Nejlehčí vysoká škola
Dobrý den,
kvůli titulu oddálení odchodu do práce, bych se chtěl zeptat zda nevíte, která vysoká škola je nejlehčí, pro čtyřkaře že SOŠ? Absolvoval jsem SŠ po 6 letech.
Chtěl bych vědět na kterou vysokou školu je nejsnažší se dostat, např. je bez přijímacích testů a studium tam je lehce zvladatelné.
Chtěl bych tedy touto cestou požádat Vás o radu která škola nepředstavuje přílišnou studijní zátěž, případně i fakultu a obor.
PS. jedná se mi o veřejnou VŠ, soukromou nechci dotovat.
Předem děkuji píšu ohledně toho, že moc času na podávání přihlášek nezbývá, a další rok na úřadu práce si nemohu dovolit.
Kdysi dávno se říkalo, že VŠE je nejtěžší střední škola u nás.
Ale pokud jsi na střední byl čtyřkař a není ani nic, co by tě na tom oboru zajímalo, tak nejspíš nědokončíš žádnou.
Jednou do nějaké práce nastoupit musíš. A protože není moc šancí, že nějakou VŠ doděláš, je zbytečné to oddalovat.
Takže doufáš, že stát bude dotovat tebe, to je správnější?
Některým se hodí "Vyšší dívčí". U tebe bude stačit jenom změnit gender...
Za mých mladých let ti, co chtěli vystudovat VŠ navzdory mizerným výsledkům ze střední, volili Univerzitu pořadového kroku.
Takže Univerzita obrany je tvoje nová alma mater.
Ty se budeš válet a já tě ze svých daní živit? Mazej makat, příživníku!
Dej se k myslivcům a můžeš chodit na vysokou jak dlouho budeš chtít.
https://www.echo24.cz/a/Sn7PG/za-premnozenou-vysokou-zver-v-cr-muze-i-pravni-uprava
Za totality prý existovala Vysoká škola Ovčácká.
Učily se tam tři předměty:
Jak ovce vyhánět.
Jak ovce zahánět.
Marxismus-leninismus.
Nebo se zkus zajímat o místo ve vysoké politice. Takových jako ty tam asi je víc.