Flegu.
Co se týká Ukrajiny, názory jsou od toho aby se různily. A na můj názor a asi ani na tvůj se určitě nikdo ptát nebude.
Co se týká notebooků zadarmo, já jsem ani neuvažoval o tom, že bych si ho teď hned objednal, asi jsi nečetl pořádně můj dotaz.
Mne hned napadlo, že v tom bude nějaký zakopaný pes. Že by to bylo zadarmo pokud......
Jednou jsem se nechal nachytat ve Vídni na Mexikoplatzu kam tehdy naše cestovky dělaly zájezdy. Z jednoho qelbu po mně vystartovala slovensky mluvicí dívenka, že její firma dělá akci a že mi daruje tenhle šampón a tenhle pičifuk a tohle...zadarmo a když jsem toho měl plnou tašku tak dodala že tohle všechno bude moje když si koupím tenhle parfém. Bylo to před vánoci a ta cena se mi nezdála moc přemrštěná. A za tu cenu jsem byl poučený a když se mne někdo snažil nachytat na něco zadarmo, už jsem na to neskočil, tak mne napadlo co se týká těch NB zadarmo, kde ten zakopaný pes asi bude.
A NA TO JSEM SE PTAL, JESTLI UŽ S TÍM MÁ NĚKDO ZKUŠENOST.
Když jsme si chtěli koupit lepší auto než co jsme měli na doježdění, chtěli jsme na to věnovat asi 170kKč a obráželi jsme autobazary, tehdy byla taková situace že buď auto nabrat na vidle a odvézt do kovošrotu nebo že majitel čeká že za tu cenu si koupí nové auto a ještě mu zbude na benzín. Pak jsem jel kolem benzínové pumpy, tam nové auto s cedulí "Již od 163 kKč" Tušil jsem zakopaného psa, samozřejmě byl, bylo to jen s výýýýhodným financováním, ale za hotové se to vešlo do 200kKč. Už devatenáctý rok s ním jezdím a plná spokojenost. A že po mně kvůli tomu někdo vozí nos (Clio s batohem), to je jeho problém.
Asi tak a teď si jdu otevřít pivo.