Ekofašos
Jen pripominam, ze "ekofašos" není nadavka, ale označení lidí, kteří to s ochranou naší maticky fanaticky prehaneji. Prisel s tim jeden cesky spisovatel v knize "Dobrák".
V posledni dobe jsem ze snahy zelenych mozku volajaky zmeteny. Jednou polární čepičky tají, jindy jsou větší než předtím.
Jednou může za oteplování planety kácení pralesů a teď se dozvím, že za to může vysazovani stromů.
Jestli by se ekofašos neměly odebrat rozhodovací pravomoci, dokud se kluci a holky nedomluvi, jak to vlastně je
Vysazování stromů může vést k oteplování planety. Viníkem je schopnost odrážet sluneční paprsky
Tak to dopada, když se k moci dostanou fanatici jakehokoliv druhu. Kdyby se vedeni staralo o prosperitu svereneho uradu a nesralo se do zivota lidi, hned by se nam zilo lip.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-severonemecky-kiel-chce-zakazat-couvani-pri-vjezdu-a-vyjezdu-z-parkovacich-mist-40495562
Tentokrat ta nebudem obvinovat z povrchnosti lebo viem, ze si nechcel ist do hlbky a len si opisal bulvarny titulok z noviniek, mozno si ho aj cital.
Takze o co ide.
Mesto Kiel nic zakazat nechce.
Navrh podala miestna poslankyna, veduca akehosi oddelenie moility v meste. Ze je tupa ako tago je jasne uz z toho navrhu,
Po masivnej a opravnenej kritike navrh stiahla a nie ked si otvoris aj ine DE media, nema podporu ani u vlastnych.
Kravu v politike najdes vsade, nakoniec mne tato pani pripomenula vasu Janicku Zwyrtek Hamplovu, co je nana k pohledani.
A je po senzacii.
Jak jsem psal o kousek výše, je do nebe volající, jak se taková kráva pitomá může dostat do takové funkce.
To je uplne jednoduche... nekdo ji napsal na kandidatku a nekdo dalsi ji do te funkce zvolil.
Dyt si vem, kolik naprostych idiotu bylo/je i v nasem parlamentu (a nemyslim tim nejake vyssi predstavitele, kterym se nadava uz jen z principu, ale radove poslance typu Koten).
Výňatek z klasika (možná už jsem to sem někam dával):
Neslo o to, ze to neproslo. Slo o to, ze nekdo je schopny takovou kravinu vubec oficialne navrhnout.
Btw naznak zmeny v DE v buducich volbach.
Al vyhra Armin Laschet (CDU) mohlo by sa do vedenia DE vratit trosku zdraveho rozumu.
Okrem toho, ze chce (bez podmienok) podporovat UA ma hlavne tesi, ze je za opatovne spustenie atomovych elektrarni a tych triezvych nazorov na rozne eko temy ma viacej.
Pride mi to sice ako svetielko na konci tunela, ale blika stale jasnejsie, takze dufam, ze to chalan do volieb neposere a ze to vyrha a presadi to, co slubuje,
Kde ze to bylo, ze ty jaderne elektrarny nejen odstavili, ale pro jistotu sbourali i veze?
Na to už se neda rict nic jineho, než zelená debilita.
Trump odstupuje z klimatické dohody a co řeší EU?
Neřeší konkurenceschopnost ekonomiky, jak by si normální člověk mohl myslet, ale Lejnová se raduje:
Takže v zeleném oudělu jedeme dál, jen pro změnu budeme brát víc LNG z USA, které na zelené šílenství budou kašlat. A zřejmě ho budeme pálit v Sikelovych závětrných elektrárnách.