Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ať jdou do války důchodci

nevím, proč bych měl jít já. Já jsem budoucnost této země. Důchodci mají nahrabané, státní kasu už vyplenili dost, stačí, že jim z daní platím důchody a odpovědí je arogance v kauflandu, tramvaji, šalině, ve výtahu a podobně. a to vůbec nemluvím, co se děje u doktora. tak ať si tu aroganci vezmou do války. Co s nimi? Oni postaví naši zemi na nohy?? Nemyslím si. Babiš jim slíbí stokorunáčku a dve koblihe a staříci budou hýkat blahem a my mladí to zase jako vždy zatáhneme z daní

Předmět Autor Datum
Proč mám dojem, že tohle většinou píšou ti, kteří toho sami na daních moc nezaplatí?
Wikan 01.04.2024 12:58
Wikan
Chlapče, on tě tam někdo nutí? Víš aspoň, kterým koncem střílí samopal? :-D:-D:-D:puff::beer:
Yarda 01.04.2024 13:34
Yarda
Já, já, já jenom já. Nikdo nikoho zatím nikam nenutí. Na rozdíl od tebe ale většina důchodců mužů ab…
nerady 01.04.2024 14:33
nerady
Proč chceš cpát důchodce do války, když je snadnější je nacpat do betonu namísto ocelové výztuže. Dů…
IQ37 01.04.2024 15:37
IQ37
Já bych žádný důchodce nedělal. Jakmile skončí produktivní věk každýho jedince, rovnou bych je utrat…
Prasak 01.04.2024 17:05
Prasak
Já jsem budoucnost této země...Oni postaví naši zemi na nohy??... "Budoucnost naroda" by měl prozra…
Yarda 01.04.2024 17:21
Yarda
Ty po nem chces aby premyslel a jeste premyslel dopredu?
Jan Fiala 01.04.2024 19:15
Jan Fiala
Když Pán Bůh dopustí i motyka spustí. :puff:
Yarda 01.04.2024 19:47
Yarda
A ještě jedna faktická poznámka proč důchodci nemůžou válčit v zákopech. Jelikož se každému s věkem… poslední
nerady 01.04.2024 21:58
nerady

Já, já, já jenom já. Nikdo nikoho zatím nikam nenutí. Na rozdíl od tebe ale většina důchodců mužů absolvovala základní vojenskou službu. Pokud seš budoucnost této země tak napiš co jsi pro ní udělal. Ty přehrady, elektrárny, strojírny, pivovary, cementárny, silnice, železnice se zde sami nevybudovaly. A ti lidé co je budovali měli daleko méně strojů a daleko více dřiny než když se to staví nyní. Pokud se budeš snažit tak si do důchodu můžeš také našetřit a užívat. Pokud si myslíš, že všichni fandí Babišovi tak seš na velkém omylu. Podle tvého vyjadřování jsi na daních zatím neodevzdal ani dvacetinu toho co jakýkoliv důchodce v tomto státě.
Jen pro doplnění. Do války nyní musí jít mladí jelikož to bude válka plná elektroniky a my staří s ní neumíme. Nemám žádný dron, neumím ovládat moderní navigační přístroje, GPS, auta prý řídíme špatně atd. Na to abych se válel v zákopu už v 70 letech nemám zdraví a na rozdíl od tebe i když nebudu povolán mám hodnost důstojníka v záloze. Kdybych byl povolán tak by si mě musel stejně ve válce poslouchat.:-D

Já bych žádný důchodce nedělal. Jakmile skončí produktivní věk každýho jedince, rovnou bych je utratil, ať si mladí můžou užívat peněz, který se na důchodech ušetří a na druhou stranu by mladí věděli, do čeho jdou a co je čeká. A nejen důchody, ale i zdravotnictví a kolik volných bytů bude!

A ještě jedna faktická poznámka proč důchodci nemůžou válčit v zákopech. Jelikož se každému s věkem zhoršuje zrak tak jejich střelba za moc nestojí. Když mají brýle tak vidí dobře hledí a mušku, ale ne už cíl a když brýle nemají tak je to opačně.:-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru