Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Tipovačka na vývoj v USA

Na "odlehčení" tu mám pro vás jeden zajímavý tipérský oříšek.
Jistě všichni vnímáte co se děje v Americe po nástupu Donalda, tak si zkuste tipnout co bude za dva roky, tj. v březnu 2027?

V Americe v březnu 2027...

45%
14%
9%
32%
0%

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na začátku této diskuse před měsícem jsem psal, že to s Trumpem "sekne". Bohužel jsem se mýlil a jak…
nerady 10.04.2025 09:41
nerady
Jo, tys čekal, že to s ním jebne a ono mu jen jeblo. To je úžasný univerzální slovenský slovo. Jebu…
Prasak 10.04.2025 20:29
Prasak
Průšvih je že už i všem na světě z něj "jebe".:-D
nerady 10.04.2025 23:06
nerady
A to je právě ten problém. Správný přístup je IMHO stejný jako u zlobivého děcka: ignorovat jeho exc… nový
touchwood 11.04.2025 09:42
touchwood
Cla se ohybaji dle potreby. Prece nezdrazime americanum iPhony, ze? Chytré telefony a počítače patř… poslední
Jan Fiala 12.04.2025 18:07
Jan Fiala

Na začátku této diskuse před měsícem jsem psal, že to s Trumpem "sekne". Bohužel jsem se mýlil a jak by řekli Slováci jemu už "jeblo".

„Žijeme v opravdu neuvěřitelné době. Nejenže americký prezident prodává vlastní memecoiny (jejich cena od maxim propadla o 90 %), nyní také začal manipulovat americké akciové trhy. Jinak, než jako jednu z největších tržních manipulací historie, jeho včerejší (středeční) kroky nazvat nemůžeme,“ řekl Novinkám analytik společnosti Purple Trading Petr Lajsek.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru