Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus XXIII

No co by. Uvědomělí zastánci Jediné Správné Cesty (TM) by ti vysvětlili, že kdo má námitky proti zázračné šmakuládě (která umožňuje takový vymoženosti jako návštěvu kina či hospody), je dezolát, lůza, rusofil, popírač, antivaxer, spodina a flastenec.

A vůbec, o prokázaných účincích Svaté vakcíny se nediskutuje.

:-)

Říkám si, zda za pár desítek let budou lidi věřit tomu, co se tu dělo. V obchoďáku sis mohl koupit potraviny, ale ne zboží z oblasti papírnictví. Do hospody tě pustili jen po načtení QR kódu. Mezi lidi jen s rouškou či respirátorem. Vláda vydává opatření jak na běžícím pásu, o nichž ví, že jsou protizákonná. Soud je následně ruší. Vláda vydává další. Policajti zasahují proti lidem, co jsou na ulici bez roušky. Nátlak ve školách a v zaměstnání.

Spousta óček je nepříčetných z neóček a požadují, aby nebyli léčení v nemocnicích, nepouštěni do vozidel hromadné dopravy a aby platili podstatně vyšší zdravotní pojištění.

Rozdělený rodiny s opačnými názory na zlovirus a vakcínu. Demonstrace policistů, zdravotníků a hasičů, kteří odmítají povinné očkování experimentální vakcínou.

A nebyl to sen...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat