Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politika v roce 2023

Přemýšlel jsem, kam ten příspěvek napsat. Má něco společného s ekonomikou, s válkou na Ukrajině, ale pak jsem si řekl, že si vláda zaslouží nové téma.

Vypadá to, že naše vláda, včetně prezidenta mají ve svém týmu několik proruských trolů, kolaborantů, vlastizrádců a kdoví jaké nálepky by se daly použít, kteří se snaží vládu i Hrad zdiskreditovat, kde to je jen jde. Jinak není možné, aby se prezentovali tak, jak to předvádí v poslední době. Nebo to tak není a oni to fakt myslí upřímně?

Aktuálně společností otřásají 2 znásilnění, z toho navíc jeden pokus o vraždu a do toho ještě konflikt mezi cikány a Ukrajinci.
Jak se k tomu postaví náš ministr vnitra? Prohlásil, že kolektivní vina v případě trestných činů neexistuje. WOW. Jak se k tomu mají postavit ruské tenistky, operní pěvkyně a další, kteří přestože válku odsoudili jsou na základě kolektivní viny odsouzeni? To je dvojí metr jak vyšitý, což u současného vládnoucího spolku není nic nového.

Na tiskovce, pořádané ministrem spravedlnosti se dozvíme, že počet trestných činů je nižší než v roce 2019. Tohle má být ospravedlnění toho, že dokud se to nesrovná s rokem 2019, tak je možné trestné činy páchat a bude to OK? Máme snad nějakou kvótu trestních činů, kterou je třeba do konce roku splnit?

Do toho se vyjádří prezident: Odsuzuji zneužívání nenávisti k politickým hrám

Jen mě tak napadá, že pokud jde o šikanování ukrajinské školačky, tak to se k politickým hrám hodí, uděláme z toho komedii, pozveme ji na Hrad atd. Pozveme taky znásilněnou a málem zavražděnou 15 letou školačku? Asi ne, protože je to jen blbá Češka.

Jinak Babiš už je pasé a za vše teď může Rusko, viď Patriku?
Konflikty s Ukrajinci jsou rozdmýchávány z Ruska, soudí Zdechovský

To nemluvím o tom, že ministr vnitra! jde v čele LGBT průvodu v Praze s duhovou vlajkou v ruce (Bartoš aspoň nesl Českou vlajku). To fakt už STAN neví, jak by se zalíbil a chce si zajistit aspoň 4% do voleb, než se propadne do politického zapomnění?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Už jsme se v ramci ideologie dostali tak daleko, že Národní divadlo ruší Čajkovského operu Střevíčky…
Jan Fiala 27.08.2023 12:43
Jan Fiala
Ale Neználek už na Měsíci byl na rozdíl od ruských kosmonautů.:-) https://www.databazeknih.cz/knihy/…
Karel04 27.08.2023 14:19
Karel04
Prave proto je to proputinska propagace ]:) poslední
Jan Fiala 27.08.2023 14:40
Jan Fiala

Už jsme se v ramci ideologie dostali tak daleko, že Národní divadlo ruší Čajkovského operu Střevíčky. Odůvodnění? Slouží k propagaci Putinova režimu.

„Historickým kontextem“, kterého se ředitel Hansen obává, je tedy pouze to, že ukrajinskému kováři pomůže z nesnází ruská carevna.

Čajkovský, to je zřejmě ten, co minimálně 2x měsíčně večeří s Putinem a pravidelně tweetuje proti Ukrajině. Neměli bychom probrat pohadky a pověsti? Určitě by se tam taky něco našlo. Takovej Neznalek je taky peknej sycak.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru