Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politika v roce 2023

Přemýšlel jsem, kam ten příspěvek napsat. Má něco společného s ekonomikou, s válkou na Ukrajině, ale pak jsem si řekl, že si vláda zaslouží nové téma.

Vypadá to, že naše vláda, včetně prezidenta mají ve svém týmu několik proruských trolů, kolaborantů, vlastizrádců a kdoví jaké nálepky by se daly použít, kteří se snaží vládu i Hrad zdiskreditovat, kde to je jen jde. Jinak není možné, aby se prezentovali tak, jak to předvádí v poslední době. Nebo to tak není a oni to fakt myslí upřímně?

Aktuálně společností otřásají 2 znásilnění, z toho navíc jeden pokus o vraždu a do toho ještě konflikt mezi cikány a Ukrajinci.
Jak se k tomu postaví náš ministr vnitra? Prohlásil, že kolektivní vina v případě trestných činů neexistuje. WOW. Jak se k tomu mají postavit ruské tenistky, operní pěvkyně a další, kteří přestože válku odsoudili jsou na základě kolektivní viny odsouzeni? To je dvojí metr jak vyšitý, což u současného vládnoucího spolku není nic nového.

Na tiskovce, pořádané ministrem spravedlnosti se dozvíme, že počet trestných činů je nižší než v roce 2019. Tohle má být ospravedlnění toho, že dokud se to nesrovná s rokem 2019, tak je možné trestné činy páchat a bude to OK? Máme snad nějakou kvótu trestních činů, kterou je třeba do konce roku splnit?

Do toho se vyjádří prezident: Odsuzuji zneužívání nenávisti k politickým hrám

Jen mě tak napadá, že pokud jde o šikanování ukrajinské školačky, tak to se k politickým hrám hodí, uděláme z toho komedii, pozveme ji na Hrad atd. Pozveme taky znásilněnou a málem zavražděnou 15 letou školačku? Asi ne, protože je to jen blbá Češka.

Jinak Babiš už je pasé a za vše teď může Rusko, viď Patriku?
Konflikty s Ukrajinci jsou rozdmýchávány z Ruska, soudí Zdechovský

To nemluvím o tom, že ministr vnitra! jde v čele LGBT průvodu v Praze s duhovou vlajkou v ruce (Bartoš aspoň nesl Českou vlajku). To fakt už STAN neví, jak by se zalíbil a chce si zajistit aspoň 4% do voleb, než se propadne do politického zapomnění?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A mame tu další kauzu - Blažek se sešel s Nejedlým. Dokonce se kvuli tomu opět na veřejnosti ukázal…
Jan Fiala 24.08.2023 10:20
Jan Fiala
Dokonce i můj oblibeny komentator se tentokrat vyjadril docela rozumně https://www.novinky.cz/clanek… nový
Jan Fiala 24.08.2023 14:21
Jan Fiala
Pro pobavení: Zahradil (ODS): Milion chvilek by mohl vytvořit manuál pro veřejné činitele Myslím,… nový
Jan Fiala 24.08.2023 19:04
Jan Fiala
Už jsme se v ramci ideologie dostali tak daleko, že Národní divadlo ruší Čajkovského operu Střevíčky… nový
Jan Fiala 27.08.2023 12:43
Jan Fiala
Můj děda, dej mu Pán Bůh Nebe, měl mezi oblíbenými autory i ruské klasiky. Jednou v místním divadle… nový
Yarda 27.08.2023 12:57
Yarda
Tak to bude ono. Čajkovského budou uvádět jen pod pultem nový
Jan Fiala 27.08.2023 13:10
Jan Fiala
Ano toto je krasna ukazka toho, ked sa "pomoc" UA prepiskne. Hansen by si mohol vymenti spodne pradl… nový
fleg 27.08.2023 13:18
fleg
Ale Neználek už na Měsíci byl na rozdíl od ruských kosmonautů.:-) https://www.databazeknih.cz/knihy/… nový
Karel04 27.08.2023 14:19
Karel04
Prave proto je to proputinska propagace ]:) poslední
Jan Fiala 27.08.2023 14:40
Jan Fiala

A mame tu další kauzu - Blažek se sešel s Nejedlým.
Dokonce se kvuli tomu opět na veřejnosti ukázal Milion chvilek pro demokracii, který v ramci demokracie na své akci Blazka, který tam přišel mluvit nenechal. Zřejmě jsou různé demokracie - ta běžná a ta provládní.

Dobře to popisuje Vidlak
https://www.vidlakovykydy.net/clanky/zrejme-slusnej-oddil

Pro pobavení:

Zahradil (ODS): Milion chvilek by mohl vytvořit manuál pro veřejné činitele

Myslím, že Milion chvilek by, ve spolupráci třeba s Evropskými hodnotami, Českými elfy, Manipulátory a dalšími angažovanými složkami občanské společnosti včetně vybraných médií, na základě zadání Centra hybridních hrozeb MV a grantu od Evropské komise a po konzultaci s BIS, mohl vytvořit takový manuál pro veřejné činitele.

Ten by obsahoval:

1) Seznam nežádoucích osob, s nimiž se zásadně nedoporučuje kontakt.

2) V případě kontaktu časová rozmezí včetně následných sankcí.

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Zahradil-ODS-Milion-chvilek-by-mohl-vytvorit-manual-pro-verejne-cinitele-741744

Už jsme se v ramci ideologie dostali tak daleko, že Národní divadlo ruší Čajkovského operu Střevíčky. Odůvodnění? Slouží k propagaci Putinova režimu.

„Historickým kontextem“, kterého se ředitel Hansen obává, je tedy pouze to, že ukrajinskému kováři pomůže z nesnází ruská carevna.

Čajkovský, to je zřejmě ten, co minimálně 2x měsíčně večeří s Putinem a pravidelně tweetuje proti Ukrajině. Neměli bychom probrat pohadky a pověsti? Určitě by se tam taky něco našlo. Takovej Neznalek je taky peknej sycak.

Můj děda, dej mu Pán Bůh Nebe, měl mezi oblíbenými autory i ruské klasiky. Jednou v místním divadle byla k výročí VŘSR na programu hra nějakého ruského klasika, tak si chtěl na to koupit lístek. Ale bylo mu řečeno že to není pro plebs, jen pro papaláše.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru