Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koniec poradne v 2025

Kto nezvlada pozerat video, respektive moj prejav tu je zhrnutie zhrnutie.
- poradna sa stava extremne stratovou a je potrebne ju uz tento rok zacat dotovat, pretoze peniaze do par mesiacov dojdu
- klesajuci zaujem uzivatelov
- nulove zlepsenia za posledne roky
- moje vyhorenie
- nasa neschopnost zastavit tento pad posledne roky napriek snahe

Momentalne u mna prevlada nazor, zeby sme to mali pravdepodobne (v lete) vypnut. Umenie odist je jedno z najtazsich, ale radsej teraz ako po dalsich XY rokoch trapenia.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Keďže posledné 3 roky je 50% rád v štýle front-end pre ChatGPT, tak sa ani nedivím že klesá záujem p…
Ale 16.05.2025 13:24
Ale
A zkoušel jsi z ChatGPT nebo jineho modelu dostat nejakou praktickou radu, treba navrh elektrického…
Jan Fiala 16.05.2025 13:34
Jan Fiala
Napraskal sem mu nake zakladni parametry a navrh rozvadece sesmolil dokazal, chtel sem "hlavní domov…
HPET 17.05.2025 15:47
HPET
Popis mu mistnosti a spotrebice, at navrhne pocet jisticu a pokud to ma smysl, tak chranicu a uvidis… nový
Jan Fiala 17.05.2025 18:01
Jan Fiala
Aha, uz to vidim, si to plete trochu s Minecraftem ne. Uz se to skoro podarilo az na mensi bemol, j… nový
HPET 17.05.2025 19:19
HPET
Nejhorsi je, ze se dost casto zacykluje. Odpovi kravinu, ty ho upozornis, on se opravi. Chces neco d… nový
Jan Fiala 17.05.2025 20:56
Jan Fiala
Áno, však o tom práve hovorím, že rady čo to dáva je odpad, a keďže poradna je len front-end pre Cha… poslední
Ale 17.05.2025 21:01
Ale

Keďže posledné 3 roky je 50% rád v štýle front-end pre ChatGPT, tak sa ani nedivím že klesá záujem používateľov. Do ChatGPT si môže napísať otázku hocikto a má odpoveď rýchlejšie. Keďže namiesto starostlivosti o poradnu sa z teba stal nudný YouTuber, čo pre poskytnutie informácie čo by som vedel prečítať si v texte za pol minútu trvá vo videu 10 minút, tak sa ani nedivím, že si vyhorel, že sa nič nezlepšilo, že moderovanie nefunguje.
Jednoducho toto všetko poradnu zabilo. Sám už tu chodievam zriedkakedy, lebo aj ja čo som dal otázky, tak posledné odpovede čo som dostal boli zkopčené z ChatGPT a nezmysli.

Nemá to už zmysel, takže súhlasím, skončiť je správne rozhodnutie.

A zkoušel jsi z ChatGPT nebo jineho modelu dostat nejakou praktickou radu, treba navrh elektrického rozvadece?
Dostanes to z nej, ale za cenu toho, ze nad tím strávíš hrozně času, musíš o tom něco vědět a 50x jej opravovat. Jinak z toho lezou kraviny.

Z modelů dostaneš pouze to, co je na netu - rychleji a koncentrovaně. Pokud chceš něco, kde jsou třeba zkušenosti, máš zatím smůlu.

Aha, uz to vidim, si to plete trochu s Minecraftem ne.

Uz se to skoro podarilo az na mensi bemol, jak se to navrhu priblizovalo, a po tom co chtela jen doplneni promenych, shema bylo na svete az na to ze pro 120 V ! US zasuvky.

Ale zacina byt vyspelejsi, nezadrhne se, bez crash, po zadani jednoduché otazky na to kolik je √( −1 ) , teda kolik je druha odmocnina z minus jedna.
Kdyz ji polozim otazku na vypocet delky internetoveho kabelu, tak uz proti podstatne starsi verzi konecne bere v potaz i okna a dvere.

Nevim jestli jsi to psal ty nebo Fleg, ale uprime se neslo smat te historce s tou "hadankou do krizovky na 5 pismen" :-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru