Ekofašos
Jen pripominam, ze "ekofašos" není nadavka, ale označení lidí, kteří to s ochranou naší maticky fanaticky prehaneji. Prisel s tim jeden cesky spisovatel v knize "Dobrák".
V posledni dobe jsem ze snahy zelenych mozku volajaky zmeteny. Jednou polární čepičky tají, jindy jsou větší než předtím.
Jednou může za oteplování planety kácení pralesů a teď se dozvím, že za to může vysazovani stromů.
Jestli by se ekofašos neměly odebrat rozhodovací pravomoci, dokud se kluci a holky nedomluvi, jak to vlastně je
Vysazování stromů může vést k oteplování planety. Viníkem je schopnost odrážet sluneční paprsky
Tak to dopada, když se k moci dostanou fanatici jakehokoliv druhu. Kdyby se vedeni staralo o prosperitu svereneho uradu a nesralo se do zivota lidi, hned by se nam zilo lip.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-severonemecky-kiel-chce-zakazat-couvani-pri-vjezdu-a-vyjezdu-z-parkovacich-mist-40495562
Tentokrat ta nebudem obvinovat z povrchnosti lebo viem, ze si nechcel ist do hlbky a len si opisal bulvarny titulok z noviniek, mozno si ho aj cital.
Takze o co ide.
Mesto Kiel nic zakazat nechce.
Navrh podala miestna poslankyna, veduca akehosi oddelenie moility v meste. Ze je tupa ako tago je jasne uz z toho navrhu,
Po masivnej a opravnenej kritike navrh stiahla a nie ked si otvoris aj ine DE media, nema podporu ani u vlastnych.
Kravu v politike najdes vsade, nakoniec mne tato pani pripomenula vasu Janicku Zwyrtek Hamplovu, co je nana k pohledani.
A je po senzacii.
Jak jsem psal o kousek výše, je do nebe volající, jak se taková kráva pitomá může dostat do takové funkce.
To je uplne jednoduche... nekdo ji napsal na kandidatku a nekdo dalsi ji do te funkce zvolil.
Dyt si vem, kolik naprostych idiotu bylo/je i v nasem parlamentu (a nemyslim tim nejake vyssi predstavitele, kterym se nadava uz jen z principu, ale radove poslance typu Koten).
Výňatek z klasika (možná už jsem to sem někam dával):
Na to už se neda rict nic jineho, než zelená debilita.
Trump odstupuje z klimatické dohody a co řeší EU?
Neřeší konkurenceschopnost ekonomiky, jak by si normální člověk mohl myslet, ale Lejnová se raduje:
Takže v zeleném oudělu jedeme dál, jen pro změnu budeme brát víc LNG z USA, které na zelené šílenství budou kašlat. A zřejmě ho budeme pálit v Sikelovych závětrných elektrárnách.