Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Tipovačka na vývoj v USA

Podívej, v minulosti jsem volil Stranu svobodných občanů, pak se myslím jmenovali jen Svobodní (to se dá najít tady na debatách - myslím tím moje volba). Bylo to za předsednictví Macha; autentická pravicová strana, autentický program a argumentace, Mach autentickej člověk a politik.

Pak mu předsednictví nevyšlo a on kandidoval do europarlamentu (nebo v obráceným pořadí, nevím), přitom silně bojoval proti výmyslům z EU.

Po nějaké době udělal Mach otočku a už mi nestojí ani za těch pár sekund si vyhledat, s kterou levicovou stranou a programem spojil svůj osud.

K volbám chodím, ke všem typům/úrovním voleb, hlasuju platným hlasem, jenže..., jenže já nevidím žádnou realistickou volbu, nemám prostě koho volit, tak z nouze volím menší zlo proti většímu zlu. To je silně demotivující.

A že neznám jména politiků je fakt, nezaslouží si, abych se o ně zajímal, proč taky? Nejsem pro ně nic víc než statistická položka a zdroj, kterej rádi zkásnou, vezmou mi peníze pro nějakou utopistickou chiméru, o jejíž realizaci nestojím ani v nejmenším.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat