Nutri-score názor
Jaký máte názor na Nutri-score?
Jaký máte názor na Nutri-score?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Žádný. To je taky názor. nový Prasak 05.08.2025 21:45 |
Prasak | |
Dtto. Ani nevím, co to je a hledat to nebudu. nový L-Core 06.08.2025 08:23 |
L-Core | |
Výňatek z klasika:
Za prvé nevím co to je a za druhé mě to uráží.
:beer: nový Yarda 06.08.2025 10:56 |
Yarda | |
Je to hlúposť nad hlúposť. Ak mám hlad, tak sa najem. A zjem to, čo mi chutí, kašľať na nejaké hodno… nový yYy 14.08.2025 11:44 |
yYy | |
ničím nepodložený bodovací systém,ktorý nerozlišuje žiadnu kvalitu surovín,napr. u tukov udáva len c… poslední hhhhhhhh 16.08.2025 20:07 |
hhhhhhhh |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Žádný. To je taky názor.
Dtto. Ani nevím, co to je a hledat to nebudu.
Výňatek z klasika:
Je to hlúposť nad hlúposť. Ak mám hlad, tak sa najem. A zjem to, čo mi chutí, kašľať na nejaké hodnoty.
ničím nepodložený bodovací systém,ktorý nerozlišuje žiadnu kvalitu surovín,napr. u tukov udáva len celkové množstvo tukov,ale nerozlišuje pojem nenasýtené,nasýtené mastné kyseliny a transmasné kyseliny a podobných záležitostí je v tomto hodnotiacom systéme velké množstvo,takže celé Nutri Score je de facto úplne nanič,pokial ten systém zaradí potravinu do červeného varovného stupňa len preto,že celkovo obsahuje 10 gramov cukrov na 100g výrobku,je to celé o ničom,pokial z toho bude len 1g repného pridaného cukru na 100g výrobku a zbytok 9g budú len prírodné oligosacharidy,cukry tvoriace celulozu a fruktozu,lebo výrobok je rastlinného pôvodu a obsahuje aj časti ovocia,takýto hodnotiaci systém je úplne od veci,celé zle....