Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koniec poradne v 2025

Kto nezvlada pozerat video, respektive moj prejav tu je zhrnutie zhrnutie.
- poradna sa stava extremne stratovou a je potrebne ju uz tento rok zacat dotovat, pretoze peniaze do par mesiacov dojdu
- klesajuci zaujem uzivatelov
- nulove zlepsenia za posledne roky
- moje vyhorenie
- nasa neschopnost zastavit tento pad posledne roky napriek snahe

Momentalne u mna prevlada nazor, zeby sme to mali pravdepodobne (v lete) vypnut. Umenie odist je jedno z najtazsich, ale radsej teraz ako po dalsich XY rokoch trapenia.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Škoda. Internet už není co býval. Zanikly jiné užitečné stránky. Třeba www.spoluzaci.cz na kterých j…
Yarda 18.04.2025 07:17
Yarda
Když jsem u těch vzpomínek, vzpomenul jsem nedávno na Slunečnici (slunecnice.cz) ta šla taky pěkně d… nový
mll 29.04.2025 16:43
mll
Já bych tu poradnu rovnou vypnul nemá cenu do toho strkat penize když to jde tak z kopce dolů z tou…
kohoutek88 26.04.2025 23:11
kohoutek88
chci aby bílá vipnuta poradna Tytanyku, ty už jsi zase? Ale co chceš ty, to asi nikoho nezajímá.…
Karel04 27.04.2025 01:00
Karel04
Nech ho na pokoji a rádci se starej o sebe laskavě
titanic1912 27.04.2025 21:12
titanic1912
A co ty se sereš do poradny? Taky se starej o sebe.
Prasak 28.04.2025 20:16
Prasak
Nechej ho. Jako schizofrenik za to nemůže. On si vystačí sam se sebou - popovida si... To mas jako t… nový
Jan Fiala 28.04.2025 21:50
Jan Fiala
:-D poslední
Prasak 29.04.2025 17:11
Prasak

Škoda.
Internet už není co býval.
Zanikly jiné užitečné stránky.
Třeba www.spoluzaci.cz na kterých jsme se svolávali na sleziny spolužáků, UložTo, kde jsem si mohl stáhnout knihu nebo film co po shlédnutí nebo přečtení kousku jsem se mohl rozhodnout, že tohle ne ani kdyby mi za to platili, nebo to co nahradilo stránky www.laznejachymov.cz a pachatel těch nových stránek by zasloužil pověsit za koule do průvanu, stránky kde lze diskutovat až poté co tam prozradím PIN k mé platební kartě a číslo podprdy mé manželky...

Budiž téhle poradně země lehká.
:-(:beer::beer::beer::beer:

[vera-pohlova-1-thumb.jpg]

Když jsem u těch vzpomínek, vzpomenul jsem nedávno na Slunečnici (slunecnice.cz) ta šla taky pěkně do kopru (stále existuje, le je snad ještě horší než pamatuju). GME vytunilo své stránky, že jejich načtení trvá 30 sekund. Být to neznámý obchod, tak nečekám. Ale konkurence v oboru skoro neni. Nevím, proč mám pocit, že všechny změny jsou jen k horšímu. Ono spolužáci byl jen začátek, zeznam se celý nějak zmršil (teda spolužáky pamatuju ještě než patřily seznamu). Asi bych vzpomněl na víc zaniklých stránek. To uložto holt skončilo, ono je síš div, že jim to takovou dobu procházelo. Tak teď můžou být vydavatelé spokojení, už nepřichází o zisky, a topí se v penězích.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru