouho a dobře, ale už dosloužil a když jsem sháněl stejný, prý se nevyrábí a pro Kaufland to byla speciální zakázka